Prinasa pavie pero nestastie?

Chcela by som do kytice aj do vyzdoby pouzit pavie pera, co si o tom myslite? Mali ste niektora? Dakujem....
Odpovedať
tak toto som este nepocula.take kytice som videla ktore ich mali. ja mam pavie pera na popolnocnych satach.
Odpovedať
nie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj.. my sme sice nemali, ale skus sa inspirovat tu na MS v albume caramelgirl... mala ich aj v krasnej vyzdobe aj v kytici... a myslim, ze tato povera u nich tiez neplati.... :)
Odpovedať
Moja budúca svokra tvrdí, že prinášajú. Napriek tomu nosí budúca švagriná často pierka ako náušnice alebo ako potlač a nikdy sa jej nič zlé nestalo :-)
Odpovedať
:-D to by museli byť všetky pávy véééééľmi nešťastné! Ty tomu veríš? Ak áno, tak každé "nešťastie" si tým odôvodníš.. Ak sa ti páči, daj si ho :-)
Odpovedať
Nestesti ti prinese vsechno to, o cem si to budes myslet ;-)
Odpovedať
@petronelllka http://001angels.wordpress.com/5-voln... skus si precitat tu nieco, celkom zaujimave. a moj nazor, povery su vacsinou pozostatkom nabozenstiev alebo skusenosti z predoslych generacii. napr. to, ze pavie pero ma na sebe oko, mohlo pre niektorych ludi posobit strasidelne, ze ich niekto pozoruje a zacali sa mu vyhybat. alebo druha vec, niektore pavy mohli mat v istej dobe nejaku chorobu, ktora sposobovala problemy aj ludom a preniesla sa na nich casto, ked si ich pera nechali doma. tak sa im zacali vyhybat. to nie je fakt, len moj napad, ako mohla takato povera vzniknut. nemyslim si, ze by pavie pero same osebe prinasalo nestastie, nevidim na to ziaden dovod. ale ak by si mala byt nervozna, ze ho mas a prinesie ti nestastie, tak z nervozity budes robit veci zle a budes to prikladat tomu peru. ide len o to, ci tomu uveris ci nie. ja by som tomu nevenovala pozornost a tie pera by som si dala ;)
Odpovedať
Profilova fotka
pride mi to ako povera takze ja na taketo veci neverim :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?