Svadobná kytica. Akú k zlatej výzdobe a bielim šatom?

Babenky, prosim Vas o nejaky iny zaujimavy tip farby kvetov k zlatej vyzdobe a bielym satam, myslim konkretne na svadobnu kyticu :) dakujem
Odpovedať
No ja by som si dala urobit umelu, tam mas ovela viac moznosti vyberu ako u zivych kvetov a este ti zostane na pamiatku.Mne by sa pacila napriklad z bielych ryzi a zlatych dekoracii v nej, alebo biele a kremove kvety. AJ taka do zlta neaka lucna kyticka by bola fajn :-) :-)
Odpovedať
aj ja mam biele saty.. a aj bielu kyticu chcem
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat biele saty,,ale kyticu chcem bielo-zelenu a dekoraciu budeme nmat tak isto zlato bielu,,,podla mnanezalezi az tak na farbe kytice,,ta moze byt ako aj kanarik,,,musi byt ta prava pre teba,,,Ja som to nechala na kvetinarky v oboch pripadoch,kedze budem potrebovat 2 kytice,kedze sobas je v IRSKU a svad, hostina na sk o tyzden neskor,,takze drzim prsty ;o)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som mala bielo zlatu vyzdobu biele saty, kyticu som mala kombinaciu biele frezie a ruze biele a viac ruze farby ako losos + dlhu zelenu spodnu cast s perlami. Ikebany na stoloch som mala bielo zelene, kytica zapadla dobre - bola na stole dominantna. Podla mna sa porad s tymi co ti robia vyzdobu, ake kvety pouziju na vyzdobu a uvidis. Vyhni sa ruzovej a fialovej, zameraj sa skor na pastelove farby. Dobry florista ti porradi na zklade siat, vyzdoby, typu nevesty. Odporucam Zdenka Hrivnaka - uznavany florista a velmi mily chalan, ja som bola max. spokojna a ludia hikali nad mojou kyticou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?