Svadobná kytica z kál. Aký máte na to názor?

Ahojte. Aký máte názor na kyticu z kál? Ďakujem :-)
Odpovedať
kaly sú veľmi elegantné, hoci ja budem mať ruže, myslím, že kaly by boli druhé v poradí...ale kytica musí sadnúť hlavne tebe, šatám a tvojej postave ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kaly sú fakt krásne kvety a preto som sa pre ne rozhodla aj ja ;-) . No budem voliť nie bielu farbu, ale oranžovú, keďže aj farba výzdoby sa bude niesť v tejto farbe :-) .
Odpovedať
ja budem mat kombinaciu kaly - tulipany (ruzovo - fialove)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala trosku netypicku kombinaciu, kaly + hyacinty ale bola som z tej kyticky nadsena x-) a naozaj dlho vydrzala ;-)
Odpovedať
Ahoj Gaba, kaly sa velmi pacia aj mne. Urcite chcem mat svadobnu kyticu z nich. Krasne su biele, no i v bordovej farbe... Jednoznacne mas dobry vkus. :))
Odpovedať
Profilova fotka
u mna boli kaly tiez druha mozna varianta. Vyhrali sice ruze,ale kytica z kal je naozaj krasna
Odpovedať
Kaly su naozaj uzasne,vrelo odporucam a velmi dobre vyzeraju len tak volne zviazane,krasne dlhe stopky fakt super
Odpovedať
:-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
gabika opytaj sa aj svojho fotografa, co hovori na kaly - totiz s kalami sa na fotografiach neda az tak dobre pracovat ako s inymi kvetmi (popravde - niekedy vyzeraju skor ako druk nez ako svadobna kytica - ale tot moj nazor, tak nie ze ma ukamenujete :-D ) a kuk aj ine temy o kalach http://www.mojasvadba.sk/forum/index....
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola veeelmi spokojna s kytickou z kal, mala som ich vysnivane, lebo sa mi zdali elegantnejsie ako ruze. Ale ak chce byt nevesta prudko romanticka, asi budu vhodnejsie ruze ;-) A kaly by som odporucila nevestickam, ktore chcu vyzerat stihlejsie - kyticka z kal do dlzky dokaze opticky predlzit a zuzit postavu, kym klasicka gulata kyticka napriklad z ruzi moze este zvyraznit oble tvary;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala tiez kaly - oranzove kombinovane s bielymi freziami a bola nadherna a este k tomu aj krasne vonala :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kaly su nadherne.Ties som ich chcela ale vybrala som si tlipany
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som o kalach snivala od chvile co som ich videla na svadbe moniky a chandlera z priatelov. zdalo sa mi to vtedy netradice a uzasne. ale presla dlha doba, a kyticu z kal najdete skoro v kazdom albume z priprav. co vsak neznamena ze ju kazdy aj ma. ale musim priznat ze ich naozaj zboznujem. vyzeraju elegantne a vznesene. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala kombinaciu kaly a frézie...podla mna su velmi nadherne a je ich vela druhov, nevedela som sa rozhodnut... :-)
Odpovedať
aj ja som mala kaly a musim povaedat, ze okrem mna, samozrejme, sa moja kytica pacila kazdemu:-) mne sa zdaju kaly straaaasne elegantne ale ako uz bolo povedane, zalezi od stylu celej svadby.
Odpovedať
tiež sa pridávam k pozitívnym ohlasom na kaly. mala som z nich kyticu a inú som ani nechcela. Sú to neskutočne nádherné kvety a z kytice som bola nadšená a aj každý, kto ju videl. Mne sa páčia také viac otvorenejšie a výhodou je, že sa dajú zohnať v rôznych farbách - ružovej, oranžovej, bordovej..
Odpovedať
Aj ja som mala svadobnu kyticu z kál v kombinácii s ružami... Bola nádherná a vybrala som si super. Samozrejme velka vdaka patri p. Kollárovej z istého najlepsieho a nemenovaného kvetinárstva v PO. ;-)
Odpovedať
aj ja sa pridavam k obdivovatelkam kal... niektore kvetinarky dokazu este viac zvyraznit ich krasu ;-) podla mna su prekrasne :-) a dodavaju neveste eleganciu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?