Ktoré kvetinárstvo v Košiciach mi odporúčate?

Profilova fotka
BUdem rada ak mi date nejake odporucania na kvetinarstv akosiicach kde ste boli spokojne a kvietky vam daco vydrzali. A naopak mozete pisat aj tie kore ste sa velmi sklamali a viac by ste si tam kyticku nerobili. Verim ze pomozeme aj inym nevestam nielen sebe. ;-)
Odpovedať
super kvetinárstvo je pri Galérke. Treba ísť na druhú stranu oproti Galérii a tam sú také obchodíky neviem čo všetko tam je ale medzi tým obchodík s názvom Kvety -ak sa nemýlim. Robia tam krásne svadobné kytice, majú tam napr. aj svadobné poháre, dekorácie na auto a podobne.
Odpovedať
Profilova fotka
@anaviiik jej super dakujem urcite sa pojdem pozriet :) a cenovo nevies ako ?
Odpovedať
neviem ale ja tiež od nich budem mať kyticu len som tam ešte nebola sa informovať ani ju objednať. Len proste viem, že chcem od nich ....a to som z Prešova :D tu som nenašla nejaké fakt dobré kvetinárstvo za tie roky. Môžem ti poslať do IP fotky ich kytíc.
Odpovedať
Profilova fotka
@anaviiik dakujem budem rada
Odpovedať
Ja som bola spokojná v Dargove-foto: http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/sve... Kytica bola krásna a veľmi dlho vydržala, kvety som si mohla vyberať z katalógu...
Odpovedať
Profilova fotka
@sveta27 neda sa mi to otvorit
Odpovedať
Profilova fotka
@sveta27 ako sa vola to kvetinarstvo viktor ? alebo nejake ine mylsim su tam dve
Odpovedať
@anjelivka aha, prepač, už je to o.k. No neviem, ako sa volá, ale je to naľavo od fotoslužby, t.j., keď vojdeš hlavným vchodom, tak je to skoro hneď vpravo (keď ho počas mojej materskej nepreložili :-) ). Kyticu aj pierko robila taká staršia drobná pani, pričom na kyticu som jej ukázala predlohu...
Odpovedať
ja som mala kyticu aj pierko z kvetinarstva, ktore je na Namesti, cca medzi lekarnou a zeleziarstvom a boli sme velmi spokojni...aj cenovo :) a veduca sa tam vola Maja :)
Odpovedať
Profilova fotka
@anaviiik ahoooj budes taka dobra, posles aj mne do IP tie fotky kytic, poznam to kvetinarstvo, ale nikdy som si tam nedala robit kvety :) vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
...mate skusenosti s kvetinovou vyzdobou od ginky? spokojnost / cena ... a o tom kvetinarstve pri galerke som tiez pocula ze robia krasne kvetinove vyzdoby :-) cenovo vsak neviem... ako to vychadzalo viete niekto? :) vdaka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@misenciatko ja som pocula na ginku ze mna zle kvety a staznosti
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@anjelivka to faaakt? :((( som nemyslela... no neva...tak skusim este pohaldat ine ... pekne a cenovo neprehnane :) ale napr. co sa tyka vyzdoby tak sa tam da nakupit vselico ...ci ma niekto ine skusenosti? ...chystam sa tam ist pozriet tak ked tak dam vediet potom ...
Odpovedať
Profilova fotka
@misenciatko mne sa v ginke osobne nic nepaci.... treba vidiet nazivo, ale nic moderne, zaujimave alebo stylovo naaranzovane, ale ako spred 20rokov... ee, urcite by som volila ine kvetinarstvo, ibaze netusim zatial ktore
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala kyticku aj kvety do vaz z kvetinarstva Buffy v OC Cassovia. Robia tam krasne aranzmany z nadhernych kvetov. Moja kytica bola urobena na cas, podla predstav a hlavne vydrzala cerstva este minimalne tyzden po svadbe. Jedine co, treba im povedat max. sumu ktoru za kyticku chces dat, pretoze inak sa riadne rozsupnu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pripajam aj obrazok mojej kyticky, davali sme u nich robit hned aj pierka pre manzela, svedkov a otcov:)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka1808 pekna a kolko si zanu dala :)
Odpovedať
Profilova fotka
No podla mna dost vela (okolo 70€), ale povsetkych historkach o zvadnutych kyticiach, kde nevestam odpadavali lupienky uz v kostole som nechcela riskovat a stavila som na kvetinarstvo, ktore som poznala:) Aj lalie ktore som mala vo vaze boli uplne cerstve a primerane rozkvitnute.
Odpovedať
my sme vyberali kvetinárstvo náhodne, vybrali sme prvé keď idete od maratónca k tescu čo je po pravej ruke.. a inak bola to dobrá voľba :-)
Odpovedať
ahojte...ja mam oblubene kvetinarstvo na Juhu pri Lidli... odtial chcem aj svadobnu kyticu... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka1808 jeeeeej cau zuzka :) pozeram temu a zrazu daka znama fotka :D ty si mala krasnu kyticku ... to ti urobili nejaky mix kvetov ze? si chcela tak alebo si im povedala ze chces take a take kvety? :) dik.. a pozdravuj manzela :)
Odpovedať
Profilova fotka
@misenciatko ahoj ahoj :) ja som si bola pozriet kvety ake tam maju, dohodli sme sa na farbe, niektore kvety objednavali na moju ziadost (chcela som male ruzove dalie ) inak mali vsetky kvietky aj na predajni. Povies aku chces priblizne velkost kytice a typ zviazania. Ja som im nechala aj kopec obrazkov.. pre istotu:) Inak gratulujem k zasnubeniu! ..manzel uz je pozdraveny:)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka1808 dakujeeem :) ja zatial zhanam obrazky a inspiracie ale cca predstavu asi mam ...len stale pride nieco nove a ine a stale vaham ...no a tak dookola :-D kyticku i tak asi bude brat snubenec cestou z domu takze to budeme vybavovat dakde v lipanoch (tak chcem im donniest aspon moju predstavu a nejako sa snad dohodneme) ale nejake tie kvetinky do saly by sa hodili :) tak zatial dakujem a pekny den prajem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Peknu pracu maju i Garomi a Zoya
Odpovedať
Profilova fotka
@marekjanicko a to je kde ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@anaviiik môžeš prosím aj mne zaslať fotky svadobných kytíc? ja mám objednanú kyticu aj celkovú výzdobu tiež z tohto kvetinárstva :)
Odpovedať
ja som zase na Ginku pocula same chvaly. aj preto som sa rozhodla ze vsetku vyzdobu a kyticu budem mat od nich a nelutujem to. maju tam neskutocny vyber a podla mna si tam kazdy najde svoje. a cena je oproti ostatnym kvetinarstvam lepsia kedze Ginka je velkoobchod a aj predava svoj tovar za velkoobchodne ceny :)
Odpovedať
Ahojte, chcela by som sa podelit o nasu skusenost s kvetinarstvom Baffi. Objednali sme si u nich svadobnu kyticu, pierka a kvet do vlasov. V minulosti som si u nich davala robit vela kytic a vzdy som bola nadmieru spokojna avsak tentokrat ma velmi sklamali. Kvet do vlasov nebol taky, aky som si objednala a bol cely zlepeny lakom, zapachal ako za lepidlom a lupienky boli zhnednute - nedal sa vobec pouzit. Kytica bola krasna avsak rozpadavat sa zacala uz pocas obradu. Svadobne pierka boli rovnako zlej kvality.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, ja som si kyticu dala urobit v Kvetinovom servise na Južnej triede. Oni majú kvetinárstvo tam, ale aj veľkosklad kvetín na Fejovej ulici. Kytica bola úžasná a úplne čerstvá. Brala som od nich aj kvety na celu svadobnú výzdobu a kedže som si tortu robila sama, tak aj do torty som volila kvety ladiace ku kyticu.A tiez uplna spokojnosť. Cena výborná a nehovoriac o tom, ze kvety úplne cerstvucke a krásne. A panie ochotne pomôct aj poradiť. Vrelo doporučujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?