Látková kytica verzus živé kvety

Profilova fotka
ahojte :) aký je váš názor, živé kvety vs. látková kytica? neviem sa rozhodnúť..
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ja som za zive kvety. Krase zivych kvetov sa ziadna latkova atrapa nevyrovna a argument "budem mat na pamiatku" je dost slaby - toho budeme mat totiz kopec. A este aj vonaju.
Odpovedať
@ninusz Máš pravdu na takú významnú udalosť sa hodia jednoznačne živé kvety a žiadna atrapa kytice a výhovorky typu chcem si ju odložiť na pamiatku neobstoja či už vysušená,alebo látková kytica sú len lapače prachu,ktoré po pár rokoch vyhodíš.Ak si chce niekto uchovať spomienky na kyticu má na to video a fotky. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
živé kvety sú krásne.. od začiatku som chcela ruže a frézie, nad ničím iným som neuvažovala...odkladať na pamiatku nie... ale kvôli kaderníčke sa mi celý svadobný deň dosť poposúval, takže sme museli fotenie hodiť na pondelok.. živé kvety určite nevydržia.. preto rozmýšľam nad látkovou kyticou.. tá mi do pondelka určite vydrží :-D len mi to príde trochu gýčové.. ja neviem....
Odpovedať
Ak chceš kyticu z ruží a frézií nevidím problém v tom,že by ti nevydržala.
Odpovedať
Profilova fotka
Tie ktore ste mali zive kvety, nemali ste problemy s alergiou? Ja sa bojim, ze zo zivych kvetov budem slzit, kychat a smrkat. Su nejake kvety, z ktorych sa nekycha?
Odpovedať
Profilova fotka
myslíš, že kytičky vydrží až do pondelka podvečer? dannyelle ruže alebo tulipány by mohli byť v pohode...
Odpovedať
Profilova fotka
Poradila by som sa v kvetinarstve, ktore kvietky dlhsie vydrzia; a ano, latkova je podla mna gyc :)
Odpovedať
Ja som sa tiez rozhodovala, a vyriesila som tak, ze mam aj latkovu- na fotenie (fotime sa v stredu pred svadbou, aj na pamiatku) a budem mat aj zivu kyticu- na den D. Ale latkova- teda ta moja- je nadherna, zo satenu.
Odpovedať
@venad ahoj ja to mám vyriešené ako ty a látkovú budem hádzať
Odpovedať
Profilova fotka
ako vyzerá taká látková? neviem si to dost dobre predstavit... vyzerá uplne ako ziva? ja by som chcela urcite zivu, alergie nemam, ale mozno sa pojdeme tiez fotit par dni pred svadbou, tak mozno by som mala aj tu latkovu a zostane na pamiatku...
Odpovedať
@1986_katyka U mna vyhrava ziva. Ale aj niektore latkove su prekrasne a velmi stylove, nie vsetky su gycove. Pozri si stranku Moruska dizajn...to uz su pomaly umelecke dielka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@abigail pozri napr. tu: http://www.mojasvadba.sk/katalog/firm... Podľa mňa sú krásne. Ja som síce mala živú, ale zvažovala som aj látkovú, už len preto, že okolo toho nie je toľko starostí. Objednáš si z netu podľa svojho vkusu a hotovo. A aj cenovo je to oveľa prijateľnejšie. Moja živá ma vyšla cca. 70 €. Látkovú nájdeš aj za 20 €.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
napr. toto je látková kytica :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ženskú krásu podčiarknu jedine živé kvety, nie látková náhrada! A pri neveste ani nehovorím. Nemám nič proti látkovým kyticiam, ale využila by som ich maximálne na vintage výzdobu sály, inak nie. Je to faux pas.
Odpovedať
Profilova fotka
@1986_katyka Ahoj , nepočúvaj ich. Kytica sa má páčiť tebe a nie ostatným :-p . Ja mám už doma kúpenú látkovú kyticu a áno kupovala som si ju preto že chcem mať pamiatku nakoľko nie všetky kvety sa dajú sušiť, a keby som ju aj po rokoch vyhodila lebo bude zaprášená aj keď neviem prečo by mala lebo sa ju chystám odložiť a nie vystavovať, vždy to nebudú zbytočne vyhodené peniaze na pár hodín ;-) Rob podľa svojho uváženia :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Lucia_135 hoď kuk ja mám od nej a stála ma aj s pierkom a poštovným len 19eur ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Isteze mas robit podla svojho uvazenia, ale neviem, preco tu pouzivatelka Kissova pise "Nepocuvaj ich", ked sa pytas na nas nazor. Zvlastny pristup.
Odpovedať
mne sa umele kyticky pacia, rada ich aj vytvaram, ale podla mna sa to k neveste nehodi. mozno pre druzicky a do vyzdoby. najviac sa mi prieci ked vidim fotky nevesty, ktora mala svadbu v zahrade, na luke alebo niekde v prirode (hoci len obrad) a v ruke drzala umelu/latkovu kyticku! aj keby bola ako uzasne urobena dokonala kytica, stale je to len umelina, ktora nijak nezdoraznuje slavnostnost. ja osobne nechapem preco sa snazia dnesne nevesty vyzerat silou mocou umelo- umele mihalnice, umele nechty, umele vlasy, umele kytice.... este ze zenichov si beru zivych :D
Odpovedať
Je len na tebe ako sa rozhodneš,ale osobne sa prikláňam ku kytici zo živých kvetov a nejaká látková náhrada ju nikdy nenahradí. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat latkovu kyticku a som maximalne spokojna. Aj kyticky zo zivych kvetov su uzasne, nic proti nim nemam. Len sa mi tato latkova zapacila a chcela som byt mozno ina, mozno nieco skusit a mozno sa este rozhodnem pre zivu.... zvaz podla seba, co sa ti paci a nedavaj na rady inych, zvlast, ked su vyhrotene iba jedynm smerom. Kazda sme ina. Neodsudzujem ani zivu ani latkovu. Vsetko zalezi aj od stylu svadby, vyzdoby a hlavne samotnej nevesty, co ma rada a co nie.
Odpovedať
@kissova Argumenty typu zbytočne vyhodené peniaze za pár hodín príliš neobstoja aj požičanie šiat stojí kopec peňazí a po svadbe ich vrátiš do požičovne. :-)
Odpovedať
Kamaratka sa vydava teraz v sobotu, fotit sa idu vo stvrtok, takze na fotenie si dala latkovu kyticu a na sobas bude mat zive kvety. na fotenie je to podla mna idealne, pretoze kvety vydrzia. Mne sa tento napad velmi paci aj ako vhodna rekvizita.
Odpovedať
Profilova fotka
@33 To je pravda a preto som si šaty kúpila lebo to vyjde lacnejšie ako požičanie
Odpovedať
@kissova To že Ťa ušitie šiat vyjde lacnejšie ako požičanie je ok ,ale stále to nerieši podstatu problému šaty budeš mať na sebe len chvíľu a čo s nimi po svadbe?Nosiť ich bežne asi nebudeš? :-) Tak ako ku svadbe patria svadobné šaty tak k nej patria živé kvety v kytici.
Odpovedať
Profilova fotka
wooow no to je diskusia koli kyticiam :) ja osobne si svoju LATKOVU kyticu vyrabam sama. Milujem zive kvety a absolutne nic proti tomu aby nevesta mala kyticu z zivych kvetov nemam. Osobne sa mi kytice z latkovych ,brosnovych kvetov velmi paci. Objavila som to tu na strankach MS a velice sa mi to zapacilo. Mozno niekto to povazuje za gyc :) ale osobne si myslim ,ze ked je to robene z dobreho materialu tak kytica moze byt taka ista krasna ako ziva. A mat latkovu kyticu nie je ziadne FAUX PAS ( v preklade zly krok :) Kazdy ma svoj vkus kazdemu sa paci nieco ine. Nikde nie je napisane,ze kytica musi byt z zivych kvetov :) Takze na zaver , vyber si hlavne kyticu co sa ti paci ci bude z zivych ci z umelych ci z latkovych kvetov. Podla mna kytica ma byt tak ako aj saty nieco co ta ucari a ty si povies ano ta je ta prava ta je ta ktoru chcem mat v ten den v ruke :)
Odpovedať
Profilova fotka
diky moc baby za názory :) asi dám kombináciu, čiže živú v sobotu a v pondelok látkovú, a keď splní účel posuniem ju ďalej :) živú kytičku aj kvôli pierku pre ženícha, lebo tie textilné sa mi moc nepáčia, čo som tak zatiaľ pozerala...
Odpovedať
ziveee
Odpovedať
aj mne sa páčia látkové kytice a vôbec si nemyslím , že je to gýč..ale sto ľudí sto chutí..
Odpovedať
tak ja sa do tejto debaty veľmi rada pripojím nakoľko ani ja sama neviem či látkovú alebo živú. ale nakoľko by som chcela neobyčajne "obyčajnú" svadbu v krátkych, možno toršku "vintage" šatách tak neviem. akosi mi tam viacej pasuje tá z tej látky a k tomu by som mohla prispôsobiť aj topánky, poprípade stuhu na šatách.... fakt neviem......
Odpovedať
Profilova fotka
O dva roky si nevesty tie kytice zrejme budu strihat z papiera..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?