Shellack na Slovensku

Profilova fotka
Ahojte, chodite niekto niekam na manikuru shellac? Vyskusala som to, ked som bola v prahe a teraz sa snazim zistit, ci touto metodu niekto robi aj na slovensku.
Odpovedať
Profilova fotka
A co to je? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@werbar Ahoj salon Valentines de beaute v BA :-) ja tam chodievam a je to super :)
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka za tip, akurat ze: Lakovanie shellacom a klasická manikúra 26.50 € ??? tak to je palka, v prahe to bolo za 270 CZK (cca 11 eur), manikura aj pravy CND lak. ale diky moc, ak bude najhorsie, asi nebudem mat na vyber ;-)
Odpovedať
Ja som nan tiez chodila tu v Prahe (mám to asi 5 min od bytu), za cca 450,-kč ale pravdupovediac moc sa mi to nezapacilo. Je to síce šetrnejšie, ale nedaju sa nan okrem francuzskej manikury a nejakych razitok robiť ziadne "zazraky". Takze sa chcem vratit ku gelovým, aj ked viem ze to brusenie nieje prilis zdrave ...
Odpovedať
Profilova fotka
@ivuska1985 podla toho co si predstavujes pod pojmom zazraky. Ja mam rada jednofarebne nechty, ale viem ze za priplatok by mi manikerka urobila aj nieco komplikovanejsie. pripajam par fotiek z poslednych mesiacov pre ilustraciu, ta fr. manikura je svadobna :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Aj ja by som chcela vedieť či niekto robí na Slovensku shellac, dávaj si ju tu v uk robiť a je to ozaj super
Odpovedať
Baby ja som ešte shellac nemala, ale priniesla som si z USA gel polish, je to vlastne to isté, vyzerá to ako lak na nechty, dáte vytvrdiť do lampy a je to. U nás (a to bývam vo veľmi malom meste) to robia už dve kozmetičky čo robia aj nechty a dokonca som bola na pedikúre a hovorila mi pedikérka, že rozmýšľa, že aj ona to skúsi na nohy. Minimálne pre nevestu podľa mňa veľmi praktická vec, mne vždy na palcoch manikúra dlho schne a z 99% si to vždy pokazím, lebo aj od tej pedikérky musíte nejako odísť, to mňa by museli naučiť lietať :-D :-D :-D A inak som so svojím gel lakom veľmi spokojná, vydrží to na nechtoch dlho a nelámu sa tak veľmi. Ja mám priesvitný, aj teraz ho mám na nechtoch. Nato si kľudne môžete dať potom hocijaký farebný lak a keď odlakujete, zotriete len klasický lak, gel lak nie Včera som videla aj v DMku že majú, ale stojí až 14,50. Takže ak by Vám to nechcela manikérka urobiť, že nemá alebo čo, tak si kúpte svoj (na nete majú aj lacnejšie) a nech Vám to spraví s Vašim...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby. nie som pedikerka ani nechtova dizajnerka, ale moja kolegyna robi shellac a je to super. nemyslim, ze je to az taka novinka tuto. ona to robi uz dlhsie a je to ozaj super.mne to pred svadbou robila tiez, mam to na nohach uz skoro 4tyzdne a nie je nic vidiet. ak by mi nechty nerastli, tak ho mam asi aj na rok :D na rukach vydrzi o cosi kratsie pretoze ruky su viac namahane ako nohy, ale na rukach to drzi pekne dlho. a je to kvalitnejsie ako obycajny gel lak :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Vyskusala som i shellac, no dovolim si povedat, ze porovnatelny je i gel lak od Sally Hansen. Stoji menej ako polovicu zo shellacu, mas ho doma nepotrebujes lampu ani ziadne sarapatinky:)
Odpovedať
Profilova fotka
Neviete mi poradit ci Toto niekto robi v Ziline? :)
Odpovedať
zoznam salonov na sr (i v cechach), SR je pod ceskom - http://www.ebdistribution.com/cnd/ind... inak super manikura, s gelom sa to neda porovnat a da sa urobit aj dizajn :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?