Mali ste svadobnú kyticu z brošní?

Ahojte,videla som tu na MS svadobne kytice z brosni.zapacili sa mi ale vsetci ma odhovaraju od toho:-\ chcem sa spytat ci sa niektora z vas s takouto kyticou stretla a ci by ste si dali kyticu z brosni na svadbu?
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend... skus pozriet, pre mna sa zivym kvetom nevyrovna nic a tieto brusnove nie su podla mojho gusta, ale ak sa tebe pacia kludne do toho chod, kazdy mame iny vkus ;)
Odpovedať
Ja by som taku nechcela...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@drobec22 za mna tiez nie. Ja by som tiez taku nechcela. Nie je nic krajsie ako kytica zo zivych kvetov;-)
Odpovedať
Profilova fotka
radsej iba klasicku..kytice z brosnami mi pridu az prili gycove
Odpovedať
@drobec22 prečo ťa odhovárajú?
Odpovedať
Mne to pride ze je to troska ine...ale tiez mi vsetci vravia ze kytica zo zivych kvetov je predsa len krajsia a ze zive kvety su zive...tak neviem...
Odpovedať
Ja chcem tiež živé kvety leblebo sa podla mňa nič nevyrovná, ale priznám sa že chvíľku som uvažovala nad látkovou ... no vyhrali živé, ale v každom prípade výber je predsa len na tebe. Ak túžiš po takej prečo by ťa mal niekto odhovárať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@drobec22 Dúfam, že nevadí ak sa k tejto téme vyjadrím. Kedže takéto kytice vyrábam. Samozrejme ostatné dievčatá majú pravdu živé kvety sú živé a takýchto krásnych kytíc dostanete na svadbe určite veľa. prinesiete si ich domov možno pofotíte a sú preč. Kytica z broší nieje určite pre každého no ak sa vám páči takýto štýl má veľa výhod. Každá moja kytica je jedinečná a viem vám zaručiť že nikto nebude mať rovnakú kyticu ako vy a v neposlednom rade kytica vám ostane vždy keď sa na ňu pozriete pripomenie vám váš krásny deň, môže byť doplnkom vo vašom byte, neskôr ju môžete darovať svojej dcére ako svadobnú kyticu a tak ďalej. Určite by som sa nenechala ovplyvňovať názormi iných. Je to váš deň :) Dúfam, že som nikoho svojím názorom neurazila ....
Odpovedať
Profilova fotka
@cevalino dobre ze si sa nakoniec rozhodla pre zive kvety, tie su krasnee a najkrajsie:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ted jsem dělala zrovna tuhle brošničkovou pro jednu slovenskou nevěstu....
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja si myslím že kytici zo živých kvetov sa nič nevyrovná, ale ak sa to páči tebe tak choď do toho :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?