Svadobná kytica. Čo poviete na bielu farbu?

Caute kocky, silne presilne uvazujem nad bielou svadobnou kyticou, co sa tyka kvetov urcite to budu tulipany. Dufam ze biela kytica nebude zanikať..cakam vase nazory.:)
Odpovedať
@orieska325 Ahoj, niesom faninka bielych kytic, ale po pravde som nad bielou kyticou uvažovala a mala to byť kytica z tulipanov konkretne 1. fotka(inu ako z tulipanov by som ani nechcela bielu), no nakoniec ma kvetinarka odhovorila kedže mam svadbu v septembri....Pokial maš nejake "extravagantne" šaty práve takáto jemná kytica by sa hodila..Pridávam Ti pár fotiek pre inšpiráciu..:-)
Odpovedať
zalezi od toho, ake mas saty.
Odpovedať
@orieska325 Ahoj, podla mna je biela kytica uzasna. Doposial som si myslela, ze biela kytica bude zanikat, bude nevyrazna, ale pani v svadobnom salone mi poradila, ze kytica ma byt jednoznacna prisposobena ku farbe siat ... ukazala mi par fotiek a uplne s nou suhlasim, kytica ma byt pekna, ale nevesta ma vyniknut ... a ak je kytica prisposobena farbe siat, tak je to nadherne ... skus si popozerat nevesty, ktore mali cervenu alebo velmi farebnu kyticu, prve co si vsimnes je ta kytica, lebo svieti a nie nevestu ... to je moj nazor ... :))). Tak drzim palce pri vybere.
Odpovedať
Jeeej dakujem, svadba je v juni takze tulipy budu ok, co sa tyka dodania. Kamoska mala svadbu v auguste a take krasne tulipany ako mala ona som este nevidela. Dnes su uz moznosti takze nie je problem. Viem si zivo predstavit krasne biele saty a k tomu biela kytka. Tesim sa uz len pre to ze saty bude bohate tym padom tie jednoduche tulipany to trosku utlmia. Po druhe mam vlasky vo farbe jedenneho listia tak tak sa tesim na kontrast. Paradox je, ze som stale zila v tom ze budem mat svadobe saty sampan alebo prirodne biele. Ked som vsak obliekla na naliehanie tety v salone snehovo biele skoro som nedychala a ona tiez takze fakt treba skusat. :-)
Odpovedať
@amia2011 Dikesko su krááááásne..jednoducho čisté a svieže presne ako nevesta v deň D :)
Odpovedať
@orieska325 Hovori sa, že tulipany su strašne drahe, tak si ani neviem predstaviť kolko taka kytica vyjde... treba tam min. 20 tulipanov
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :-) Ja som mala biele kaly a bola som veeelmi spokojna, aj ked ma pri cene za kyticu trosku zamrazilo, ale co uz... Vydavam sa len raz :-) Takze ak uvazujete nad bielou, nevahajte na svabobnu kyticu sa biele kvety urcite hodia.
Odpovedať
No ved jasne uvidime zase ked bude cena horibilan tak nie...mam skvelu kvetinarku takze myslim ze to bude ok.podla mna su drahe mimo sezony.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte baby potrebujem radu, budem mat saty vo farbe ze mango- vyrobca to tak nazval vraj (ale je to taka jemna farba velmi elegantna, pripomina skor sampan alebo jemne do zlta) no a som v pomikove lebo chcem kyticu taku gulku z bielych karafiatov a zospodu zelene listy. A teraz neviem ci sa bude hodit. =-) Asi aj topanky si kupim biele (alebo co zozeniem neviem). Saty su sperkom sami osebe a nechcem zasa vyzerat ako kanarik s prilis vyraznou kytkou ale fakt neviem....co myslite
Odpovedať
mne sa biela velmi paci.A mozno smotanovej farby by sa Ti hodila..
Odpovedať
ja bude mat biele pivonie...videla som uz kyticu z bielych tulipanov a bolo to top! v inej farbe by to tak skvelo nevyzeralo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?