Kytica z gerbier

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti s kyticou z gerbier - tých väčších. Vydržala pekná celý deň? Koľko kvetov ste mali v kytici? Ak by ste mali nejaké pekné foto, bola by som rada, keby dáte tipy ;-)
Odpovedať
Ahoj, ja som mala kyticku z gerbier, ale z tych mensich, vydrzala krasne cely den, potom ju mala doma sestra a este par dni drzala, kym ju vyhodila....neviem, kolko bolo kvetov v kytici, pozri moj svadobny album :) drahy mal z gerbery pierko, cize narozdiel od mojej kyticky nebolo vobec vo vode a sice ku koncu uz bola trocka ovadnuta, ale nic strasne :)
Odpovedať
@moni9 Gerbera je vcelku odolný kvet. Jediný problém je, že ak je príliš dlho bez vody a zaschne jej rez na stonke nedokáže prijímať vodu. Stačí ju znovu zarezať a bude v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som mala s tych malych... germin.. mala som ich 19 tusim a kyticu som si dala spravit stvrtok, kedze sme sa fotili pred svadbou... vydrzala v chladnicke krasna aj s pierkom az do nedele po svadbe... a este aj par dni potom... :D mala som len cisto germinky cervene v gulatej kyticke, foto mam v albe, ak chces vidiet...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?