Kvetinárstvo Ivana Bednárika. Nemáte kontakt?

Kocky, nemate niektora na kontakt na ivana bednarika? Okrem toho ze robi make-up viem, ze robi aj kyticky, takze stacila by mi info ze kde ma kvetinarstvo, alebo kde robi... Samozrejme najlepsi by bol priamy kontakt ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
super veeeelka vdaka ;-)
Odpovedať
ups, aj ked neviem, ci je v sulade s pravidlami fora, ze si to napisala priamo, radsej si to hned poznacim, kym nam to admin vymaze :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pre ostatne baby, ma kvetinarstvo pri redute, takze tam sa da zajst a jeho zamestnankyne vam dohodnu stretko
Odpovedať
ahojte, dnes som isla okolo Billy na Jesenskeho a hned vedla nej bola reklama, ze tam coskoro otvoria kvetinarstvo Ivana Bednarika. Mne sa jeho praca velmi paci, asi pojdem pozriet jeho album kytic.
Odpovedať
ja som s nim uz volala, vravel, ze ma kvetinarstvo na karadzicovej (neviem, kde to je :-| ) Uz som sa s nim dohodla na termine (licenie aj kyticka), ale ako ma jedna nevesta varovala (do IP) nie je ochotny urobit skusku licenia, volakedy ich robil, dnes je dost vytazeny a nema na to cas... moc sa mi to nepaci... Myslim si ze jeho praca je vynikajuca, ale svadobny den je len jeden a ja by som rada mala naplanovane vsetko do body - vratane vysledku jeho prace na mne. Tak uvidim, ci som ochotna ist do tohto rizika a ci si to este nerozmyslim. ku Kyticke: urcite sa pojdem pozriet do jeho kvetinarstva na fotky kytic ktore robi, som zvedava.
Odpovedať
Ahojte, anairda len dufam, ze sa v nom nesklames rovnako ako ja v Alene Schulczovej. Lebo ja som tiez zacinala plna ocakavania a nakoniec som ju musela zrusit, lebo "slecna vizazistka" si zrejme zacala vela o sebe mysliet co koniec koncov dokazuje aj clanok v jednom nemenovanom tyzdenniku o vkuse. Bezni ludia nie zo soubiznisovej branze jej nie su dost dobri a je jej celkom jedno, ze mohla zarobit. A urcite nejsom sama, kto ma taky nazor. Tak len dufam, ze budes spokojna a na Tvojom mieste by som trvala na skuske makeupu, lebo sa akurat nemusi trafit do Tvojho vkusu a potom co? Alebo mu mozno krivdim. V kazdom pripade daj vediet ako si dopadla, mna osobne to bude zaujimat. Drzim palce, maj sa pekne. Monciky
Odpovedať
Monciky, mas pravdu, ani mne sa to nepaci, ze nechce robit skusku a preto este skusim zohnat aj niekoho ineho, kto by bol ochotny ju urobit. Ako si pisala v teme o alene schultzovej, to ze SVK je jedna mala dedina a mame tu par znamych vizazistov, oni trosku zneuzivaju. Uvidim, niekedy v blizkej dobe chcem skocit do toho kvetinarstva ked tam bude ivan a dam na osobny dojem aky z neho budem mat... skusim ho este ukecat... ved by som mu tu skusku zaplatila, radsej ako byt v neistote :-S Inak on pyta polovicu toho co alena. Neposles mi do IP kontakt na tu kocku co ta bude licit? Kde lici? Ak je super, skusila by som ju. Nemas z licenia fotos?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som na Iva pocula fajn referncie, ale povedali mi, ze on skor lici vyrazne, velmi dobre to vyzera na fotkach. a ponukli mi dalsiu alternativu, pani Klimovu, Jakubovu Klimovu mamu, ktora ma uzasne umelecke citenie, zladi ti farby, tak ze sa ti zakruti hlava, ale licenie je jemne aj ked samozrejme nie az tak, ze vyzeras nenamalovana.
Odpovedať
Ahoj anairda, posielam IP.
Odpovedať
AHojte kocky, trosku neskor sa pridavam do debaty, prosim neposlali by ste mi do IP kontakty na spominanych vizazistov? Moc by som Vam bola vdacna. Mam s tym fakt problem Vopred dik
Odpovedať
baby vidim,ze mame rovnaky vkus...podelili by ste aj so mnou o tie kontakty? diky
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, mna Ivo Bednarik licil aj mi urobil uces a musim povedat, ze som bola s vysledkom maximalne spokojna. Najskor som bola tiez dost prekvapena, ze mi nechcel urobit skusku, ale nakoniec som si to popremyslala a v usetrila cas, ktory som mohla venovat mojmu teraz uz manzelovi a samozrejme aj peniaze. Pri osobnom stretnuti som mu iba povedala predstavu a v den svadby prisiel ku mne domov a ci uverite alebo nie za 1,5 hodinky mal vsetko urobene (make up, uces).. a zrazu som bola nevesta ktora v den svadby mala kopec volneho casu, kedze som to mala na tieto veci vyhradene take 3 hodinky :-).
Odpovedať
Gabikar@ waw a ake dlhe mas vlasy, pretoze to tiez zavisi na dlzke vlasov ako dlho to robi. Sestre kadernicka spravila vlasy za hodinku a vyzerali super lenze ma kratke vlasy a tiez to zavisi od zlozitosti ucesu.
Odpovedať
Mam ich asi do polovice chrbta, takze celkom dlhe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
gabikar: nemas nejaku foto? 8-)
Odpovedať
idem pohladat :-) mam v nich totiz este trosku chaos a to uz mam par mesiacov po svadbe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
gabikar: No tak sa veeeeeeelmi tesim :-D :-D :-D A chaos vo fotkach na to som expert |-|
Odpovedať
uz som nasla :-) rada by som ti ich poslala do internej posty, da sa to tu nejako pripojit ?
Odpovedať
pridala som si dve fotky do albumu, tak si ich mozes pozriet ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadhera!!!!!!!!!!!!!!!!! Gabika naozaj NAAAAAADHERNE!!!!!!!! Teraz neviem ci kluduk dole pred tebou, ze si take krasne ziena, alebo pred Ivanom za uzasnu robotu!!!!!!
Odpovedať
:-) haha, to uz necham na posudeni, ale bola som naozaj velmi spokojna. Iva Bednarika mozem len odporucit.
Odpovedať
Profilova fotka
gabikar: Ak sa smiem takto priamo opytat, co stoji urobenie taketo ucesu, namalovania od Ivana?
Odpovedať
Pravdu povediac som cakala, ze to bude viac, ale stalo to 2.500,- Sk. Nemam ale prehlad, kolko nieco taketo stoji u niekoho ineho. Mne vyhovovalo, ze prisiel ku mne domov, nemusela som ist na skusku ( i ked niekto by to povazoval za riskantne), a cele to trvalo 1,5 hodinky :-)
Odpovedať
ahojte, sorry, ze sa pridavam k teme, i ked som uz davno "po", ale asi som jedna z prvych, ktoru ivan licil na svadbu...nie som velmi komplikovana, no mam svoje nazory a dovtedy mi nik v otazke licenia neulahodil...ivan mi robil skusku (vtedy sme spolu pracovali i ked nie v jednom obchode, tak casu bol :-) ) a bola som nesmierne nadsena...a tak isto ma nalicil v den svadby...make-up vydrzal sialene dlho (od 13.00 az do 7:00)a vyzerala som super - a to som naozaj k sebe kriticka.... takze, ak sa ivan nezmenil, co verim ze nie, tak vrelo odporucam ivana, aj keby to co stalo...este etraz mi ludia hovoria, aka som bola krasna...hmm, zeby uz nie som? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
gabikar: No tak to nie je az take hrozne....cakala som ze napises viac. Urobil ta naozaj nadhernu!!!! Stalo to urcite za to ;-) ;-) ;-) 8-) 8-) 8-) marekika: Nemas nejake foto nam ukazat? By som bola velmi zvedava. :-D :-D :-D a urcite si aj teraz krasnucka, ale vies tak v den svadby ludia vnimaju len teba, lebo si nevesta a mas byt na naj 8-( :-D :-D
Odpovedať
to gabikar:: velmi pekne Ta Ivan vystrojil ;-) Aj mne má robiť vizáž (ale len líčenie), tak sa už velmi tesim. Trosku ma mrzi a stve, ze nechce robit skusku. Niezeby som neverila jeho schopnostiam, o tych vobec nepochybujem, ale som ten typ cloveka, co chce do poslednej bodky, alebo pokial mozno co najviac vediet ako co bude... Tak uvidime, kvoli tejto veci este stale vaham... Ale fakt je, ze ma uzasnu pracu za pomerne fajn cenu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
anarida: Ja by som to riskla a to som perfekcionista ;-) zatial som este od neho nevidela skaredu robotu.
Odpovedať
Ved ani ja nie :-) ale ja som sa v zivote dala asi 5x licit a len raz som bola jak-tak spokojna, aj to nie uplne. Ale asi sa budem musiet na ivana spolahnut, aj ked uz som spekulovala nad dalsimi vizazistami, ale ti su jednak drahsi ako ivan a este to platit 2x kvoli skuske... holt clovek nemoze mat vsetko, v niektorych veciach musim uz usetrit, lebo nakoniec nas ta svadba uplne zruinuje...
Odpovedať
janina1: uz som dala nejake fotky do albumu...ked najdem z toho ako ma ivan licil, naskenujem a pridam....upozrnujem nemala som profi fotografa, cinil sa svagor... :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?