Svadobná kytica. Kde zohnať lacnú V Nitre a Hlohovci?

neviete mi poradit lacne a zaroven aj dobre kvetinarstvo nitra alebo hlohovec?
Odpovedať
Na kytici sa fakt neoplatí šetriť,je to prvá vec, ktorú si okrem šiat všetci na neveste všimnú,aj ked kytica zvädne zostanú Ti na ňu spomienky na fotkách na celý život.Radšej uber zo zákuskov (aj tak sa ich kopec nezje a vyhodia sa).Asi som Ti veľmi neporadila,ale kto hľadá nájde.Veľa šťastia pri hľadaní správneho kvetinárstva.
Odpovedať
Profilova fotka
určite sa oplatí hladať kyticu zo sezonných kvetov na tom sa dá pekne ušetriť
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dala kyticu a pierko pre zenicha na starosti firme, ktora mi bude zdobit salu...cena 30 eur, budu to ruze a frezie, firma berie kvety z velkoskladu....ja som pocitala za kyticu 50 eur, tak som rada :-)
Odpovedať
poradim ti, ja som mala velmi krasnu kyticu aj svadobnu vyzdobu, napis mi , odpoviem
Odpovedať
Tak podla mna cena kytice nema nic spolocne s jej krasou. Su kvetinarstva kde daju cenu o sto eur vyssiu uz len za ten privlastok svadobna. Ale k otazke, krasne kytice robia v trakoviciach pri hlohovci, odtial mi frajer vsetky kytice nosi k sviatkom a nadherne su vzdy a hlavne prekvapivo lacne, mozno tym ze je to na dedine. Ale ta kvetinarka je naozaj sikovna, klobuk dole. Tak skus sa tam popytat. A potom este mamina mi dala jeden tip - v sulekove ked pojdes smerom od hlohovca tak prva ulica hned dolava a na konci tej ulice ma jedna kocka kvetinarstvo, nejaka mlada a robi nadherne a tiez vraj lacne kytice. Tak skus aj tam, je to na skok z hc :)
Odpovedať
ja som ti poslal velmi serioznu firmu, robia lacno a elegantne, čo mám nejaké agentúri overené, tak títo sú zo všetkých najštýlovejší, a s cenou to neprehánajú ako podaktorí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?