Akú svadobnú manikúru pre prirodzený vzhľad nechtov?

Ahojte nevesty. rozmyslam, co si dam spravit s nechtami pred svadbou. Urcite zamietam gelove, umele alebo akrylove nechty, rozmyslam, ze si dam spravit parafinovy zabal a francuzsku manukuru. Nechty nemam nejake velmi dlhe, ale zaroven ich nemam ani velmi znicene. Mate nejaky dobry tip, co by pekne vyzeralo na svadbe? Dakujem velmi pekne za tipy.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj, ja budem mať tiež len svoje nechtíky, ked sa nepolámu tak ich mám celkom aj dlhé, a len si ich nejako nalakujem :-) stále špekulujem ako, lebo na to som magor a nechty si už roky robím len sama, mám asi milión lakov :-D ale stavím asi na klasiku a len biele perleťové si dám :-) neviem sa stále rozhodnúť...ale tak ako si to napísala to bude určite pekné :-)
Odpovedať
@danusa909 Dakujem :) ja praveze vobec neviem co s nechtami, ja si popravde posledne 3 roky vobec nelakujem nechty, nechavam si ich take ako rastu, ked sa polamu ich ostriham :-D Tak ani neviem, s cim mam ist za manikerkou.
Odpovedať
mne praveze pomaha ich mat nalakovane (podkladova vrstva, 2x farebna a vrchna vrstva) a vtedy sa mi nelamu a su pekne.. ked si ich necham odlakovane zacnu sa stiepit a lamat..
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojte, tiez som mala gelovy lak (velmi dobra vec : ) ) francuzska manikura a kvietok namalovany - kuk moj album : )
Odpovedať
@kordulinka Volala som k manikerke, povedala mi, ze bude krajsie len farncuzsku manikuru, tak som sa nechala prehovorit, asi nebudem vymyslat :) @montrojruza Krasne nechty, ja take pekne dlhe sice nemam, ale nieco podobne jemne by sa aj mne pacilo, porozmyslam aj nad drobnou aplikaciu.
Odpovedať
@lili1990 však ale francúzska sa dá spraviť aj tak že ti tam dá gél a nebudeš sa báť že sa ti ten biely lak zoškriabe. Však ale uvidíš ako ti to spraví, však hádam ona vie:-)
Odpovedať
@montrojruza veľmi pekné nechtíky si mala:-) Tiež mám rada gélový lak, aspoň sa hneď tak neošúcha:-) Ja som si dávala aj na nohách gél lak francúzsku manikúru a už ich mám mesiac:-)
Odpovedať
@angelka0 dakujem pekne :- )
Odpovedať
Profilova fotka
Obdivujem vas baby ktore mate pekne svoje nechty. Moje su uplne katastrofa a preto chodim na umele pomaly kazdy mesiac
Odpovedať
Profilova fotka
@svetlanna5 asi tak nejako, ja mam tiez take banicke ruky :-|
Odpovedať
baby skúste vyskúšať na udržiavanie prírodných nechtov japonskú manikúru... skvelá vec na slabé a štiepiace sa nechty. Pred dvomi rokmi som to bola vyskúšať u manikérky a mesiac som mala nádherné nechty. Tak som si kúpila celú sadu (cca do 20€ ma to vtedy vyšlo) a odvtedy si ju robím sama aspoň raz do mesiaca. Nechty zostanú po nej pevné a nádherne lesklé, samozrejme na to hodím občas aj nejaký lak, ale je to riadny rozdiel oproti tomu čo som mávala predtým.
Odpovedať
Článok sa načítava...
tiez sa mi zacali stiepat lamat nechty, bola som na ibx kure a odvtedy sa mi nelamu. super vec :-)
Odpovedať
@montrojruza nie je začo:-)
Odpovedať
Profilova fotka
kocky mne sa nechty velmi stiepili a nevedela som ich nechat dorast, hlavne ukazovaky. Gelove som odmietala, nechcem si znicit inak pevne a tvrde nechty. Potom som skusila Shellak a parada :) nechtiky mam super, konecne krasne vyrastli, vydrzi to 2-3 tyzdne a vôbec mi to nenici moje nechty. Aj to stiepenie uz odrasta :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ayky ten lak sa da kde kupit? V drogeriach asi nie, ci?
Odpovedať
Profilova fotka
@1mirka4_ som rada ze nie som sama:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@matildusa nie nie, robia to normalne v salonoch, ale nie vsade. Dava sa to tiez pod lampu ako gelove, ale nenici to nechty. Skus mrknut viac info na nete.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporúčam lak Eveline 8v1 úplne sa mi prestali štiepiť nechty a rastú ako z vody :) takže teraz mi už stačí iba nejaký perleťový lak a je vybavené.
Odpovedať
@yakina ahoj, prosím ťa je niekde ten lak v ZA dostupný v kamennej predajni ? :)alebo sa dá kupiť len cez net ....
Odpovedať
Profilova fotka
@lucsyia ja som ho kúpila aj v DM drogérii, je dobré sa opýtať predavačiek, pretože ho môžu mať niekde zašitý ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lili1990 Ja si doma robievam sama gél lak. Je to super, vydrží cca 10-14 dní a neničí nechty tak, ako klasický gél. Skús, ak chceš, robia to bežne v salónoch :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucsyia Inak, ten lak od Evelin som videla hlavne v 101-ke a v Tete.
Odpovedať
@yakina @baska17 Ďakujem dievčatá, zbehnem pozrieť:) Chcela bysom si do svadby spraviť "poriadky" s mojimi nechtami a vlastne na svadbu si ich len jemne prelakovať, prípadne minimálne ozdobiť :) času ešte dosť, snaď stihnem ...
Odpovedať
Profilova fotka
@ayky okey dakujem skusim popozerat viacej toho na internete. Snad cez vikend uz na to budem mat viacej casu
Odpovedať
@ayky tiez mam vybornu skusenost so Shellackom...treba hladat originalne certifikovane salony,kde s nim pracuju,nie je ich vela...ale vydrz perfektna a odstrani sa jednoducho a bez poskodenia nechtov
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka12321 ale ked ich vela salonov nerobi tak v tych ktoru ju robia su aj dost drahe nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala svoje,prelakovane polopriesvitnym lakom a na prstenikoch malinke srdiecka :) a lakovala som si popri cesaniu,len srdiecko mi mamka dokreslila :)
Odpovedať
@lucindolka mna to stoji 19,90 a uz som bola od svadby treti krat,lebo fakt to aj 3 tyzdne pekne vydrzi a potom sa to len jednoducho odlakuje. Prestali sa mi lamat a stiepit nechty a mam nonstop upravene ruky,mne to za to stoji :-)
Odpovedať
@lili1990 nasla som nechtovy salon v PD čo s tým robí
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?