Svadobná kytica z tulipánov. Zvedne alebo vydrží?

Profilova fotka
Ahojte babenky, chcem sa opytat tych, co mali kyticku z tulipanov, ci vam vydrzala v pohode cely vecer. Kamosky ma strasia, ze tulipany mi raz dva zvednu a ja by som chcela kyticku kombinovanu tulipany-kaly.
Odpovedať
Profilova fotka
moja vydrží do konca života... mala som umelú... ;-) som alergik a asi by so živé kvety nerozchodila... :-D inak mi baby v kvetinárstve (dobážajú ich do veľkoobchodu) povedali, že to veľi závisí od toho, kedy dozreli, aký je to druh tulipánov a aká je jeho životnosť... a to ti asi nevie kvetinárka povedať, lebo ich objedná a dostane čo majú...
Odpovedať
Profilova fotka
tak to "ziram". Na fotkach vobec nevidno, ze mas kyticku umelu, prave tu tvoju som obkukavala :)))))
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala kyticku zo zivych tulipanov a vydrzala krasna cely cas a este aj tyzden vo vaze horsie to bolo s pierkom ale kytku by som si zas a zas vybrala z tulipanov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuziq: v Z-Art v Auparku dostali týždeň pred mojou svadbou nádherné tulipány všetkých možných farieb...ani by som si vybrať nevedela... chvalabohu sme už boli rozhodnutí, že budeme mať modrú výzdobu a my budeme do ružova... ;-) Inak by sm tam ešte dnes hopsala medzi kvietkami... :-D
Odpovedať
aj ja som mala 17.9. kyticku zo zivych bielych tulipanov a tie vydrzali v puciku nielen celu sobotu, ale este aj cely dalsi tyzden. tiez boli dovezene, teraz maju vraj druhu sezonu v roku.
Odpovedať
madeleine to ziram vyzera to naozaj skvelo mna mama tiez odhovarala od tulipanov ze rychlo zvadnu bola som uz rozhodnuta pre kaly ale tieto sa mi naozaj pacia este porozmyslam nakolko som alergik aj ja a travy si tiez mala umele?
Odpovedať
Profilova fotka
dorotka: nie, trávy mi tam dala floristka živé... mala som potom na ruke červené prúžky, kde ma poškriabkali... ale nebolo to veľmi vidno... už som ich teraz odtiaľ vytrhala a kytičku mám takto v novej váze, čo sme dostali... :-D robí mi veľkú radosť...
Odpovedať
madeleine: super si to vymyslela, aj ja som chcela do kytice tulipany, ale dostali velmi malicke, este skoro zelene, tak so sa s nimi rozlucila a namiesto tulipanov som mala medzi ruzami akusi "kapustu" :-D. Tulipany - umele sme potom pouzili na vyzdobu svadobneho auticka a vyzeralo to skvele.
Odpovedať
Ja som mala biele tulipany a vydrzali krasne cely vecer a cely dalsi tyzden. Aj ked ma kvetinarka upozornovala, ze je mozne, ze sa v teple roztvoria, ale ked ich dam opat do vody, tak budu znovu pekne, nestalo sa tak, mala som krasne puciky celu noc. Tie dalsie dni sa mi postupne roztvarali a boli pekne aj take. Ale este ma kvetinarka upozornovala aj na to, ze budu rast. A naozaj mi vo vode rastli do vysky. ;-)
Odpovedať
Prave som si vsimla, ze ty mas svadbu v maji. V neskoru jar a v lete mi ich kvetinarka neodporucala, lebo to vraj nie je sezona, ze moc nevydrzia. Ja som sa vydavala sice v septembri, ale bolo teplo, no aj tak vydrzali. ;-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala kyticu holandské tulipány+frézie.V kytici tulipány vydržali perfektne, ale mala si vidieť pierko-to sme museli po fotení oživovať-dali sme ho do chladničky.Inak ti poviem ak pierko z tulipánu, tak potom okolo toho tulipánu niečo obtočiť.Ja som mala v kytičke, kde sa držala taký tenučký ozdobný drôtik, a okolo toho pierka, na kalichu tulipána tiež, aby sa neroztváral.Ale v kytici tie drôtiky neboli na kalichoch iba kde sa držala kytica-viď Svadobný album Zuzana a Marek.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?