Odporučte kvetinárstvo na svadbu v Brastislave

Ahojte nevestičky :) viete mi odporučiť nejaké dobré kvetinárstvo tu v Ba? Svadbu máme v 3.septembra a nemáme ešte kvetinárku zajednanú. Ďakujem pekne :)
Odpovedať
@nikitaw Ahoj, viem Ti odporučiť 1 skvelé a lacné v Stupave (ja som z Petržalky, ale oplatilo sa ísť sa k nim dohodnúť). Mala som 2 kytice, 2 pierka (tety si neboli na 100% isté, ktorá farba mi bude viac ladiť k šatám, tak mi urobili dve :-) ), komplet celú kvetinovú výzdobu kostola aj sály + kvety do vlasov a celé aj s dovozom do BA nás to vyšlo 180 Eur! A kvety boli náááádherné a voňavé. Úžasná pani, ktorá má cit pre to, čo robí, veľmi ochotná a príjemná, kvety krásne čerstvé a dlho vydržia :-) Sú na Hlavnej ulici smerom na Malacky na pravej strane oproti Bille hneď vedľa takého bazaru (vonku mávajú vyložené bicykle). Kontakt je kvetystupava@gmail.com
Odpovedať
Ahoj, vieš mi poslať aj fotku kytice a pierka? Ak teda máte už fotky :) napíšem im a uvidíme ako sa dohodneme...každopádne ďakujem za odporúčanie :)
Odpovedať
@nikitaw nádhernú kyticu za veľmi dobrú cenu mi urobili na trhovisku na Miletičke... pozri v mojom albume :-)
Odpovedať
Kytica je naozaj nádherná...a robili ti aj pierko a výzdobu celú? lebo by som to brala všetko z jednej "firmy" :)
Odpovedať
@nikitaw ďakujem :-) robili nám ešte pierko, výzdobu nám urobila reštika (mali sme v televíznej veži na Kolibe) a nechcela som živé kvety, lebo sme mali len krátku hostinu. Ale myslím, že ti tam urobia všetko, boli veľmi ústretoví, ochotní, chápaví a mali fakt výborné ceny...
Odpovedať
Profilova fotka
@nikitaw Ahoj, ja mozem odporucit kvetinarstvo Orchidea na Hlavnom nam. Taky vyber kvetov nemaju nikde ine a kvetinarky tam maju cit pre krasne, moderne viazanie kytic.
Odpovedať
@nikitaw Ahoj, my sme mali komplet vsetko z Vasej nezabudky.. Kytica bola presne taka, aku som chcela a vydrzala fakt dlho. Doviezli mi ju v presne dohodnuty cas. Vyzdobu doviezli a naaranzovali priamo na miesto hostiny, takze som sa o to vobec nemusela starat - vsetko bolo tip-top. A este aj kvety na tortu pre cukrarku doviezli priamo jej.. Takze max spokojnost. :-)
Odpovedať
dakujem :) idem im napisat a uvidime ako sa dohodneme :)
Odpovedať
@nikitaw Drzim palce, nech vam vyjde vsetko na jednotku :-).. Inak najdes ich tu http://www.vasanezabudka.sk/svadobna.... a su aj na Facebooku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@brmona Ahoj prosim Ta vies mi poslat tvoje obe svadobne kytice...+ vyzdoba kostola asaly,,,lebo 180e sa mi zda skvela cena...prosim ak mozes posli mi to na mail faktorovaff@gmail.com
Odpovedať
@frederika1991 Mozem povedat, ze s cenou nebol problem, lebo my sme si urcili strop na kvety a oni nam vysli v ustrety. A vsetko bolo prekrasne. :-)
Odpovedať
@frederika1991 Ahoj, jasne, doma pozriem fotky a poslem Ti :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?