Krémové svadobné šaty. Zladiť k nim farbu kytice?

Profilova fotka
aku farbu kyice mate vybratu k satam? hlavne ku kremovym. dajte tipy :o))
Odpovedať
1
2
fifla, ja budem mat asi tiez kremove saty, samozrejme zalezi od celkovej farebnej kombinacie svadby, ale urcite by som vyberala nieco veeeelmi vyrazne - oranzova, fialova, ostra cervena /nie bordova - podla mna je tmava pre nevestu/ urcite nie - biela, zlta skusila by som aspon prilozit k satam - /bledo/ruzova, modra este ake farby su ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, ja budem mať tiež krémové šaty a uvažujem o krémových ružiach so zelenými lístkamia a inými doplnkami prípadne oživené marhuľkovými ružami, výzdobu budeme mať totiž marhuľkovú
Odpovedať
Profilova fotka
ja som premyslala nad kremovymi ruzami kombinovanymi s fialkovymi kvetinkami. vyzdobu mame vo farbe mojich siat. pripadne este staroruzova kombinacia, este neviem
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím, že ku krémovým šatám sa hodia všetky farby. Teda skoro všetky, asi by som nezvolila príliš tmavé - bordo a podobne. Moje šaty budú bielo - ružové, ale kyticu by som chcela ružovo-modrú. Len si to neviem predstaviť, nenašla som žiadnu takú kyticu, neviem, či to vôbec ide k sebe. Tú modrú chcem zvoliť kvôli tomu, aby si priateľ mohol obliecť modrú košeľu (nie ružovú). čo si myslíte?
Odpovedať
Horenka, krémové ružičky so zelenými lístkami -ku krémovým šatám- mala aj 1 moja kamoška a vyzeralo to uplne super! Keď chceš, napíš mi tvoj mail a pošlem ti jej foto na ukážku...
Odpovedať
Profilova fotka
Cat ďakujem, tu je môj mail: horenka@centrum.sk
Odpovedať
Profilova fotka
tak si nechaj spravit miesanu bielo - ruzovo - modru. myslim, ze dobra kvetinarka nieco bude vediet spravit. jednu taku kyticku podobnu ti skusim poslat, resp. prilozim si ju do albumu :o))
Odpovedať
marhulkova je super, aj kremova v kombinacii so zelenou
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat cerveny situ kiticky, zrejme z kvietku amarylis...nieco ako mam v albume ;-) , ale v cervenom
Odpovedať
Hplky, co vravite...k bielym satkam bielo-marhilova kyticka padava z ruzi??? ;-)
Odpovedať
slniecko ja by som dala len tu marhulkovu bez bielej
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat tiez marhulkovu ale jednofarebnu. S bielymi ruzami by myslim pri satach na fotkach zanikla, aspon si to ja myslim. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja chcem mat kremovu biedermaierku so zelenymi listkami a este z toho strapate ´travy´ na ktorych budu smotanove perlicky...
Odpovedať
Profilova fotka
... myslím, že aj kombinovaná bude pekná, určite to ale chce nejakú farbu, aby čisto-biela nezanikla, popozeraj v albumoch, tam je kytíc neúrekom, určite nájdeš aj Tvoju kombináciu aj len marhuľkovú, môžeš porovnať ;-)
Odpovedať
Ahoj baby, pozrite v albume Svadobne kytice. pa
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj fifla, ja volím ku krémovým svadobným šatám, podobne ako k bielim - bordové kálie...dokonca ma v tom podporila aj moja flóristka :-)
Odpovedať
ja by som chcela krvavo cervene ruze.. ja sice budem mat biele saty, ale myslim, ze aj ku kremovym by sa hodili.. okrem toho zvazujem marhulkovo-biele ruze, tie by sa asi viac hodili ku kremovym satam..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
aj tu mozno najdete inspiracie
Odpovedať
Ahojte kocky. Ja mam snehobiele saty a svetlozltu vyzdobu...A kedze aj zenich bude v svetlom, tak nechcem svetlozltu kyticu. Chcela by som ruzovkastu kytickuNebudeme sice ladit k vyzdobe, ale aspon moja svadobna kytica nezanikne na svadobnom stole - ked tam bude svetlozlta ikebana a ktovie co este. A samozrejme pierecko nebude splyvat so zenichovym oblekom:)
Odpovedať
ahojte ja som mala šaty farby champagne a aj kyticu takejto farby,ale bolo tam aj zelene.a ku kremovym šatam podla mna idu skoro všetky farby,pokial to nie je uplne kriklave :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: callasandra a co takuto kyti? http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Profilova fotka
deckaaaa, kuknite tie kytice http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovedať
Ja mam taky zvlastny odtien siat (stale iny, lebo sa meni so svetlo). Raz je odlesk do siva, potom do zlatova. Celkovo su take broskynovo-puncove. A v hornej casti je vysivka. Ta je do biela. Topanky mam tiez vysivane a su biele, tak kyticku by som rada tiez do biela... Ale inak sa mi strasne paci ten link, co poslala gaia to callasandra... Papa:)
Odpovedať
Profilova fotka
to: zuzkut fiha...to fakt asi najlepsie vyriesis tymi bielymi kvietkami...uz vies ake chces? a vyzdoba bude do ktorej farby ladena? tu kyticu si kludne skopci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Ja som mala šaty farby champagne, ale kytičku som volila podľa celkovej výzdoby a tá bola bledučko fialová. Takže aj kytičku som mala s fialkových ruží, kombinovanú bielymi fréziami a ešte mi aj nádherne voňala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kombinacia bielo-ruzovo-fialovo-zelena http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovedať
Profilova fotka
ruzove, fialkove, kremove - kombinacie http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dievcata, otvaram znovu tuto temu. Prosim, poradte... neviem sa rozhodnut co sa tyka farby kyticky. Budem mat biele saty, biely zavoj a vyzdoba bude bielo zlata, vo vazach budu biele gladioly. Aj kyticku svadobnu som povodne chcela bielu - ruzicky a frezie a zelene listy + dlhe stonky. Lenze na mna prisla nejaka nerozhodnost a vymyslanie a kvetinarke som zahlasila, ze chcem inu farbu - vybrala som si tmavo ruzove ruze a biele frezie... Lenze od toho dna, ako som si to zmenila ma trapi nerozhodnost... Neviem, prosim, poradte... ako, podla mna nemusi kytica ladit s vyzdobou, aspon mam ten dojem, len fakt neviem, drahemu sa paci aj jedna aj druha, sestre sa paci len biela a mne... tazko povedat, pacia sa mi obe. Mam ich aj v albume - http://www.mojasvadba.sk/album/album.... . Prosim, poradte, ktora farba kyticky? Dakujem!!! :-)
Odpovedať
lubka83, ta ruzova je krasna, taka netradicna, resp. nezvycajna... ale mna viac oslovila ta s tymi bledymi ruzami ;-)
Odpovedať
lubka vlastne nejde o to ci to bude ladit, hlavne aby sa to tebe pacilo...teda ak mas rada ruzovu, daj si ju pokojne k tym satam i ked nie je vo vyzdobe ;-) ten den je hlavne o tebe...ale zas viem ake to je byt nerozhodna....tiez casto menim taketo drobnostky...no ak su saty biele a vyzdoba zlata, tak ma automaticky napadla i zlta kyticka :-N pozri vsimla som si z albumu ze zas mas ruzove pozvanky, takze i ruzova ti tam sadne...ale ak tam na mieste xces fakt ladit, asi by som brala skor tu bielu ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?