Plumerie v októbri

Profilova fotka
Ahojte, viete mi poradiť nejakú stránku kvetinárstva, kde by mi vedeli objednať Plumerie aj v októbri?
Odpovedať
Ahojte nejaké rady ako riešite fotografovanie svadby v októbri, spoliehať sa na to, že výjde počasie asi nie...ani piatok pred, ani pondelok, nakoľko nebude účes ani make-up...
Odpovedať
plumerie nezozenies. nie je v oktobri ale vobec. aspon mne sa to teda nepodarilo od nikadial. a povedali mi, ze aj keby naaaahodou to vedia zohnat, bolo by to brutal drahe a nezarucuju ci by to v nasich podmienkach vobec vydrzalo. takze, tiez som musela zmenit svoju vysnivanu kyticu :(
Odpovedať
Profilova fotka
veľmi, veľmi šikovná kvetinárka, ktorá dokáže naozaj zázraky je v Bratislave - kvetinárstvo Wolfert. skús sa popýtať tam.
Odpovedať
@vevun Ani "velmi" šikovná Petra Wolfert ti bohužiaľ nezoženie plumérie, pretože sa jednoducho nedovážajú, nie len na Slovensko, ale celkovo. A ak by sa to nejakým zázrakom podarilo, určite by neboli lacné. Skúšal som si ich doviezť z dovolenky z Indonézie, ale bohužiaľ neprežili cestu. Dajú sa síce v našich podmienkach pestovať ako izbové rastliny, ale neviem či sa ti to podarí stihnúť vypestovať do svadby a v požadovanej kvalite a množstve. Ak veľmi túžiš po plumériach tak ti nezostáva nič iné len svadba niekde v exotike ( napr. Thajsko, tam rastú tiež ), alebo použiť umelú náhradu. ;-) Držím palce.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem, umelej som sa chcela vyhnúť, ale asi skúsim pohľadať nejaké, ktoré budú najdôverihodnejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucinocka108 ja som rozmýšlala, že sa budeme fotiť na zámku, alebo v múzeu, a ak vyjde počasie, spravíme foto aj vonku aj vo vnútri. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?