Smotanové svadobné šaty. Akú kyticu k nim zvoliť?

Ahojte... prosím Vás akú kyticu si volíte k vyslovene nie bielym (smotanovo bielym :))) ) šatám? Biele by mi určite nepristali, idú mi jednoznačne teplé farby, ale veľmi sa mi páčia práve biele kvety... tie sa so šatami pobijú a to by som nechcela. Určite nechcem studené farby, fialovú, modrú, tyrkysovú, ani tmavé také tie bordové a čierne... Zamýšľam sa nad krvavočervenou alebo meruňkovou... Poraďte prosím :)
Odpovedať
@dominika255 zalezi od stylu siat, skus dat fotku. A aj od toho, aku farbu mas rada ty. Ja by som ti, len co sa tyka farebnej kombinacie, radila pastelove farby.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte! rovnaký problém teraz riešim aj ja, mám krémové šaty, kyticu som už mala vyhliadnutú - biele kaly, ale bojim sa, že sa tá biela farba kytice bude "biť" s krémovými šatami. A rovnako sa obávam, že nejakou inou farbou - ružovou, fialovou ... a pod. by som to už trošku pokazila a prekombinovala. Neviete poradiť nejaké pekné krémové kvety?
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika255 pozri do mojho albumu Kvietky, urcite si tam vyberies ;-)
Odpovedať
@nikuska265 s kremovymi kvetmi je to problem, ja som toto tiez riesila, ale ziadna kvetinarka ti nikdy nevie zarucit presny odtien kvetov, ktore si objednavas, pretoze nikdy na 100 % nevie, aky odtien sa dodal do velkoskladu. Treba si uvedomit, ze mnohe tie kytice na fotkach su retusovane, takze tie farby v skutocnosti vyzerali trochu inac.
Odpovedať
To je presne moja dilema. Vemi by som chcel a pivonie. Su nadherne a pri troche snahy sa naozaj daju udrzat pekne az do vecera :). Avsak chcela som cervene, aby boli k satam vyslovene kontrastne... lenze aj kvetinarka vravi, ze mozu kludne prist tmavo ruzove a budem sklamana. Take maslovo biele pivonky by boli tiez fantasticke, ale ked pridu biele... hmm... Tak ci tak chcem pomedzi roztrusit zopar malinkych margaretok... Co sa tyka siat neviem Ti tu dat foto, sama som si ich vymyslela, bude to este boj ich usit :) Bude to smotanova krajka, hladka ackova sukna, dlhy rukav, slzickovy vystrih, nad zadkom trochu vydvihnute, okolo pasa nekontrastna stuha... Viem, ze baby co maju vyzdobu ladenu v jednej farbe, to maju lahsie, ale aj tak to nechcem... chcem jemne smotanovo perletove odtiene, zelen (brectan, kvietky na stoloch jemne smotanove... rozne) alebo nie nejaku jednu farbu. Preto sa mi zdala fajn ta cervena, lebo by bola jedina, efektna zenska... hmm Idem dat tie pivonky na jeden album...
Odpovedať
@zangetsu mas pekne kyticky, nejake pivonky nemas?
Odpovedať
@nikuska265 Aj ja to tak vidim... ze sa to dokazi... Nejak tak inklinujem k cervenej, lebo ta je jedinecna nepotrebuje ladit :) Aspon mne sa tak zda. Ale upne najviac by som chcela smotanove pivonky, ako som dala do albumu... len ked take nepridu, co potom ? Este zvazujem take do marhuľkovej... ale nie som s tym stotoznena :( JA urcite pivonky s margaretkami (malinkymi). Drzim palce...
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika255 odporucam ist za Romanom z Passion Flowers, spravi aj nemozne aby si mala presne taku kyticku, po akej tuzis.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pripadne taketo..
Odpovedať
@zangetsu OOOH krasne, dakujem!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika255 pokracujte prosim tu : http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/a...
Odpovedať
Profilova fotka
mate nieco nove ohladom kytic? ja budem mat kremove saty a netusim vobec, aku kyticu. mala som predtym nejaku predstavu, ale kedze v bielych satach vyzeram ako smrt, predstava uz nieje... :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Hm tu je asi mrtvo ale aj ja by som potrebovala poradit aku kyticku ku kremovym satam.
Odpovedať
ja budem mať smotanové šaty, to nie sú krémové. Smotanová je jeden odtieň od bielej, krémová by som povedala je viac k vanilke....no neviem....kvetinárka mi povedala, že ani ruže nie sú čisto biele, ale smotanové až do krémové...inak tiež som mala rovnakú dilemu:-) že ako bude vyzerať ženíchová snehobiela košeľa k mojim smotanovým šatam atd...takže kľud, kvetinárka ti prispôsobí kyticu podľa šiat, ak by si chcela smotanovú, tak ruže sú také...aj orchidea alebo iné kvety...ja mám pásik látky svojej farby šiat, podľa nej sa riadim pri výbere topánok napr....dufam, že aj my budeme pekne ladiť na svadbe:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lillinka01 tiez som nevedela aku kyticu, ale vzdy som chcela mat farebnu a taku som aj nakoniec mala a hodila sa mi super k satam.
Odpovedať
mne sa páčia farebné kytičky :-) hlavne baby čo ste svetlé typy , keď si dáte smotanové šatičky a smotanové kvety, na fotkách to vyzerá dosť nevýrazne .. ja som zvolila trojfarebnú kytičku a nádherne to vyniklo na fotkách :-)
Odpovedať
@dominika255 Ahojky, ja som mala smotanove saty tiez a farebna kyticka k nim neuveritelne ladi. Kludne mrkni moj fotoblog ako inspiraciu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?