Váš názor na látkovú kyticu

Profilova fotka
Ahojte :) Nasla som na sashe naadhernu latkovu satenovo cipkovu kyticu a neviem ci ju chcem. Je krasna, ale stretavam sa s nazormi ze zive kvety su NAJ, ale zas taka kyticka z latky zostane na pamiatku.. Co vy na to?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Urcite to je vec vkusu.. mne sa napr nepacia, lebo su podla mna strasne gycove. Ziva sice nevydrzi dlho, ale latkova skonci ako pracholapac, popripade bude zavadzat niekde v krabici.
Odpovedať
ja som určite ZA a už ju mám aj doma.Je prekrásna a podľa mojich predstáv,svetlá v púdrových tónoch.Neviem,či si ju nechám,aj keď dekorácia krásna podľa mňa,ale nie som zrovna človek na veci "na pamiatku",tak ju možno skúsim predať...Alebo si ju predsa len nechám? uvidím :-) Látková kytica má podľa mňa len samé výhody a aby si nemala pocit čisto neživej kytice,tak si tam môžeš zapichnúť nejaký ten živý kvietok.Aj ja to tak asi urobím ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bella17 a kde si ju zohnala? ja som tak napoly rozhodnuta, aj cenovo to vyjde rovnako..Len som dostala reklamaciu d druziciek, ze ci sa nebude hadzat kytica :)) och moj boze, neviem co robit :)
Odpovedať
urobila mi ju Lucia Kohútová,nájdeš ju aj tu medzi profesionálmi,aj na sashe.sk ako bouquets by Lucia.Dosť sa so mnou natrápila baba,ale myslím,že stálo za to a spĺňala všetky moje dotazy za výroby a výsledok si mrkni v mojom albume-v reáli je oveľa krajšia ako na fotke.Hádzanie kytice je podľa mňa americký prežitok,ale ak by si sa aj pre to rozhodla,tak urobíš radosť nejakej budúcej neveste a ak už nič iné,tak budeš mať z toho aspoň dobrý pocit :-) Mňa vyšla ešte lacnejšie ako živá a k tomu aj podväzok a pierko pre drahého.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si na svoju svadbu takú vyrobila, mám ju tu niekde v albume, nechcem živé kvety, sú drahé, zvädne to a čo. Táto mi zostane, hoci to nie je také tradičné. No páči sa mi to.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som objednavala latkovu kyticu tu: http://www.svadobnavyzdobajulia.sk/sv... a som velmi spokojna, kytica je krasna. Jediny problem bol, ze som si nevedela vybrat :-D Samozrejme, pierko pre zenicha v cene!
Odpovedať
Profilova fotka
boze moj, su kraaaasne vsetky :))
Odpovedať
@foofee boli sme na svadbe, kde nevesta hádzala kyticu, ale nie vlastnú, mali urobené biele ružičky a to hneď 3x teda sme ich chytili tri :) jednu mám aj ja :)
Odpovedať
aj tu je nejaká babenka čo robí kytice z látky, myslím, že je z Michaloviec, má ich pekné aj ceny sú fajn, samozrejme pierko v cene. Mali by sme podporovať SLOVENSKO :) ...jedna druhú :)
Odpovedať
ja som mala takúto
Odpovedať
Profilova fotka
@foofee aja som sa stretla s takymi nazormi objednala som zo sashe a som velmi spokojna a kaslem na ine nazory lebo latkova je na cely zivot a zive na parhodin a vyhodenen kopu peniaze ked chces pozri si do albumu. v skutocnosti je krajsia , mozno budes mat tyrkisovu vyzdobu ako ja kedze si vybrala taku kyticu ale ja som zvolila bielu lebo farbena sa mia z tak nepacila , ale jke to nate be a tvojom vkuse . co sa tyk kytice nevahaj a nepozeraj na druhych kazdy ma svoj styl.
Odpovedať
Profilova fotka
odporucam stranku sashe
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kathy131 presne tak,ja som mala kyticu z červených ruží,ale na hádzanie-lebo tiež boli dotazy,že aj to treba,som dala uviazať biele chryzantémy,také pekné,ako margarétky vyzerali a bolo :)
Odpovedať
na svadbu bude dost inych pamiatok, netreba aj "neprirodnu" kyticu...pretoze podla mna zive kvety su zive kvety a ci latkove alebo umele - nic sa im nevyrovna...kytica zo zivych kvetov na svadbu patri tak ako obrucky - tiez si kvoli nejakej novej modnej vlne nedavaju pary svadobne retiazky alebo piercing :-) ... ale napokon vsetko je vec vkusu
Odpovedať
...a mimochodom, kytica sa u nás nehádzala, to je znova len taký americký výmysel. Alebo sa mýlim???
Odpovedať
Profilova fotka
ved prave, riesim dilemu .. na sashe som nasla krasne kytice latkove, nadherne, royne materialy a farby.. pacia sa mi velmi aj zive.. Aj ked mi je luto vyhodit 70 eur za parhodinovu kyticu, asi tak spravim.. Obrad bude v gotickej kaplnke, kde sa mi asi zive kvety viac hodia, aj ked tie latkove su neskutocne nadherne..
Odpovedať
Profilova fotka
ja rozmýšľam nad touto :-) ani by som nepovedala že je látková
Odpovedať
Ja som si tiež od tej babenky z Michaloviec objednala kyticu,nielen, že sa mi látkové kytice páčia,ale mi aj ostane pekná pamiatka.Navyše za super cenu,ale je to fakt len vecou vkusu danej nevesty.
Odpovedať
Profilova fotka
@denissep ja mam pdoobnu a som velmi spokkojna
Odpovedať
@michaela018 a ta pani ste podla poctu prispevkov naaaahodickou vy alebo vasa znama :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som proti takymto kyticiam... mne sa proste k svadbe hodia jedine zive... tu vonu ti nic nenahradi....mna vona upokojuje, a pohlad na umelotinu by bol pre mna strasny... ale samozrejme, vec vkusu... ak sa ti paci,a myslis, ze je pre teba prava takato, tak nevahaj, ved ty mas byt v prvom rade spokojna, nie my... :-D co tam po nazore nas ostatnych... :-D
Odpovedať
ja som mala kyticu od http://www.sashe.sk/handmade?od=najpa... co spominala michaela018 a bola uuuzasna a krasne vonala za skoricou... kedze tam boli kusky.. pre mna je ziva kytica zbytocna vrazda kvetov, ktore mohli krasne rast a byt nadherne v prirode :-) cize ja som radsej za latkovu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mať latkovú a je už aj doma a je nadherna velmi sa z nej tešim
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat tiez latkovu a volila som ju kvoli cene a aj kvoli tomu ze som uz davno chcela skusit nieco take vyrobit a uz je na svete :D len ju este musim dokoncit.......bolo to celkom jednoduche a pomerne lacne oproti zivej kytici......:)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja budem mat latkovu kyticku a zajtra si idem po nu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si tiež vyrobila celú bielu, mám ju tu v albume, kto by si chcel pozrieť
Odpovedať
Profilova fotka
@foofee dlho som sa rozhodovala medzi látkovou a živou kyticou a nakoniec bude živá s hortenzií....látkové sú fakt krásne a dajú sa spraviť všeliaké,ale živý kvet je živý :-)))) ale je to tvoja svadba a ty si sprav podľa seba,keď sa ti páči,tak si daj látkovú :-)...
Odpovedať
aj ja som mala latkovu...a bola krasna..a teraz sa z nej mozem tesit doma:)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?