Kvietky do kytice v januári

Ahojte, chcela by som sa spytat na kvietky do svadobnej kytice v januari - mam totiz rada drobne, polne kvietky (ako konvalinky, margaretky), tie vsak pravdepodobne v januari nezozeniem - mohli by ste mi poradit (potesim sa aj fotkam) nejake kvietocky, ktore su v januari dostupne a podobne polnym? (o ruze, lalie, ci kvety s velkymi hlavickami zaujem nemam). Nahradou by mi boli tulipany, ci frezie - daju sa zohnat tulipany uz v januari? Dakujem velmi pekne:)
Odpovedať
Profilova fotka
@gretka41 tulipány a frézie sa dajú zohnať v akomkoľvek ročnom období, problémom by mohla byť jedine ich cena, ktorá pravdepodobne bude dosť vysoká :-)
Odpovedať
No dakujem pekne - ale zohnat tulipany asi nevie ani kazdy predavac v kvetinarstve - naposledy som chcela tulipany kupit v juni a predavacka mi povedala, ze som prisla po funuse, ze tulipany uz niesu:) Tak som sa musela uspokojit s gerberami v kombinacii s "margaretkami" (neviem ako sa presne tie kvietky volaju) - a najhorsie je, ked kvetinar odhovara od kvetov, ktore sa udajne k sebe nehodia (ako spominana kombinacia - nakoniec som si za nou stala a bola z toho pekna kyticka:)) Takte moja otazka potom znie - kde zohnat tulipany v Bratislave..??
Odpovedať
@gretka41 zohnať tulipány v sezóne (november-máj) nie je problém kdekoľvek,ale mimo sezónu aj keď sú dostupné celoročne je trochu problém,pretože ani veľkosklady ich nedodávajú pre nízky záujem zákazníkov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?