Nechtové štúdio - okres Žilina. Nejaké skúsenosti?

Chcem sa spýtať či neviete o nejakom dobrom nechtovom štúdiu v Čadci alebo v Žilinskom okrese. Nejaké skúsenosti s gelovými a akrylovými nechtami, ktoré vám krásne spravili a boli kvalitne urobené. Ďakujem.
Odpovedať
www.nailsecret.sk v Ziline
Odpovedať
Profilova fotka
mam kontak na velmi sikovnu kocku v Za ale mam len ciselko ak chces preposlem do IP?....studio ma pri zimaku ako bola byvala Slovena
Odpovedať
Profilova fotka
@haidi Hovoris o Zuzke? Ak ano, tak ja sa pridavam, lebo je to najskvelejsia nechtarka v ZA a okoli. Nechty urobi s fantaziou a skutocne drzia. Pokial teda nezacnete drhnut kachlicky v kupelke :-D Ja k nej chodievam pokial som na Slovensku, na svadbu som k nej objednana a moja mamina je jej pravidelnou a hlavne spokojnou klientkou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Miska ja ani neviem ako sa vola:-) mam akurat jej cislo a videla som jej robotu,ona ma taku velku reklamu zvonka tam ako bola byvala slovena,hadam hovorime o tej istej:-)
Odpovedať
@haidi mozem aj ja poprosit cislo, tiez zhanam niekoho dobreho v Ziline a vies mi povedat aj cenu, za kolko robi nechty? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mam velmi dobry kontakt na jednu slecnu v ZA, ktora robi velmi kvalitne nechtiky a aj za dobru cenu, ak budes chciet cislo, tak ti ho poslem do IP. Som jej stalou zakaznickou a robi fakt super nechtiky :-)
Odpovedať
@mishka0508 @haidi kocky a robia, ci mozno robi ta babula aj klasicku francuzsku manikuru? Nemyslim umelace, nikdy som to na rukach nemala a mam polrocneho syna, tak sa aj bojim, aby som ho nejak nezranila. Pripadne mozno ak by boli kratke a nie ostre... mozem poprosit o kontakt? Dakujeeeeem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@anitka_a_matko Urcite robi. Pretoze som chodila k nej aj ked som mala vlastne nechty. Fakticky je sikovna. A i ja nosim len kratucke gelove nechty...nepacia sa mi take dlhokanske. Takze, ja osobne len odporucam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@haidi Noooo Leni, asi nehovorime. Lebo ta moja je schovana v tom bussiness parku, co tam je. Tak neviem ;-)
Odpovedať
@mishka0508 No to by bolo idealne. Asi si ju pojdem otuknut. :o} Mozem poprosit kontakt? Dakujem velmi pekne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Mna by zaujimalo nechtove studio,ktore by mi spravilo manikuru na moje prirodzene nechty,nechcem gel ani akryl..dakujem ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?