Svadobná kytica z pivónií

Ahojte nevestičky, máme svadbu v júni a chcela by som kyticu z pivónií, avšak každý ma odhovára,lebo že pivónia rýchlo zvädne. Máte nejaké rady, skúsenosti? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
No pokiaľ viem, to nie je pravda, že pivónie rýchlo vädnú ... síce majú jemnejšie lupene (kvety) ... ale cez svadobný deň až do rána vydržia určite ;-)
Odpovedať
Super, dakujem za radu :-)
Odpovedať
Ahoj, ja som mala svadbu v juli a mala som pivonky, aj manzel pierko z pucika pivonky. Vydrzali mi este asi 3 dalsie dni. Kytica bola nadherna a nelutujem. V nas den bolo asi 25 stupnov a mala som kyticu vo vode stale, ked sa dalo, drzala som ju vonku na foteni a v kostole cely cas. Vobec neodkvetla.
Odpovedať
Profilova fotka
@marci176 Prosim ta a ako je to s ich dostupnostou? V auguste?
Odpovedať
kocky, mooc dakujem za vase skusenosti,lebo uz som sa bala,ze budem musiet zmenit typ kytice. pivonie su moje vysnene.. marci176 - hned idem kuknut album - ja chcem len taku jednoduchu kyticu,paci sa mi bledoruzova v kombinacii s konvalinkami,pripadne biele ruze..no uvidim,snad floristka nieco pekne pre mna vykuzli :-) evulienkaslx - prave aj tych teplot som sa obavala a toho pierka,ci v kostole neovadne,potom na hostine to uz je jedno :-) ale tiez kuknem,ak mas album :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@renka_mrenka Ahoj, aj ja budem mat na svadbe len pivonky (kukni moj album :-) ). A u pivoniek nejde o to, ci zvadnu, ale ako rychlo sa budu otvarat (zavisi to od tepla), cize, ked si budes objednavat kyticu, urcite im povedz nech ti ju dodaju so zatvorenymi pukmi a pocas dna sa ti krasne otvori :-)
Odpovedať
@renka_mrenka ahoj, kamaratka http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/str... mala kyticu z pivoniek a ruzi, bola krasna, tusim zacala na druhy den vadnut, ale je to jedno....z mojej skusenosti je to tak, ze na hostine kyticu vrazis do vazy a uz sa jej nikto velmi nevenuje
Odpovedať
@jonkaamisiko kukla som album a si ma zas zmietla tymi kyticami,zas neviem,aku si vybrat :-) lale urcite to bude mala,nech nie je tazka a jednoducha,nechcem strasne vela roznych kvet max 2-3 druhy. a ty uz mas z toho albumu vybratu,aku budes mat? Inak dakujem za radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@renka_mrenka :) Nemam este vybratu favoritku, sama si neviem vybrat :-) , ale urcite bude bledo ruzova :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?