Musí ladiť nevestina kytica s výzdobou?

kocky co si myslite o tom ak by som mala ako nevesta svadobnu kyticu farebnu ale kvety vo vyzdobe by boli biele ??? hmm ?? nebude to posobit rusivo ?? alebo je dobre mat taky kontrast ??
Odpovedať
Profilova fotka
@kikiballa nebude to posobit rusivo, kytica predsa nemusi ladit s vyzdobou.. farebna kytica pekne vynikne pri tych bielych kvetoch :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja chcem vyzdobu fialovu a kyticu chcem cisto bielu...
Odpovedať
podľa mňa to vôbec nevadí...ja budem mať červené tulipány a auto ozdobené smotana s červenou... a sála čisto smotana s bielou a iba farebné kvety... neznamená, že keď budem mať červené tulipány, tak budem mať aj celú sálu ladenú do červena... ja keď vidím, že napr. ružová kytica, ružové lodičky, ružová kravata, ružové organzy, ružové návleky, ružové kvety, ružové sviečky, ružové všetko... brrr... pre mňa strašný gýč... :-)
Odpovedať
dakujem baby...tiez si myslim :D ta kytica bude taka ina, vynimocna :))))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
prečo sa udomácňuje názor, že mladomanželia majú ladiť s výzdobou sály? Však nie sú kusy ladiacej sály, ale pohybujúce sa živé jedinečné tvory :-), takže podľa môjho názoru absolútne nemusí. Ono štýl výzdoby a odevu mladomanželov by mal ladiť, ale nie striktne
Odpovedať
@ajaku to by aj mna zaujimalo preco to tak vsetci beru.. my sme vobec neladili s vyzdobou a bolo to pekne
Odpovedať
Profilova fotka
uz to tak dlho nie je ze by to muselo vsetko spolu ladit.. kedysi to tak bolo ze vsetko muselo byt v jednej farbe ale to uz dost davno.. teraz sa fantazii medze nekladu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kikiballa nebala by som sa toho ze by to rusilo, praveze to podla mna bude pekne vyzerat ;-)
Odpovedať
baby len nie vsetko v jednej farbe, vsak to je uz teraz skoro aj nemoderne.. treba farby, ozivit to, nech je tam ta radost aj ciitm v tych farbickach
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?