Svadobná kytica zo slnečníc. Máte nejaké tipy?

Ahojte, nemate nahodou niekto obrazok svadobnej kytice zo slnecnic, moze byt popripade kombinovana aj z ruzami alebo inymi kvetmi. Mala by som zaujem o previsnutu a elegantnu kyticu, aby sa mi hodila k satam. Mam totiz obrovsku suknu a dlhy zavoj. Dakujem
Odpovedať
ahoj mrkni do mojho albumu, nieco som nasla....podla mna pekne a inak uz mas nieco zabezpecene pokrem siat?
Odpovedať
Ahoj Jajaja13, tu kyticu som uz predtym videla, ale aj tak vdaka. Mam vsak skor na mysli previsnutu kyticu a taku som na nete nenasla. Zatial mam skor vsetko v hlave, teda okrem oznamiek, na tych sa uz pracuje a este mam vybrate topanky.
Odpovedať
Profilova fotka
rozpravocka posli mi na seba mail, sama zboznujem slnecnice a nieco uz mam "pozbierane" ako namety na moju svadobnu kyticu :)
Odpovedať
Profilova fotka
pozri album rezetky
Odpovedať
Profilova fotka
albumy marcaradko ;-)
Odpovedať
marcaradko, co mas v albume tu fotecku so slnecnicou a prstienkom..to je mooooooooj prsten x-) :-D :-D :-D :-D ja tiez milujem slnecnice a tiez mam uz riadnu zbierku ;-)
Odpovedať
Dakujem vsetkym :-) Nebola tam sice kytica, ktora by mi celkom vyhovovala, ale aspon uz mam aku taku predstavu. Este raz vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
skuste moj album...
Odpovedať
noooooo mrka, tak mas krasny vyber..urcite si mi pridala par napadov 8-) x-) vdaka ;-) snad neva ak pouzijem par obrazkov do mojho albumu =-)
Odpovedať
Profilova fotka
v poho...
Odpovedať
dik ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
kto este?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
aj ja som na slnečnice... :-)
Odpovedať
veru aj ja :-)
Odpovedať
Ahoj mischelin: a čo presne si chystáš na výzdobu zo slnečníc?
Odpovedať
Mne to urobí úžasná aranžérka, ja jej iba dodám obrázky :-) ale bude kytička, výzdoba na auto zo slnečníc, a výzdoba sály v žlto-bielom a slnečnice v tom, taktiež chcem slnečnicový oblúk do sály...v kostole bude výzdoba celá biela-tak sa mi to páči, videla so už výzdobu v kostole na milión spôsobov, ale podľa mňa tam patrí biela,nechcem to so slnečnicami preháňať, pretože keď ich je veľa, nevyniknú..chcem aby rozjasnili februárový deň, nie aby ho preplnili... ;-)
Odpovedať
ja budem mať tiež kyticu zo slnečníc, ozdobu na auto tiež zo slnečníc, už ju mám aj doma a obrázok aj v albume - to bude na auto, v ktorom sa ja budem viezť do kostola, no a na druhé auto pôjdu dve srdiečka - tiež obrázok v albume. Do kostola výzdobu nejdem robiť, nebudem zbytočne komplikovať, pretože pred nami je jeden sobáš, takže by sa to aj tak nestihlo vyzdobiť a myslím si, že výzdoba v kostole nie je až taká dôležitá. Minulý rok bol veľmi pekne slnečnicami vyzdovený náš kostol. Bolo to v septembri. Ešte som slnečnicovú výzdobu v našom kostole nevidela, bolo to prvý krát a veľmi pekné, naozaj. Kúpila som si malé kytičky slnečníc a chcem si z nich spraviť malé dekoráciu na stôl, kúpim malé vázičky a dám ich do nich. Do stredu stola chcem dať vlizelín, len ešte stále sa neviem rozhodnúť, či zelený alebo žltý. Rozmýšľala som nad kombináciou farieb zelená/žltá, ale asi dám jednofarebne. ;-)
Odpovedať
Ja mam k nášmu kostolu blízky vzťah, takže vyzdobený bude-tiež mám foto v albume :-) keď je vyzdobený, tak je taký chutný:-) a do toho spevokol, v kt. spievam už 14 rokov-bude to supeeer, teším sa:-)a na stoly chcem do stredu organzu a do toho slnečnice, ale nechám to na aranžérku :-) ale nechcem to preplnené...
Odpovedať
Caute Slnecnice, aj ja mam rada tieto kvietky, tak aj moja svadba v septembri bude zladena do slecnicova. :) Aj ked mi niektory s vysmesnym uskrnom na tvari hovoria, ze budem mat svadobnu kyticu zo zbernych plodin. :))) Mne to nevadi a bude po mojom.
Odpovedať
Ahoj petronelae, takže dalšia slnečnicová. A ako si predstavuješ výzdobu? Dáš si ju niekomu robiť alebo si ju robíš sama? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, ja vam cez vikend ci v pondelok naneskor poslem na mail tie fotky. Nemam ich teraz tu pri sebe...tak sa musim pozriet doma...nezabudla som na vas. Tak nas je viacej, co budeme mat kyticu zo slnecnic :)
Odpovedať
ahojky livia, super.
Odpovedať
zustka: vyzdobu dam robit jednej tete, ale pozeram aj ja vsade kde sa da na slnecnice ;-) A ty ako? Budes si sama zdobit, ci niekto ti pomoze? A kde budes mat svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
baby,ja budem mat teraz svadbu a tiez kyticu zo slnecnic... tak som zvedava,ako to bude vyzerat. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mrka, daj sem potom foto kyticky :) budem sa tesit na vase fotky. A co ta vyjde kytica cca? Ja som sa este nebola nikde pytat, ani neviem kedy je vhodny cas ist...
Odpovedať
moj drahy sa bol pytat na cenu slnecnic - aka bude vo februari, a povedali ze o 20 sk drahsie nez normalne, takze nebude to nic strasne... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak baby,ja som mala krasnu kyticku,stala 1200 Sk,ale uz v kostole mi vadla a dnes je uz uplne ze nanic. mozem ju rovno vyhodit. :-( a to som sa chcela s nou zajtra fotit,lebo ideme na hrad. skoda. pojdem si rano urobit inu,ale uz nie slnecnicovu. :-p ale bola naozaj pekna. lenze to bude asi tym teplom,lebo bolo strasne horuco. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahoj to bude zlou kvetinarkou ..kamoska mala slnecnicovu kyticu - bolo 30 stupnov a vydrzala jej dva tyzdne potom este ..inac ak niekto zhana slnecnicove dekoracie tak bude nieco predavat :-)
Odpovedať
Ahojte nevestičky, aj ja som mala kyticu zo slnečníc, vydržala celučký deň od rána od 10:00hod do ďalšieho rána :-) Fotili sme sa ráno o 11:00 a nemala známky vädnutia, ja som bola max spokojná aj s pierkom :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?