Svadobná kytica v držiaku alebo bez?

Baby ake mate skusenosti? Svadbu máme o týždeň, kyticu chcem menšiu, nejake ruže, frezie a ešte nejake male ružové kvietky. Kvetinárka povedala že je lepšie mať kyticu v držiaku, že dlhšie vydrži. No mne sa to nejako nepozdáva. Máme doobedu fotenie, ak bude horúco nevypijú kvety všetku vodu v tom držiaku? nebude na sobáš o 16 tej už zvädnutá? Skor si myslim že ked dám normálnu kyticu so stonkami po fotení do vody tak sa preberie a potom bude na sobáš ok. Mali ste niektorá kyticu v držiaku?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som mala kyticu tiež s voľnými stonkami kvetinárka mi ich nechala dlhšie, aby som ich mohla poorezávať, keď sa budú dávať potom znova do vody a pekne vydržala aj fotenie aj obrad a dlhé gratulácie :) potom mi ju zrezali a dali pekne znova do vody áááále možno Ti vedia dať taký držiak, čo tam budeš vedieť vodu dopĺňať, hm?
Odpovedať
ja nie som sice kvetinarka, ale myslim si, ze krajsia je kytica so stonkami. a myslim, ze aj dlhsie vydrzi, ak sa ponoria priamo do vody. tie drziaky mi pridu riadne neprirodzene. predpokladam, ze tvoja kvetinarka preferuje drziak, lebo ja jej jednoduchsie rozmiestnuju kvety. nie kazda dokaze spravit viazanu kyticku do pekneho tvaru.
Odpovedať
asi máš len dve možnosti, buď neposlúchneš kvetinárku a budeš mať kyticu bez držiaku s tým, že ju môžeš teda napríklad aj viackrát zrezať počas celého dňa aby vydržala pekná alebo sa skúsiš opýtať na taký držiak ako navrhla diananana, že by sa doňho dala voda dopĺňať ale podľa mňa sa nič nestane keď ho nebudeš mať, mne sa napríklad tiež páči viac kytica s volnými stonkami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
v držiaku, akože tú napichovanú? mne osobne sa viac páčia normálne so stonkami a taká ti v pohode vydrží fotenie..mne sa kvetinárka pýtala akú chcem a takú aj urobila
Odpovedať
Profilova fotka
nedavaj si tu v drziaku :-| vobec to nie je pekne, uplne ma to tak rusi na svadobnych kyticiach ked to vidim niekde na svadbe. mozno to ma svoj vyznam, kvoli udrzaniu cerstvosti ale to sa da vymysliet aj inak, mozno aj tym zrezanim napriklad po foteni, dasi ich do vody a na obrad budu stale pekne a vlastne by mali takto v pohode vydrzat aj cely den. je to tak krajsie :-)
Odpovedať
dakujem za nazor baby :)
Odpovedať
@ludmilka15 stonky sú na tej kytici krásne. Súhlasím s tvojím názorom. Taktiež sa mi vôbec nepáči mať v držiaku, napichovanú. Keď si dá klasiku a dá ju do vody, tak úplne v pohode vydrží aj celý deň a netreba sa nejako stresovať. :-)
Odpovedať
baby kytica vám vydrží, v deň svadby určite...ja som tú svoju zvädnutú vyhodila po vyše týždni! nestresujte, kytica bude ako v deň D ešte aj o dva dni na to, pokiaľ bude vo vode po svadbe..... v samotný deň vydrží na 110%, no stress
Odpovedať
My sme boli tiez pred obedom fotit a mali sme v aute nadobu s vodou,do ktorej som kyticu dala vzdy,ked sme sa niekam presuvali. V kytici boli pouzite aj pivonie a neodpadol ani jeden lupienok (a to sme mali strasny vetrisko). Nebolo treba ziadne orezavanie koncov a kytica vydrzala celu svadbu bez ujmy.
Odpovedať
Profilova fotka
Však ide len o to, aby kytica vydržala hlavne vo svadobný deň nie? A to podľa mňa normálne s voľnými stonkami zvládne. Je treba si na presuny alebo ak viete, že sa niekde zdržíte trocha dlhšie si vziať so sebou nejakú nádobu s vodou alebo aspoň vodný zozprašovač a to im postačí, však na hostine bude aj tak vo váze, kde bude mať vody dostatok ;-)
Odpovedať
Robite podla mna z toho az prilis velku vedu. Kvetinarka da spravenu kyticu do chladnicky, kde sa ako keby zakonzervuje, iked za taku kratku dobu, co jej ale v konecnom dosledku dopomoze k tomu, ze dlhsie vydrzi. staci ju mat co to pojde v svadobny den vo vaze a ona inak aj fotenia a samotny obrad v podhode zvladne
Odpovedať
Profilova fotka
Vydrzi aj bez drziaka. Staci ked bude poriadne namocene vecer pred svadbou a vydrdi v podhode aj obrad aj fotenie a vsak potom cez hostinu, ju date aj tak do vazy a tam si pobudne az pokial ju nebudes hadzat aleb o tak. Drziak by ti podla mna len zbytocne zavadzal. Fak si s tym nelam zbytocne hlavku
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?