Kytica z tulipánov

Profilova fotka
Mali ste svadobnú kyticu z tulipánov?? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lara2010 áno mala som a bola som nadmieru spokojná, nikdy by som si inú nevybrala :-) pozri v albume ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano pozri album.. moja bola tazka :D ale to asi preto ze aj ja som bola tazka :D
Odpovedať
Profilova fotka
Kočky, a čo s ňou po svadbe :D? Dá sa usušiť tak ako ruže, zavesené dolu hlavičkami? Chcela by som si ju nechať na pamiatku..ale nemám skúsenosti so sušením tulipánov neopadajú lupienky? Majuš parádny retro štýl na tych motorkách a aute :). Manželovi seknú motorkárske okuliare :D.. A taký závoj ako máš sa mi páči, možno aj ja to s ním spečatím :D. aj kytica je skutnočne krásna.. Lienka, pozrela som ten tvoj albumík.. krásna nevesta krásne bruško a krásna kytica :) oraznžovú môžem! asi budem mať dilemu akú farbu :D..
Odpovedať
Profilova fotka
@lara2010 aj ja som mala tulipany, bola som uplne spokojna, vydrzali mi este tyzden. No myslim ze sa to ususit neda, lebo tie lupene opadaju. Mozno tak by este slo vylisovat jeden tulipan na pamiatku (ako do herbara).
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja chcem z tulipanov, moje najoblubenejsie, dufam, ze v aprili nie je problem s dovozom :D
Odpovedať
Profilova fotka
túžim po svadobnej kytici z tulipánov :-) .....zbožňujem tulipány od malého mala.....a chcem to na svojej svadbe patrične ukázať....takže dúfam a verím, že moja kytica z tulipánov vydrží hlavne to hádzanie do "davu" družičiek ;-) ...mimochodom...krááásna kytička @9majusska ...malá okrúhla...biela...takú si predstavujem aj ja.....koľko takáto krásna jednoduchá v priemerenstojí? Ak sa smmiem teda spýtať (a teda ak vieš)
Odpovedať
Najprv som ju chcela, lebo sú to tiež moje najobľúbenejšie kvety, ale napokon som to zavrhla. Neviem ako vy, ale ja plánujem kyticu hádzať a podľa mňa by to tie tulipány nemuseli prežiť a opŕchli by :-( Lebo k večeru sa už podľa mňa budú pomaličky roztvárať a budú veľmi krehké. Takže tulipány budú na stoloch, ale kytica je iná :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lara2010 ďakujem :-) som rada že sa páčila kytica aj náš retro štýl :-D ale bohužiaľ takáto tulipánová kytica sa nedá usušiť, lebo lupienky postupne opadajú, ale týždeň po svadbe bola ešte ako čerstvo uviazaná :-) @mooncika neviem ti povedať koľko presne stála, pretože to platil môj drahý aj s celou kvetinovou výzdobou :-D ale podľa mojich výpočtov to bolo medzi 30-40 eurami, ale ako som sa dozvedela v kvetinárstve keď som ju zajednávala cena kvetov sa pohybuje od toho aká cena je vyhlásená v to ráno na burze čím je väčší dopyt po tých, ktorých kvetoch tým sú drahšie, takže ani v kvetinárstve ti nebudú presne vedieť povedať koľko bude stáť a pri tulipánoch to samozrejme záleží aj ročného obdobia v auguste budú určite drahšie ako v marci :-) @hallie ja som mala súce trpazličie tulipány, takže netuším ako je to pri tých veľkých, ale keď sú tesne vedľa seba naukladané a zviazané v kytici, nemajú šancu sa roztvárať (mne sa roztvorili tak napoly asi 2 na kraji inak vôbec :-) ), na tvojom mieste by som si skôr dala pozor na tulipány na stoloch, pretože ak ich budeš mať vo vode pri dennom svetle sa ti roztvoria za hodinu :-D my sme im pekne pracne deň predtým každému zviazali hlavičky bielou niťou a keďže boli biele vôbec to nebolo vidno :-)
Odpovedať
@9majusska super, ďakujem za radu! obrad je až o 16-tej, tak hádam to prežijú, ale možno ich tiež zviažem. juj, ale teraz som nalomená, žeby predsa bola svadobná z tulipánov? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie ja som som určite nemenila :-) bola som nadmieru spokojná, tiež som zozačiatku mala obavy a viacero ľudí ma odhováralo, ale nedala som sa a nikdy som to neoľutovala ;-) a tiež sme mali obrad o 16tej ;-) a to som sa s kyticou ešte pred obradom fotila vonku asi 3 hodiny a kytička prežila bez problémov :-)
Odpovedať
@9majusska tak idem googliť kytice z tulipánov veru :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie určite neoľutuješ.... a verím, že nájdeš tú pravú ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Aj ja som mala kyticu z tulipánov, a tiez by som ju nemenila, bola krasna i ked mali byt cisto biele, ale niejako im v kvetinarstve chytili do ruzova nadych tak som mala bielo zelene, a kazdy mi ju pochvaloval
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie Podla mna je to trapny americky zvyk hadzat kyticu..ked som bola na jednej svadbe nevesta hadzala umelu taku atrapu a bola to celkom sranda baby sa hadzali ako zmyslov zbavene :-D ..svoju rozhodne hadzat nebudem..bola by to urcite skoda :)
Odpovedať
@lara2010 no ale na moju vieš ako čaká kamoška? musím hodiť :-D . ja som strašne nechcela sťahovanie podväzku, to je podľa mňa americká trapošina, ale nastávajúci mi vytkol, že ho chcem priprsaviť o srandu :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?