Koľko vás vyšla kytica a kvetinová výzdoba?

kolko Vas vychadza kvetinova vyzdoba celkovo (kytica + kvetinova vyzdoba saly) ? najlepsie v BA
Odpovedať
Profilova fotka
ja som zo šamorína, kytica ma vyšla 35 eur (pozri album) pierko k nemu do 15eur, a celú výzdobu nám robila veľmi šikovná pani z Malaciek, má tam agentúru. Na 60 ľudí nás vyšla na 250 eur.
Odpovedať
Moja kytica stála 49 € a výzdoba z kvetov oranžové gerbery o ktorú sa postaral hotel vyšla na 100 €. Svadbu sme mali v Banskej Bystrici.
Odpovedať
hm mne znama vypocitala ze cca 200 aj s kyticou aj s pierkom, a to si nebude ratat robotu, zda sa mi to velmi vela ze len cisto kvety by stali 200, kytica bude z karafiatov a na stoly niake male dva tri kvietky... :/
Odpovedať
mňa stála kytica z frézií, lisianthusov a iných kvetiniek 60€, výzdoba (ruže, gerbery) sály cez 100€... No to je dosť, tých 200. A pritom karafiáty....
Odpovedať
Profilova fotka
Mňa by mala vyjsť cca 250 Eur aj s dovozom z BA do Tomášova. Ale súhlasím s marci176, záleží na tvojich požiadavkách. Odporúčam ti dať si spraviť kalkuláciu na kyticu a výzdobu u viacerých kvetinárstiev a podľa toho sa rozhodnúť.
Odpovedať
Táto otázka sa naozaj nedá zodpovedať.... je rozdiel mať guľatú kyticu z 11 pivoniek napr. a iné je mať visiacu kyticu z drahých kvetov..... okrem toho rozdiel je aj v náročnosti. Pri visiacich kyticiach sa musí každý jeden kvet nadrôtkovať a to je fakt dlhá práca :) výzdoba sály..... opäť ťažko povedať.... je rozdiel či si dáš do vázy 9 tulipánov alebo máš vypichávaný aranžmán. Treba si nájsť čo by si chcela a naozaj poprosiť kvetinárku o kalkuláciu.. myslím, že aj keď jej povieš svoju predstavu o cene... dobrá kvetinárka vie spraviť krásnu výzdobu aj z lacnejších kvetov... inak tá cena za tu karafiátovú kyticu je fakt prehnaná, ale myslím si, že aj cena 35 euro je trochu šokujúca.... v Bratislave sa cena takých stredných kytíc ide okolo 60 a viac... teda ako kde... niektoré šibnuté kvetinárstva ti fakt narátajú.... ale pravda je taká.... že normálny kvetinár by ti fakt mal dať skutočnú cenu tých kvetín.... moja mama si napr. za robotu nebrala nikdy nič... vždy zrátala len dokopy kvety s cenami, aké boli normálne v predajni.
Odpovedať
ja som mala z orchidei a vysiacu a vysla ma na 90 eur.este tyzden po svadbe krasne drzi.
Odpovedať
kyticu by som chcela z karafiatov tuto http://www.google.sk/imgres?um=1&hl=e... a co sa tyka vyzdoby tak na stoly len par kvietkov napr tulipany vo vaze, nic vysiace ani podobne, preto ma prekvapitla ta cena ze 200 a to len za kvety ze v tom nie je robota, preto rozmyslam ze si dam spravit len kyticu a vyzdbou do saly si sama nakupim kvety a len dam do vazy
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu Pekná kytička. Ku nej by sa hodili aj karafiátové aranžmány. Nerozmýšľala si nad takými? Tulipány v septembri môžu byť trochu drahšie než v apríli keď majú sezónu.
Odpovedať
@miyajima dakujem za radu :) no este o konkretnych kvietkoch do saly som nerozmyslala, mam k dispozicii od hotela vazy so sirokym hrdlom, takze este som presne nerozmyslala ake kvetiny tam dam. lenby som chcela nieco jednoduche nie precackane (foto sa mi velmi paci :) )
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?