Svadobná kytica zo sušených kvetov

Ahojte dievčatá.potrebovala by som poradiť.zblaznila som sa do jednej kytice,ktorá bola vystavená v rámci výzdoby jednej saly,nie ako svadobná.pre mna ale predstavuje presne to co chcem,co sa mi páči a bude sa mi to aj hodiť k celkovému štýlu.tato kytica bola ale zo susenych kvetov.niektore kvety kt.tam boli (napr.ruze) by sa v pohode dali aj živé,ale viacero kvietkov tam malo krásne farby len vďaka tomu ze boli vysusene a ťažko je docieliť takú farbu zo živých. Teraz uvažujem nad susenou kyticou.vela ľudí hovorí ze je to ok a aj praktické ale napr.zenich povedal ze je to blbosť :-) poradte.uz ste sa stretli s kyticou zo susenych kvetov?co si o tom myslite?dakujem
Odpovedať
podľa mňa super nápad, keď môžu byť látkové, prečo nie sušené...so svadobnou som sa nestretla, ale každá z nás už doma určite nejakú usušila a keď sa to urobí kvalitne tak to stojí naozaj za to...ja som fanúšik sušiny :)
Odpovedať
@laskykvet59 ahoj, susene kvety su velmi krehke, lahko sa lamu, tak budes musiet davat velky pozor. pre mna su skor staticke, mam doma susenu levandulu a tzv. slamienky. Ja osobne by som zo susenych kvetov tak maximalne vyzdobu na auto, ale nie svadobnu kyticu.
Odpovedať
Ahojte, kto by mi vedel vyrobit susene kytice do vazy na svadbu? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som mala kyticu kde boli prevažne sušené kvety. mám ju doteraz :) pôvodne som chcela margarétky, ale keďže sa nedali zohnať, toto bol náhradný plán a nemenila by som :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?