Poradíte dobré kvetinárstvo v Košiciach?

Kytica Košice
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne na Terase pri Cassovii (Tr. SNP 86), kvetinarstvo sa vola Flora, super pristup, cena a hlavne mas hned predstavu ake kytice robia, pretoze maju obrazky kytic, ktore si mozes vybrat... ja som mala takuto svadobnu kyticu
Odpovedať
podla mna je najlepsia Ginka. mas tam neskutcny vyber kytic a kvetov a predsa je to velkosklad cize tomu zodpoveda aj sortimant a cena ja budem mat svadbu toto leto a komplet vsetku vyzdobu a kyticu budem mat od nich. aj aranzerky su mile a ochotne co nenajdes kdekolvek :)
Odpovedať
Profilova fotka
Určite GINKA =)
Odpovedať
Profilova fotka
Najdes na nate: Kvetinovyservis.eu,najrozumnejsie ceny a krasne kytice+pristup na urovni.Na hlavny stol ti vedia aj umelu kyticu pozicat a je nadherna na nerozoznie od zivej.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, ja som si kyticu dala urobit v Kvetinovom servise na Južnej triede. Oni majú kvetinárstvo tam, ale aj veľkosklad kvetín na Fejovej ulici. Kytica bola úžasná a úplne čerstvá. Brala som od nich aj kvety na celu svadobnú výzdobu a kedže som si tortu robila sama, tak aj do torty som volila kvety ladiace ku kyticu.A tiez uplna spokojnosť. Cena výborná a nehovoriac o tom, ze kvety úplne cerstvucke a krásne. A panie ochotne pomôct aj poradiť. Vrelo doporučujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?