Odstranenie gelovych nechtov - boli?

boli to ked vam to pilnikuju pri odtranovani? ja som to skusala doma a ked omylom prejdem pilnikom po mojom nechte taki to zastipalo :( boli to u manikerky tiez tak?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si to nechavam vyrast. Akurat co som si ich skratila. Ale co som si robievala volakedy gelove, ano trosku to pali to zbrusovanie.
Odpovedať
myslim ze lepsie je ich nechtarke,predsa len ona to zbrusuje kazdy den. ja som si to raz tak dlho brusila,ze na druhy den pekna bolest a trocha to bolo začervenané.... Ale ja by som ti asi poradila trošička zbrúsiť len ten prechod s tym najjemnejším a vyrasteny zbytok pretret priesvitnym lakom ( ale toto všetko,len ak nemaš gelove cele farebne,ja si davam vačšinou klasiku priesvitne s farebnymi koncami ) :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si ich okusávam sama :-D ale to som asi výnimka... ináč to obrusovanie nie je nič príjemné, ale dá sa to vydržať... hlavne aby sa potom na nechty naniesol nejaký lak :-)
Odpovedať
Áno, bolí to. Teda páli. Keď som si dávala nechty robiť pravidelne, pri dopĺňaní mi ich vždy trochu zbrúsila a vždy to pálilo, neskôr už menej, lebo som si na to zvykla. Keď som si ich chcela dať dole, odporúčala mi, aby som si ich nechala odrásť, lebo keby mi ich odstránila zbrúsením, moje vlastné nechty by boli veľmi krehké. Aj tak som ich potom mala zničené, trvalo mi asi pol roka, kým sa mi ako-tak "zotavili".
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?