Musí svadobná kytica ladiť s kvetmi vo výzdobe?

Profilova fotka
ahojte babenky.tak trapim sa s touto otazkou uz dlho ci je to mozne takto sparvit ze bude tam rozdiel vo vyzdobe kvetov a kytice.
Odpovedať
nie je to mozne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Vali, no taak :) ale ja si tiez myslim, ze by to malo ladit aspon priblizne....
Odpovedať
@mirkavia ja som mala kyticu z lalii a kvety v sale kde bola hostina som mala gladioly....neprislo mi to skarede, mozes posudit v mojom albume.....co si vsak myslim, ze je fajn, dodrzat farebne zladenie....takze ak kyticu ladenu do fialova, vyzdoba z kvetov ladena do cervena ci pomarancova asi nebude moc vhodna;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Preco by to mal byt problem? Vsetko je mozne. Pobiju sa ti kvety? Asi tazko. Nie su na to ziadne pravidla, takze si mozes robit co sa ti zachce a ako hlavne to sprav tak, aby sa to pacilo tebe a lahodilo to oku. :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja planujem mat vo vyzdobe orchideu.....a do kytice pojde orchidea a este nejaka kombinacia kvetova...skoro manzel bude mat na saku orchideu....takze uz nakombinuj podla svojich predstav.....:)))) je to tvoja svadba tak nech je ako sa tebe lubi a paci :)
Odpovedať
Profilova fotka
presne ako pise elzika uplne suhlasim ..nic sa nestane ked sa to paci tebe tak to sprav ako citis a ako chces 100ludi 100chuti. :-D :-)
Odpovedať
Nie je podmienka ,aby kytica a výzdoba spolu ladili je to síce pekné ,ale nie nevyhnutné.Dôležitejšie ,je aby Ti kytica ladila k šatám a postave.
Odpovedať
to podla mna vôbec nemusí spolu ladiť,,výdzobu sály prispôsobit typu sály a čo sa mi páči..ved kytica bude na stole a v tom priestore bude fak maličká ,,takže to bude jedno
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?