Koľko stojí svadobná kytica + výzdoba ???

Ahojte nevestičky, prosím vás nemám ani najmenšiu predstavu koľko v dnešnej dobe stojí svadobná kytica + výždoba z kvetov .... som z okolia NM takže viem že ceny sa budú líšiť aj podľa tohto ale chcem mať aspoň nejakú predstavu ... Ďakujem :)
Odpovedať
Záleží od toho aké kvety, v akom období, kde si ich dáš urobiť, ale čo tu vidím, tak baby hovoria medzi 20-130€. Najlepšie je ísť s konkrétnou predstavou do kvetinárstva a oni ti povedia :)
Odpovedať
no šak ja sa chcem ísť určite popýtať do kvetinárstva ... ja len že aby som tam nezostala stáť s otvorenými ústami keĎ mi zahlásia nejakú konkrétnu sumu tak chcem mať trošku prehľad
Odpovedať
@veverka123456 podľa mňa, aj keď im povieš cca predstavu a sumu, do ktorej to chceš, budete sa vedieť dohodnúť. Za mňa osobne by som im nehovorila, že chceš svadobnú kyticu, lebo tá je drahšia a pierko by som si dala spraviť inde. Aj na tom sa dá ušetriť.
Odpovedať
vyzdobu ti poradit neviem, lebo tu som nemala, ale svad. kytica ma z bielych kali ma vysla cez 60 eur ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
pozerám, že máte výborný termín..vtedy sú kvety v pohode ceny...a ak sa dajú zohnať také domáce, tak môžete veľa ušetriť..záleží od štýlu svadby, a samozrejme šiat a tak..ale naj je Vaša predstava ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@lilyianka kolko kal ste mali v kytici?
Odpovedať
Ja som mala kyticu z ranunculus (nahrada za pivonku), bielych ruzi a frezii a cena bolo cca 50 €.
Odpovedať
nas pred 7 rokmi stala kytica pre mna, maminy a svedkynu, kvetinova vyzdoba v sale, pierka pre zenicha, svedka a otcov 14000,- sk - cize okolo 460€ - ale teda v bratislave a vynikajucom kvetinarstve....
Odpovedať
Profilova fotka
@veverka123456 hej, ako kočky pisu, kytica vyjde od tych 50 €, podla toho, aku velku a z coho chces. co sa kvetinovej vyzdoby tyka, tak ak pekna bohata vaza sa da urobit za 10 € ( teraz som tak brala cez vikend) + aranzma na hl.stol tak za 25-30, cize si spocitaj pocet vaz + aranzma + neviem, ci este nejake ine doplnky k tomu, do malych poharikov po jednom kvete, alebo nieco ine este, cize za takych 6 vaz + aranzma + kyticu = cca 140 € . pierko by som si dala urobit inde a iba dozdobit jednym kvietkom v kvetinarstve, mne tak robili... prikladam fotku vazy ,kde boli kvety za 10 € + z inej vyzdoby ikebanu za 25 € + moju kyticu za 70 €
Odpovedať
@dabika, myslím, že okolo 13 kusov
Odpovedať
Profilova fotka
Svadobné kytice aj s pierkom robím tak do 50 euro .Hlavná kytica na stôl do 30 euro a kytičky na vedľajšie stoly okolo 15euro,závisí to aj od druhu váz aké chcete mať.Umelé aranžmány sú lacnejšie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?