Živé verzus umelé kvety do kytice

myslíte, že do svadobnej kytice nevesty sa hodia len živé kvety?
Odpovedať
@kaja80 ahoj, podľa mňa je jedno aké kvety si vyberieš ak sa ti kytica páči. Viem že žijeme v dobe kedy ešte veľa ľudí je toho názoru že umelé kvety patria len na cintorín ale myslím že to tak nie je. Ja som mala výzdobu a aj svadobnú kyticu z umelých kvetov, všetci si mysleli že je živá a chceli mi ju dávať stále do vody :-D čiže záleží aj od toho ako ti ju urobia. Mne sa moja páčila a vlastne by som si ani inú nevyberala lebo za prvé svokra živé kvety nemôže a za druhé som mala svadbu v novembri a aj kvetinárky mi vraveli že ak budú mrazy tak mi žiadne kvety vonku dlho nevydržia :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@vaneska Ahoj, ja by som tiež chcela kyticu z umelých kvetov, poradila by si mi kde mi takú kyticu urobia?
Odpovedať
Profilova fotka
a co si nedate urobit latkovu kyticu ? tu na MS najdete vela pro, ktore ju robia :))
Odpovedať
Profilova fotka
ked nie zivu kyticu, tak by som uz radsej potom sla do latkovej kytice... umele kvety by som obisla oblukom...
Odpovedať
kamoska chcela tulipany a kedze sa vydavala, ked uz nekvitli, riesila to s kyticou tulipanov umelymi a nebolo ani rozdiel vidiet, lebo ozdoby a tie ostatne "veci" jej do kytice dali a skrylo sa to a celkom dobre to aj vyzeralo
Odpovedať
@mia175 ahoj, mne kyticu robila moja svokra, neviem o nikom kto by to robil. Môžem sa jej opýtať či by ti ju neurobila a koľko by to stálo. Ona žije v Handlovej takže sa tam viete pre ňu aj zastaviť. Ja som s mojou bola spokojná a nikto netušil ani že je umelá :-) ale aj látkové sú pekné ako ti tu radili baby.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?