Poradíte dobré kvetinárstvo v Košiciach?

Ahojte kocky, zhanam dobre kvetinarstvo na vyrobu svadobnej kytice..viete odporucit? tak isto ake kvety by ste mi odporucili ked budem mat jednoduche prirodne biele saty bez zavoja a zlatu vyzdobu...najprv som myslela, ze biele kaly ale teraz mam chut na nieco farebne..napriklad farebne tulipany - neviem ci je to dobre na koniec augusta... dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslim ze kvetinarstvo Viktor alebo Ginka tam ti urobia krasnu kyticu zo zivich kvetou ...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.kvetinovyservis.eu/ alebo http://www.myday.sk/nase-sluzby/svado... robia aj kytice myday
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi šikovná baba je v kvetinárstve u Dagmary na Komenského 69 - volá sa Kika
Odpovedať
Ahoj odporúčam kvetinarstvo Rozprávka na mlynskej ja som mala odtiaľ roznofarebnu kyticu a veľmi pekná bola cyklamenovou zeleno s bielou a trosicka oranzovej rozne kvety a okolo boli biele pierka veľmi pekná a mala úspech :) aj cena taka normálna v carrefouri uz nevedia čo pýtať za kytice a nic moc sú..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
v Ginke ti urobia krasnu kyticu presne podla tvojich predstav. s aranzerkami mam dobru skusenost. poradia ti ake kvety aku velkost a tvar kytice si mas zvolit k tvojej postave a satam, alebo ak uz mas svoju kyticu vysnivanu, prines foto a urobia ti taku istu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte, ja som si kyticu dala urobit v Kvetinovom servise na Južnej triede. Oni majú kvetinárstvo tam, ale aj veľkosklad kvetín na Fejovej ulici. Kytica bola úžasná a úplne čerstvá. Brala som od nich aj kvety na celu svadobnú výzdobu a kedže som si tortu robila sama, tak aj do torty som volila kvety ladiace ku kyticu.A tiez uplna spokojnosť. Cena výborná a nehovoriac o tom, ze kvety úplne cerstvucke a krásne. A panie ochotne pomôct aj poradiť. Vrelo doporučujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?