Gélové nechty na svadbu, Žilina. Kde robia najlepšie?

Kocky, poradte mi kde ist na gelove nechty. Kde robia pekny dizajn a za ake ceny. Diky moc.
Odpovedať
gabikab krasne nechty robi lucia gruchalakova, robi s kozmetikou Catherine, je to kvalitna nemecka kozmetika a vobec sa nemusis bat nejakych rakovinotvornych latok pretoze original gel bol vyvinuty na dentalne ucely. Minule som citala, ze nejaka firma, ktora je u nas dost rozsirena ma v gele nejaku latku, ktora ohrozuje plod. Ma velmi peknu pracu a aj krasne zdobi. Ma salon na pesej zone, nad hudobninami. Cena je odpovedajuca kvalite. Ale to uz s nou. Ak chces poslem Ti na nu cislo.
Odpovedať
ahoj Gabi , skusala som nechty v salone Heba na Solinkach - absolutne neodporucam , nechty mi rastli este 3 mesiace do hora a boli doriadene poriadne ... tak to neodporucam , ale moja nechtarka Mata robi krasne nechty s akymikolvek variaciami , tak ked chces poslem ti kontakt do IP ;-) ja som si u nej davala robit nechty uz vela krat a si myslim , ze jednak krasne a kvalitne - pokial ti nerastu enormne rychlo nechty tak vydrzia bez problemov mesiac a dlhsie vsetky - a tiez cena je prijatelna aj pre beznych ludi (tiez nie som milionar :-D ) .
Odpovedať
Ahoj Gabi, ja by som ti zase odporucila Necht. studio Janka.. Je to pri AS hore nad jednotou (asi 3. poschodie).. Ja som si tam davala robit gelove nechty a som velmi spokojna, uz som sa stala pravidelnou zakaznickou :) Co sa ceny tyka, neviem ako to stoji inde, ale ja som za gelove nechty (nelepene, ale robene na moje vlastne) s fran. manikurou a ozdobene kamienkom a lakom zaplatila 18,50 Eur.. ak by si chcela, mozem ti napisat aj kontakt..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte, môžete mi prosím napísať do IP kontakty na kočky, čo spomínate. Ja som mala jednu nechtárku ale neosvečila sa, a teraz by som rada išla k odskúšanej nechtárke. Môžete mi prosím poradiť a hlavne za primeranú cenu, lebo niektoré kočky ktoré robia nechty už nevedia, čo zato pýtať. Ďakujem veľmi pekne.
Odpovedať
itrizuli: ja som bola na nechty v tej kozmetike co je ako bolo kino usvit, teraz je tam nova budova a je tam aj kozmetika, len neviem meno kozmetiky... :-N ale zistim ti cislo lebo ho musim popytat od svagrinej a napisem ti do ip. ;-) kocka sa vola Helenka a je velmi sikovna, mne gelove nechty vydrzali mesiac a robi uplne krasne... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahojte baby,nevedeli by ste mi poradit kde v ziline robia kvalitne ale nie moc drahe gelace?velmi prosiim dik x-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ahoj,fakt kvalitne a krásne nechty robia v salone Silcare Janka na Komenského ulici.Oproti VUC. Ja som bola nadmieru spokojná....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja viem určite len odporučiť nehty od pani Lydie v salone Lydia. Jej salonik sa skryva cez cestu oproti malemu Tescu. Je tam optika, nejaka krcma a aj tabula na jej salonik. Robi velmi velmi velmipekne nehty a ak kvalitne. Dlho vydrzia a velmi velmi kvalitne su vypracovane. Nie su hrube a nerobia hrb na vrchu nehtu. Tiez ta aj nauci ako sa o ne starat a sama si ich upravovat ked vyrastaju. Ani cena nie je zla.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, ja ked som sa vydavala tak mi robila nechty pani Janka , bola som u nej doma, nechty boli krasne, vedela sa o ne pekne postarať, aj cena bola prijatelna.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
@wyerka ...ja len nechapem, ako moze niekto povedat, ze po odstraneni gel.n. rastli nechty do hora :-D je to absolutna blbost, - samozrejme, ze nechtiky sa mozu poskodit, hlavne nespravnou formou odstranovania...ale ,,dohora,, tak to som este nepocula,-musim si zastat salon Heba, na nechty som tam chodila 5 rokov a bola som velmi spokojna s dizajnom mojich pazurikov a pedikura s kozmetikou tiez fajn,-este tam je myslim aj kadernictvo,-to som neabsolvovala, este dodavam, ze velmi prijemne prostredie a priatelsky kolektiv ...wyerka prepac, ale velmi ma to pobavilo :-) a dufam, ze pazuriky sa uz v roku 2013 maju dobre..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Kocky momentalne nejaky dobry typ na nechty??...:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
chcela by som s spytat, co znamena prijatelna cena za gelove nechty? Da sa aj za 15€?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?