Svadobná kytica k zeleno-zlatým šatám. Aká sa hodí?

Ahojte baby, budem sa vydavat v zeleno-zlatych dlhych satach. Co myslite, aka kytica sa k takejto farbe hodi? Poradite? ...prosim a dakujem... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zeleno zlata.... :-D Alebo by som sla na nieco ako bielo zlata... ale nie velmi vyraznu, lebo budes mat vyrazne krasne saty... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja bych sla do bile, bezove a nejakou vyraznejsi barvicku a pokud nejakou zelenou, tak jiny odstin nez je na satech. Trochu si s tim pohraj a najdes si sama, co se Ti libi. Zlata je tepla barva, tak neco ve stejnem duchu. Hodne stesti.
Odpovedať
ahojte baby, dakujem, ze sa ozyvate...hmm, rozmyslala som nad zelenymi orchideami, ale obavam sa, aby to nebolo vsetko uz moc zelene.
Odpovedať
gerdusha:záleží od toho,či si vysoká,alebo malá...k takto noblesným šatám jedine jednoduchá kytica,ale vzácne kvety...to znamená buď bielo zelená,alebo jednofarebná...kaly zviazané stuhou,biele ruže so zeleňou,k tomu drobné zelené hlavičky chryzantémy...alebo biela alebo zelená orchidea....ale chce to floristu oborníka,ktorý sleduje trendy.Niekto ti vyrobí miesto kytice svadobný kruh ro ruky,ten tiež vyzerá nádherne,doporučujem hodiť toto všetko,čo som ti napísala hodiť do googlu,aby si to videla...alebo stránky floristu Dopitu v Brne :-)
Odpovedať
kruh do ruky tam malo byť
Odpovedať
frisbee: som vysoka a ono to ani nebudu noblesne saty, je to skor dlha sukna, top a bolerko...saten a krajka...myslis, ze by sa k tomu hodili biele kvety?
Odpovedať
Profilova fotka
radeji kremove, co takhle hortenzie...? Ale i podle obdobi, kdy mate svatbu..
Odpovedať
Profilova fotka
a zase ja ;-) mozna, jestli jsou saty opravdu jednoduche, zkus neco netradicniho, originalniho, co takle nejaka pericka do kytice, vrbu, proutky?
Odpovedať
mara15: svadbu mame 22.8...ja milujem vsetky kvety a mozno aj preto sa absolutne NEVIEM rozhodnut
Odpovedať
mara15: mimochodom, tie saty su takej istej farby ako stuzky, ktorymi su previazane skatulky s bonbonmi /?darceky pre hosti?/ v tvojom albume...fotku mas s nadpisom "preciznost"
Odpovedať
satén a krajka sú romantické materiály..aký si typ...romantický,alebo športový?ženský,alebo dievčenský...toto všetko musíš vyžadovať...skúsený florista to musí ovládať...ja mám certifikáty z kurzov u majstrov Európy,ale keď ťa nevidím a neviem výzdobu svadby a vek mladomanželov....fakt toto všetko musia bra´t v kvetinárstve do úvahy,inak preč odtiaľ a hľadať. ;-)
Odpovedať
no vidíš,aj taký typ kytice,ako má v albume mara tie zelenobiele
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tak podle te ztuhy bych vazne sla do kremove barvy, co takhle neco podobneho jako mam v albumu tu prvni kytku, jen to vice dat do kremova a misto narcisu neco jineho anebo tu pod vresovym vencem s kalama do ostre oranzovo-cervene? Urcite bych tam dala nejakou hnedou, prave treba ty proutky, vres? Mozna, kdybys dala foto, bylo by to jednodussi, ale souhlasim, s kytkou je to tezke, je spousta krasnych...a jaka je barva vyzdoby?
Odpovedať
jeeej, baby, vy ste zlate...som nevesta XXL, som taky nevyhraneny typ...romanticko-sportovy? :)..existuje nieco take? :)...obaja sme uz po 30, sme vyssi a statnejsi..ale nie prilis...taki proste krv a mlieko :)..svadbu nejaku velku mat nebudeme, bude to v podstate posedenie do cca 22,00 hod, vyzdobu by som chcela dodatocne doriesit podla kytice :)..rozmyslam kremovo/zelena...ale v kytici mozno nejake zlate drobnostky...
Odpovedať
aha...krv a mlieko ;-) ...takže musíš mať kyticu viacej prírodnú,nie nápadné ozdoby,elegantnú,jednoduchú..si vysoká,takže tam je vačší výber...i previsla by sa ti hodila...ale fakt musí byť elegantná,čisté línie
Odpovedať
výzdobu stolu by som ti poradila behúň na stol...je to kus látky,na ktorú sa lepia živé kvety...zeleno,bielo,krémové...vyzerá to nádherne
Odpovedať
http://www.svatebni-pruvodce.cz/svatb...
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja bych volila trochu vetsi, prevyslejsi kytici, kdyz jste vice krev a mliko ;-)) proste hledej v obrazkach, neco najdes..jeste mela jedna nevesta kytici z orchidei a z ni spustenou 'snurku' , na ktere byly navazany dalsi kvety orchidei - vazne moc hezke...zkusim to najit anebo mrkni sama do albicek..
Odpovedať
v tom článku je perfektne popísaná typológia nevesty ;-)
Odpovedať
baby a co tak bezove kaly so zelenymi orchideami?...velmi pekne vam dakujem, ste zlate!
Odpovedať
moc masívna,široké stonky,zle sa to spolu naväzuje a budeš mať plnú ruku...dostaněš kŕč,než to skončí :-D
Odpovedať
museli by ti z toho urobiť previslú...to sa odstrihnú stonky z orchidey a nadrátkujú...orchidea je ťažká a tam možnosť,že sa ti uvolní
Odpovedať
biele kaly...tu je typ na väzbu http://eridan.blog.cz/0705/svatebni-k...
Odpovedať
takto to vyzerá s orchideou http://www.kvetstudio.cz/#studio
Odpovedať
aaach jaj, vybrat si kyticu bude horsie ako zohnat na mna odev a obuv...:)..no nic, zajdem ja za kvetinarkou a uvidime...dohodneme...velmi pekne vam, dievcata, dakujem!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?