Poraďte manikérku v Bardejove

Profilova fotka
Ahojte dievčatá, viete mi poradiť dobrú nechtárku v Bardejove???súrne..vďaka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jurcik Peti,ak by si chcela tak moja sestra je kozmeticka a robi aj nechy obcas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jurcik Môžem ti odporučiť Anett nechtové študio. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@merlot_wedding_agency vďaka,ale Anett má plno a navyše aj dovolenku...
Odpovedať
Profilova fotka
@ivush123 ahoj,čo to znamená občas??..robí gélové nechty,či len klasickú manikúru??
Odpovedať
Profilova fotka
@jurcik v salone kde robila predtym,tak robila aj gelove nechty a vsetko co s tym suvisi ... teraz v tom salone kde pracuje nechty nerobia ale viem,ze obcas robi kamoskam a znamym nechty doma ... a co by si potrebovala ty? gelove nechty alebo iba manikuru? ak chces tak zajdi do salonu Belleza na Kupelnej ulici a porozpravaj sa s nou :-) alebo ti dam na nu cislo a zavolaj jej hm?
Odpovedať
Profilova fotka
@ivush123 no ja by som chcela gelove,ale v podstate by som si nechala poradit..mam celkom v pohode aj svoje nechty,len si ich neviem az tak dobre upravit..a nevies nahodou, ci robi 3D mihalnice??no ak mozes,tak mi daj jej cislo, v pondelok jej cinknem a dohodnem sa s nou...velka vdaka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jurcik ahoj, rozpravala som so sestrou a bohuzial uz nerobi nechty vobec ... odkedy nepracuje s nechtami tak nema gel a ani ho neplanuje kupit ... myslela som,ze ti pomozem ale asi nie :-( mrzi ma to,skus pochodit salony v bj a urcite sa niekto najde hm?
Odpovedať
Profilova fotka
@ivush123 dakujem Ivka..urcite by sa nasiel niekto niekde v salone..ale chcela som niekoho overeneho,kedze som nikdy nikde s nechtami nebola...nastastie sa v mojej praci premelie tooolko ludi,ze som dnes nasla overenu pani.. :-) , s ktorou budem dufam spokojna...ale este raz dakujem za ochotu :-) ..este sa ozvem ohladom fotenia,kedze sa nam to uz blizi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jurcik to som rada,ze si niekoho nasla,stvalo ma,ze som ti nepomohla :-( uz sa na Vas tesime Peti ...uz len jedna sobota a ta dalsia je vasa :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?