Zoženiem na jesennú svadbu tulipány?

Profilova fotka
Ahojte, v oktobri ma caka svadba a rozmyslam uz asi ako kazda zena aj nad výzdobou sály. Chcem sa popýtat ci mi viete poradit, ci na jesen zozeniem tulipany, alebo by som chcela velmi vela? :D mala som vysnivanu kombináciu frézie s tulipánmi cervenými a neviem aký iný kvet cervený by sa dal použiť ( ruze velmi nechcem). Budem rada za kazdy tip :)
Odpovedať
Profilova fotka
zohnat zozenies, je ale otazka za aku cenu, sezonu na jesen teda nemaju :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@sterby fúha tak to by si chcela asi veľa, respektíve presne zoženieš lenže môžeš rátať s tým že budú poriadne predražené
Odpovedať
@sterby Podľa termínu svadby, ktorý máš uvedení v profile ( koniec októbra) tak by to nemal byť až taký problém. Tulipány sú síce dostupné celoročne, ale ich cena býva vyššia a kvalita naopak nižšia a rovnako je obmedzený sortiment odrôd. Hlavná sezóna cibuľovín je v období november- apríl, takže to s ich dostupnosťou nebude až také tragické. ;-) Aj ked osobne som zástancom sezónnych kvetov, predsa len to pôsobí prirodzenejším dojmom, či už na fotkách, alebo v reáli.
Odpovedať
Profilova fotka
@emma_mojzisova presne to som si aj myslela :D
Odpovedať
Profilova fotka
@ammi no ja sa do toho vobec nevyznám :D a mas nejaky tip na pekný jesenný kvietok cervenej alebo ruzovej farby?
Odpovedať
To zoženieš si myslím. Popozeraj na internete pár stránk kvetinárstiev a obehaj si aj v meste niake kvetinárstva. Ale na objednávku by ti to spravli. Neboj to zoženieš, len si to čím skor pozisťuj. A ak nezoženieš, tak si vyber niake iné. Máme toľko druhov kvetov :-)
Odpovedať
To urcite zozenies neboj.. Skus si to vopred rezervovat, vtedy budes mat najistejsie, ze budu.Ja to budem tiez tak robit. Popozeram si najvhodnejsie kvetinarstva a potom si dam zajednat kvety :-)
Odpovedať
Zo zohnaním mať problém nebudeš si myslím. Skôr nebudú také pekne ako v lete a určite budú mať vyššiu cenu s tým by som počítala. Určite by som sa však neupierala na jeden druh kvetu a ak sa stane, že nebudeš vedieť zohnať presne danú farbu a druh ako chceš - bude sa ti ťažko vymýšľať na poslednú chvíľu. Radšej si zvoľ niečo aj pre prípad núdze..
Odpovedať
ak nezozenies, su aj nezive tulipany a vyzeraju fakt dobre :)
Odpovedať
stonky zasypat kamienkami, doliat pre efekt mozno vodu a hotovo :) daju sa zohnat aj ine farby
Odpovedať
http://www.homelife.com.au/gardening/...
Odpovedať
Profilova fotka
@borka77 @tixy @renna34 @rora dakujem baby sa povzbudenie a tipy :) nakoniec to možno budeme mať uplne inak ...keďže sme s priateľom došli k záveru, že možno by to chcelo niečo iné ako výzdobu namiesto kvetov :) :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@sterby Krasny den prajem, zatial nebol problem zohnat tulipany na konci oktobra. A navyse, tym ze v tomto obdobi je uz chladnejsie, tak aj nieco vydrzia. :-)
Odpovedať
@sterby Ahoj my mame momentálne v práci tulipany na stoloch, ja som sa tiež bála ze sa nebudú dat zohnať a ze nevydržia. A zohnať sa daju len cena je troska vysia, A pekne vydržia max 2 dni :)
Odpovedať
@sterby urcite zozenies. Treba sa len popytat v kvetinarstvach, lebo nie v kazdom ich budu mat. Napriklad u nas tulipany naposledy nemali. A ked zozenies nejake, tak si ich daj zajednat alebo si daj rovno kyticku z nich spravit a vyzdvihnes si ich den pred svadbou :-) Alebo ma este napadli, ze na jesenne obdobie by sa hodili aj ine kvety
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?