Pomoze gel na slabe nechty?

Ahojte baby.Poradte,ktore sa vyznate. Moje nechty su v dost v zlom stave. Nikdy neboli dlhe. Lamu sa. Napriek tomu nechcem gelove ani umele nechty na svadbu. Kamoska mi poradila si ich tak cca 2 mesiace pred svadbou spevnit s gelom aby mi dorastli a potom ho iba zbrusit a budem mat svoje. Je to mozne? Nebudu potom divne?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som už mala párkrát gelové nechty a vždy, keď som dala gél dolu, mala som svoje nechty zničené. Ak gél budeš chcieť zbrúsiť, nikdy ho nezbrúsiš tak, aby si aj svoje nechty nezbrúsila, alebo ti tam ostane tenká vrstva gélu.
Odpovedať
Profilova fotka
@adelz ahoj,nie som odbornik ,ale nemyslim si ze gel ti pomoze,nakoniec budu tvoje nechty este viec oslabene.ja som tiez mala problem s lamavymi nechtami a to roky.no otras to bol.a zacala som pouzivat taky lak-kondicioner..poslem obrazok.mam to z ebay.a nevyjde ta to na viec nez 10eur.a oplati sa ti to.ver mi.lakujes si s tym nechty tak ze kazdy den 1vrstvu.robis to 4 dni a potom odlakujes,tak je to v navode.ja som to najprv robila tak ale potom som si urobila 3-4 vrstvy (3-4dni) a nechala to tak az kym lak nepopraskal a az potom som odlakovala.do dvoch tyzdnov uvidis rozdiel.nechty mi teraz rastu ako besne a su pevne ako nikdy.kolkokrat aj niekde narazim a nezlomia sa.neviem ci sa to da kupi aj v lekarni,ale skus sa spytat,ja som v zahranici tak netusim.ale na ebay to najdes urcite.
Odpovedať
Profilova fotka
@adelz http://i.ebayimg.com/00/s/MTAwMFgxMDA...
Odpovedať
Ja mám opačnú skúsenosť. Nechty si dávam poťahovať gélom viac ako 6 rokov. Mala som ich slabé, málokedy mi narástli na rovnakú dĺžku, lak sa mi vždy ošúpal, nechty som musela stále dávať dokopy. Rozhodla som sa, že skúsim gélové a ani na sekundu som neoľutovala. Nechty mám vždy upravené a aj keď mi sem-tam (keď dlho nejdem na dorábku) gél zíde, necht mám dlhý a pevný, vôbec sa mi neštiepia. Mne to veľmi pomohlo, ale u každého je to individuálne. Niekto to neznesie na nechtoch vôbec, niekomu to ide dole samo, inému to zas nechty nepoškodí, ale ani nepomôže. A priamo k otázke - nemyslím si, že ti to za tie 2 mesiace pomôže tak, že by ti nechty vydržali a to rovno po brúsení. Skôr by som hľadala prečo sa to deje. Treba ti vitamíny a živiny pre nechty, skoč do lekárne, skús výživné priesvitné laky a ak budú nechty stále lámavé, jedine choď za odborníkom, lebo príčinu to musí mať a daj si urobiť jemné gélové alebo len nalakovať svoje krátke, veď to je moderné :)
Odpovedať
tiež mám podobný problém ale keď som si dala dva roky vzad gélové na ples veľmi rýchlo som to oľutovala ... asi dva mesiace sa dávali tie moje papieriky dokopy!!! zvažovala som pogélovanie ale dlhodobo to problém nerieši, keďže si nemienim do konca života dávať robiť nechty ... objednala som si taký žltý olejček z oriflame je to výživa a pomáha to ... a u svojej kozmetičky som objavila japonskú manikúru či čo to je a je to pre baby s veľmi slabučkými nechtami tak skús pozrieť to ... ešte som na ňu nebola ... nepestujem si dlhé nechty a snažím sa o ne starať ... čiže manikúra šetrným spôsobom a ten olejček a poprípade ešte to vajíčko z oriflame .. to si dávam v robote sem tam ... vyskúšaj a uvidíš
Odpovedať
@adelz Ja som mala niekolko rokov gelove nechty a bola som velmi spokojna. Nechty vyzerali velmi prirodzene, vzdy upravene, boli velmi pevne, krasne sa leskli a vydrzali vsetky bezne cinnosti v domacnosti, nepotrebovali ziadnu udrzbu. Raz za mesiac som si ich nechavala upravit, co bol samozrejme naklad, no vysledok stal za to. Tiez som mala vzdy krehke nechty, lak sa rychlo zoskrabal a musela som sa im denne venovat, aby vyzerali ako-tak. Ked som sa rozhodla zbavit sa nechtov, obrusovanie a odskrabovanie mi moja nechtarka rozhodne neodporucila, nici sa tym nechtove lozko, nechty bolo treba len nechat odrast, co trvalo asi 3 mesiace, kym som sa ich uplne zbavila. Cize nemyslim, ze je dobry napad davat si pred svadbou gelove nechty a potom sa ich chciet zbavit. Nie je to take jednoduche a dopadlo by to katastrofalne.... Ak chces mat na svadbu pekne nechty, ak mas dost casu, vyskusaj rozne vyzivy na nechty a spevnujuce laky. Alebo prehodnot tie gelove nechty, ktore ti vsak ostanu aj po svadbe.
Odpovedať
Profilova fotka
@adelz určite nie! gelove nechty sú veľmi pekné, ale dajú zabrat aj zdravým nechtom. Ja som mala na svadbe gelove a potom som ich mala este 5 týzdnov, pomaličky mi same od seba povyrástli a odpadli. Ale tie nechty potom vyzerali katastrofalne ešte teraz musim čakať aspom mesiac až vyrastú uplne. Takže ak maš naozaj slabé nechty tak radsej do toho nechod pretože je to záťaž ktorá môže tvoje nechty ešte viac zničit.
Odpovedať
odporucam japonsku manikuru, este pred mesiacom som mala uplne slabe nechty, strasne sa mi stiepili a lamali, potom si kamoska kupila sadu na japonsku manikuru a uz po prvej aplikacii su nechty pevnejsie a silnejsie a dalej sa mi uz nestiepia, este cakam kym odrastu tie rozstiepene konce, spilnikujem a potom si chcem nechat do svadby rast trocha dlhsie, nech to nejako vyzera...treba ju potom aplikovat kazdy druhy tyzden.nie je to vôbec zlozite urobit si to aj sama, alebo to robia hocikde v meste. tu v ba to stoji okolo 10 eur..ta cela sada stala 40 a je to na strasne vela pouziti.
Odpovedať
Dakujem vam krasne za vycerpavajuce odpovede. Kamoskinu radu som uz zavrhla a idem si liecit nechty aj vnutorne aj z vonka. Skusim vase rady. Snad nieco uz pomoze. Este mam dost casu do svadby. Gelove nechty nechcem. Ja mam radsej prirodzene veci. To by som nebola ja. Ta japonska manikura ma tiez zaujala. Urcite sa pojdem na nu popytat. Este raz DAKUJEM ;-)
Odpovedať
je velky rozdiel medzi gelom a gel lakom. na slabe nechty ti moze pomoct prave gel lak. pri gelovych nechtoch sa original necht musi spilnikovat na tenku vrstvu aby gel dobre prilahol. preto po odstraneni gelu zostavaju prirodne nechty slabucke a lamu sa este nasledujuce 3 az 4 mesiace. ale pokial chces spevnit svoje nechty da sa to vdaka gel laku. pri tejto metode a aplikacii je postacujuce zbrusit z nechtu IBA vrchnu cast nechtu tzv. prirodny lesk, mastnota na nechte. viac sa nezbrusuje takze nedochadza k zmäkceniu nechtu. takyto gel lak je nieco ako viac vrstiev priesvitneho laku. spevnuje necht ale nie je odolny proti silnemu narazu, takze sa zlomi. no zaroven odolava miernejsiemu narazu ci zatrhnutiu. vdaka gel laku rastu a nestiepia sa a tak maju sancu vyrast a spevnit sa. osobne gel lak pouzivam a robim si tak doma nechty. je to vyborne, nechty su krasne leskle. gel lak sa da dat lahko dole, nie je potrebne ho zbrusovat. niekedy ked vela umyvam riad, podlahy atd a mam ho uz tak tri tyzdne tak aj sam ten povrch odpadne vdaka bublinke co sa vytvori od vody. uplne kludne gel lak si mozes aj sama doma aplikovat, nie je to financne narocne, trva to max hodinku ak si zaciatocnik, a tak cca 20 min ked uz mas prax alebo doplnas. a stoji to za to ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Cauko, neda mi nereagovat.Znicene papieriky po gelovych nechtoch ,gelove skodia... No neviem baby ktore mali taketo skusenosti bud natrafili na neodbornu nechtatku ktora im zbytocne prebrusila nechty,alebo si gelove davalu same dole cim si strhli aj vrchnu vrstvu svojho prirodzenho nechtu...😯 sa ani necudujem ze boli ako papierik 😁 Nosim gelove uz 10rokov a vzdy mam upravene a nemysim nic riesit. Nevyhoda :jasne ze je nechty odrastaju a treba dorabat kazdy mesiac pravidelne ak sa nedostavis po mesiaci niekomu po 3tyzdnoch nechty sa postupne mozu polamat,co zase len prirodzene moze oslabit.Ak uz nechces je dobre ist na odborne odstranenie a osetrenie,nechty nebudu poskodene.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?