Viete mi poradiť nejakú jesennú kyticu na svadbu?

Neviem sa rozhodnúť aké kvety zvolit ši už do svadobnej kytice alebo aj ako výzdobu. Ďakujem za každý nápad :)
Odpovedať
farebne či druhovo? Lebo s farbami by som sa teda riadne pohrala na tvojom mieste :) krásna je hlavne bordorvá s oranžovou alebo žltou :) prikladám link na inšpirácie - https://sk.pinterest.com/explore/fall... a tam vlastne vidíš aj druhy kvietkov
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám vytvorený taký inšpiračný album "Jesenná svadba", možno sa ti tam niečo zapáči :) http://www.mojasvadba.sk/blog/janamar... je tam veľa obrázkov výzdoby a kytíc, ktoré by ťa mohli v rozhodovaní posunúť ďalej :)
Odpovedať
Ďakujem! :-) Bordovú farbu ja milujem, lenže môj budúci manžel ju nemá extra rád, tak pôjdeme asi do oranžovej a krémovej. Svadobná kytica "musí" ladit s výzdobou v sále?
Odpovedať
@denisa1028 samozrejme že nemusí :)
Odpovedať
Profilova fotka
@denisa1028 je pekné keď ladí ale nemusí to byť pravidlo. ak máte výzdobu inej farby tak to vôbec nevadí, hlavné je aby si bola ty spokojná aj so sálu a aj s kyticou. a oranžová a krémová budú pekne ladiť s jeseňou a o to ti išlo nie? :)
Odpovedať
Profilova fotka
vobec nevadi, ze ti nebude kyticka ladit s vyzdobou, nemusi to tak byt. ale dobre si si vybrala, co by to bolo za jesennu svadobnu kyticu bez oranzovej :) ja by som tam kludne pridal aj tak sitejsiu zltu, mozno az taku horcivou, trosicku takej peknej hnedej, no skratka take farby ako byvaju na opadanych listoch :)
Odpovedať
Profilova fotka
Skoda, ze sa drahemu nepaci ta bordova, to je podla mna dokonala jesenna farba, hodi sa k vela veciam. Ale ani ta oranzova nie je zly napad. Ja by som to kombinovala s takymi farbami ako spominala princess_a a mozno by nebolo ani na skodu keby si tam zakomponovala aj priamo nejake listky z stromov. Samozrejme nie nejake uz nahnite ale cestvo opadnute, este s takymi sytymi farbami :)
Odpovedať
@denisa1028 tak väčšinou sa to tak dáva, že svadobná kytica je v takej farebnej škále ako aj výzdoba ale nie je to nejaké pravidlo. Keď chceš mať inej farby kvety ako bude celková výzdoba, tak kľudne si to tak sprav. Je to tvoja svadba a má byť podľa tvojich požiadaviek:-)
Odpovedať
@denisa1028 skús pozrieť v mojom albume. Tiež som mala jesennú kyticu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?