Kytica z pivónii v auguste?

Profilova fotka
Baby je reálna sanca zohnať tieto kvety na august? V jednom kvetinarstve mi povedali, ze to nie je možné, ale nenechávam sa odradiť :)))
Odpovedať
Ja viem tak ze hej, ale vraj je v tom obdobi cena za kus az do 8 eur..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj jasné že je to možné,len sú drahé lebo sa dovážajú, aj ja budem mať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne tiez povedali v kvetinarstve, ze sa to da, ale je to drahsie..
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, Pivonie sa daju objednat aj mimo sezony, ale su drahsie. Robili sme svadobnu vyzdobu s 80 kusov pivonii koncom maja a dopadla vyborne. Odporucame pivonie pocas ich sezony a mimo sezony sa skuste pozriet na kvietky ktore sa podobaju pivoniam a to su anglicke ruze, niektore druhy kvetu dalia(dahlia)..V okruhlej kytici vytvoria dojem pivonii. Alebo skuste kombinovat pivoniu a ine kvietky, vid vyssie..Vysledny dojem bude rovnaky:)a cena bude prijatelnejsia.. Ked narazite na dobru kvetinarku, urcite Vam pomoze splnit Vase predstavy... Nenechajte sa odradit! S ozdravom. Flover
Odpovedať
Aj ja budem mať pivonky na svadbe v auguste a z vlastnej skúsenosti doporučujem obehať čo najviac kvetinárstiev,lebo aj ja som pobehala a v 1. :"Je to možné,ale budú drahšie (5€/ks)", v 2.,3.:"To nieje možné", vo 4."Možno by sa dalo,ale neručím,že sa roztvoria na svadbu" a v 5."Samozrejme,nieje problém,všetky kvety sa dajú objednať celoročne...a cena 1,20€" ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?