Svadobná kytica z tulipánov. Máte s ňou skúsenosť?

Profilova fotka
ahojte kocky, poradte mi prosim, ake mate skusenosti s kyticou z tulipanov? moje okolie ma od nich odhovara :-(, ale tulipany su moje favorite kvety :-) dik
Odpovedať
Profilova fotka
su kraaaasne ja som tiez chcela tulipaniky ibaze je tu riziko ze ti zvädnu ked je teplo preto aj mna odradila moja svadobna agentka:( pozeram ze mas v septembri tak to by slo podla mna najdi dobre kvetinarstvo kde ti ich narezu nacerstvo a mas svoje favoritky pri sebe v svoj velky den ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojcek lalita ja budem mat tiez kuticu z tulipanov a ziadne ine kvety nechcem. Budeme mat svadbu buduci rok v juni a tulipky su jarne kvety cize nevidim v tom problem. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vacsina kvetinarok, sice povedali v pohode, ale je potrebne to zajednat aspon 3 tyzdne vopred ale po dlhsom rozhovore z nich vyliezlo, ze tie tulipany nevydrzia a celkovy tvar kytice sa zmeni, pretoze tulipany sa rychlo rozvinu a aj ked budu nahusto :-( tak neviem, nedaju sa nejak zafixovat ?
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm to neviem skoda ze nepisu kocky co mali kytice z tulipkov :-( ale je vela druhov tulipanov a viem ze su aj take co sa rychlo nerozvinu, dolezite je aby vydrzali fotenie a obrad, no nie? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ved , len aby do vtedy vydrzali tak si myslite , ze sa nemam tych tulipanov vzdat? lebo som trochu nahnuta myslienke na ruze
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte:), tak ja som mala kyticku z tulipanov, takych malickych a kombinovana s kalami :) Bola nadherna a vobec som nemala problem s tym, ze by nevydrzali. Moj kvetinar mi hovoril, ze ich na 24 hodin ponaraju do vody. Kvietky sa napiju a v pohode vydrzia. My sme mali cez svadobny den 34 stupnov a vydrzali. Dokonca bola kyticka krasna este vyse tyzdna. Potom som ju vysusila a je krasna este do dnes ;-) Takze myslim, ze sa nemusite bat. Ak mate dobreho kvetinara, tak neni problem.
Odpovedať
Ja tiez tuzim po tulipanoch, ale v BB na mna v kvetinarstvach len tak kuknu, a jemne mi vysvetlia, ze tulipany nie su jesenne kvety :-(. A ak ich zozenu, tak budu velmi drahe. Ale ruze nebudem mat za nic na svete.
Odpovedať
Profilova fotka
eriqe a odkial si , ze by si mi odporucila to kvetinarsvo? mohla by si byt z trnavy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, aj ja som mala kyticu z tulipanov a nemala som absolutne ziaden problem a bola o najkrajsia kytica aku som kedy videla. No a z tulipanov som mala aj ikebanu na nasom stole a kazdy len obdivoval aka je nadherna, takze sa nedaj odradit a urcite neolutujes.skusim ti poslat foto
Odpovedať
Profilova fotka
posli budem rada :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky lesp aj ja si prosiiim foto :-) a lalitka neboj budes mat tulipky a krasne a vydrzia dlllhhhooooo ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
kolko stoji svadobna kytica v Ba z bielych tulipanov?? svadba bude 16.6
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja mam s tulipanmi tiez velmi dobre skusenosti. dostala som tulipany od draheho na promocie a vydrzali dlhsie ako ruze.
Odpovedať
KASPER Tulipany Ti dobre kvetinarstvo vie zohnat aj v zime ;) Nedaj sa odradit... Len si za to troska priplatis.. ;) ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aj ja snivam o tulipanoch. a tiez ma kazdy odhovara. lesp pozrela som si tvoj album a par fotiek aj skopirovala :) lebo si mala uuuuuzasnu ikebanu. ak chces aby som ich vymazala staci povedat. mimochodom, nemohla by si mi do IP napisat, ktore kvetinarstvo ti v KE robilo tu ikebanu?? vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
Kamaratka mala kyticku z tulipanov v aprili a bola velmi pekna na zaciatku, ale uz na obrade bola dost rozkvitnuta. Kvetinarka sa snazila, aby tulipany vydrzali co najdlhsie tak, ze najskor ich dala cez noc napit vela vody a potom ich pevne stiahla, aby sa ta voda z nich nedostala. Tulipany potom zacali vecer vadnut, kedze aj ked boli vo vaze, boli tak stiahnute, ze tu vodu nedokazali absorbovat.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj žienky. aj ja uvažujem o tulipánoch. veľmi sa mi páčia, ale zatiaľ mi každý odporúčal, aby som si to rozmyslela. lesp: tiež by ma zaujímalo, kde ti urobili takú krásnu kytičku. a ak si pamätáš, aj koľko ťa to stálo. termín mám približne ako si mala ty a tiež v KE. díky.
Odpovedať
tiez snivam o tulipanoch...ale neviem neviem....odradzaju ma ze v auguste nezozeniem tulipany...
Odpovedať
..aj ja pridávam svoju osobnú skúsenosť s tulipánovou kyticou...ktorá mi vydržala ešte týždeň po svadbe...myslím,že to hovorí za všetko ;-) ...svadbu sme mali 2.apríla...a tulipány boli skutočne krááásne.../a špec.objednané :-) /
Odpovedať
Ahojte. Ja som mala tiež kytičku z tulipánov. Bola krásna a tiež mi vydržala presne týždeň (do ďalšej soboty od svadby) Večer je dobré ich dať do tmy a chladu a potom dlho vydržia - to poradili v kvetinárstve. Tieto tulipány do svadobných kytičiek sú tochu iná odroda, sú špeciálne pestované, dovážajú sa tuším z holadndska. S objednaním by nemal byť problém, rovnako ako napríklad s ružami. Dobré kvetinárstvo by ich malo vedieť objednať. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahiňoj aj ja som mala tulipany adokonca aj ako vyzdobu - uplne v pohode ale urobila som dobre ze som mala dve kytrice jednu svadobnu a druhu na fotenie lebo po 2 hodinach fotenia v teplom letnom dni som ju na ceste na brad rovno nechala v aute a svadobna bola uplne v pohode a vydrzala celu svadbu aj par dni potom pri tullipanoch si musis mysliet na to ze vadnu rychlejsie ako ine kvety iv.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
@eriqe ahoj aj ked je to uz starsi prispevok, zaujala ma tvoja svadobna kytica z kal a tulipanov, ja sa neviem rozhodnu ci chcem radsej z tulipanom alebo z kal. mohla by si mi poslat foto tvojej kytice? dakujem velmi pekne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?