Poradíte lacné kvetinárstvo v Bratislave?

Poradi mi niekto nejake lacne kvetinarstvo v BA?Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
veľmi dobré kvetinarstvo a sikovne dievcata su v kvetinarstve Kvety pre radost v Jarovciach. Mne robili komplet vyzdobu a bola som max. spokojna. Pozri aj ich stranku na internete ;)
Odpovedať
@aduska_ba to by som aj ja potrebovala zistit, ale pocula som, ze aj na Mileticke sa daju objednat kytice za dobre ceny a pritom pekne
Odpovedať
Profilova fotka
ja chodievam na trhovisko na herliansku - pekne, cenovo prijatelne, vzdy presne podla toho co a ako si poviem :)
Odpovedať
aj ja sa pridavám k trhovisku herlianska, ja som si tam kupila adventný venček, za super cenu a bol prenádherný!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby bacha s tým trhoviskom,nemávaju čerstvé kvetinky.aby vám to nezgeclo do svadby :)
Odpovedať
Komunikujem s Kvetmi pre radost (na odporucanie niekoho tu na fore) a zatial velka spokojnost. Vymenili sme si zatial len niekolko mailov, ale pani presne pochopila co a ako chcem. Ideme sa osobne stretnut a verim, ze sa dohodneme a budem spokojna.
Odpovedať
Kvetinarstvo Florens,Kazanska ul.19,mozem doporucit
Odpovedať
No neviem či cena je to správne kritérium na výber kvetinárstva,ale osobne Ti môžem odporučiť kvetinárstvo "čierny tulipán" Maroša Petica na Tobruckého ul.1 v Bratislave,šikovný chalan a myslím ,že aj na cene sa.s ním dohneš :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@iamhappy Si myslim ze budes spokojna. Mne robili dievcata komplet svadbu - kyticu, vyzdobu saly, auta, kvety do vlasov a aj vankusik pod obrucky (vid moj album). Keby som si mala vyberat opat, nevaham. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mozem len doporucit Strohnerflower. pozri si, su aj na FB, adresu neviem z hlavy,niekde na Bajkalskej, za Billou... ja mam tiez od nich celu kvetinovu vyzdobu,...fantasticky pristup, vedia poradit uplne zo vsetkym, tvar kytice k satam, k postave, k rocnemu obdobiu, da ti pekne knizocku, vyberies si kvietky,ktore sa ti pacia, oni ti poradia, ci su dostupne v rocnom obdobi, kedy sa vydavas,...ci nebudu prilis drahe,... no skratka! Najviac spokojnost!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@cleona prosim ta a oni prisli kde si potrebovala, ked ti robili vyzdobu saly?
Odpovedať
Profilova fotka
@papa30 Ano. Vyzdobu si samozrejme pripravili uz vopred ale nainstalovali to priamo v sale. Povedala som kam, vopred sme sa dohodli ako to ma asi vyzerat a oni to zrealizovali. Pre istotu som im dala aj cislo na prevadzkara (ktory o tom samozrejme vedel) aby sa vedeli oni skoordinovat. Ja som uz prisla na "hotove" a bola som spokojna ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
odporucam Tulip na Dlhych Dieloch v BA. Vyborny pristup a kvety su 100% cerstve. Mala som kompinovanu kyticu z tulipanov a zabudli sme ich dat po foteni do vody a kytica vydrzala az do rana. https://www.facebook.com/TULIPARUSTIKA
Odpovedať
Profilova fotka
@snov neviem to kvetinarstvo Florens,Kazanska ul.19 najst na Googli, prosim ta kde to presne je ? V budove Billy alebo kde ? Dakujem :-)
Odpovedať
@ascotka ahoj,je to na ceste,co ide od slovnaftu na kazansku,ak ides z tej strany,tak na lavo,vedla autobus.zastavky,vedla kvetka je zmrzlina a oproti na druhej strane tatrabanka.taka male zasite
Odpovedať
Profilova fotka
@snov a to sa tam nevola Qietok ? ci to je zas nieco ine ?
Odpovedať
Profilova fotka
ja uvažujem nad Artflorou na Obchodnej a Fany Flora na Marianskej.
Odpovedať
@ascotka nie,florens,,pri zmrzline
Odpovedať
Profilova fotka
@snov uz vieeeem :-) dik, pojdem sa tam pozriet :-)
Odpovedať
Kvety pre radost nasklamali - 100% spokojnost. Fotky pridam
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@lucymm Neviem, mozno sa ten Tulip na Dlhych Dieloch casom zmenil. Z mojich skusenosti mozem povedat, ze su neskutocne arogantni. Obsluha vylozene na ludi steka, akoby ich otravovali :-|
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?