Koľko gypsomilky potrebujem na svadobnú kyticu?

chcem sa opytat, mala niektora alebo planuje svadobnu kyticu z gypsomilky? chcela by som len gypsomilku a 3-5 ruzí. Bola som sa pytat kvetinarky a ze kus gypsomilky 1,3e ale ked som sa jej opytala kolko pojde na taku kyticu tak mi nevedela povedat... Aka je vlastne velka ta gypsomilka ked sa berie ako kus. Kolko asi moze ist na takuto kyticu. Mate skusenosti dakujem :)
Odpovedať
Ahoj ☺ja buden mat kyticu z gypsomiliek a karafiatov z troch farieb a vychadza na tych 50 eur ☺jeden zvazok gypsomilky u mna stoji 1 eur ale to je malicky zvazok fakt jedna stonka a dve vacsie..mozno tvoje budu vacsie ..
Odpovedať
Možno aj s exotickou "Gloriosou"
Odpovedať
ahoj, ja som robila túto kyticu a minula som myslím balík gypsy čo jee ak sa nemýlim 25 ks, ale záleží aj od kvetov, niekedy sú viac rozkvitnuté niekedy menej, vždy treba rátať s väčším množstvom :)
Odpovedať
chcem ešte dodať, nie je to taká lacná záležitosť ako si väčšinou nevesty myslia, gypsa je dosť drahá a minie sa jej veru dosť
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj tiez som kvetinarka ale v BA a u nas stoji jedna stopka 1.70 a presne zalezi od hustoty a rozkvitnutia tej gypsosky , ale ak by som mala prilblizne vyratat cenu kytice ako je na tvojom obrazku tak aj s ruzami by to bolo cca 35-40 eur , kedze tebe povedala kvetinarka nizsiu cenu za gypsu tak tipujem ze okolo 30 eur
Odpovedať
@iwetak ahoj ano presne asi taku velku by som chcela .. nakolko mala kyticka by primne vyzerala smiesne... to som chcela priblizne vediet, ze asi kolko ks ide do takej kyticky super krasna bola :)
Odpovedať
@maja367 ja som mala kyticu len z gypsomilky (pozri v albume) a vyšla ma v kvetinárstve aj s pierkom na 11e :) tak málo som ozaj nečakala :D
Odpovedať
@majcikyna Dakujem, chcela som vediet ze asi kolko kusov gypsomilky moze byt v takej kytici aby som priblizne vedela :)
Odpovedať
@kenidar krasna :) super cena, ak sa mozem opytat odkial si ?? Ja by som chcela o trosku vacsiu ale nie velmi a 3x ruzu a to je kus 2e čo je super cena :)
Odpovedať
@maja367 bola z kvetinárstva v Šastíne :) bola menšia, ale tak málo som ozaj nečakala :)
Odpovedať
@kenidar tak to mam dost daleko ... ja tiez mam u nas jednu kvetinarku čo fakt s cenami som naj spokojna aj s cerstvostou kvetov :)
Odpovedať
@maja367 ale myslím si, že niekde v mestách sú niekoľkokrát drahšie ako na dedinách/menších mestách... Samozrejme, že verím, že majú aj iné náklady vo väčších kvetinárstvach.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kenidar tak to určite drahši najom a podobne. Ale ja idem o tri obchody nizsie a tam za ruzu uz 3,5e a pri mojej za 2e :-| mame malicku svadbu(10ludi) takze nechcem zbytočne preplacat :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
kytica sa vydarila uplna parada :) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@maja367 je krásna.. môžem sa spýtať koľko ťa vyšla? Ja tiež premýšľam nad takouto - veľmi sa mi gypsomilka páči.. premýšľala som, že si dám možno i čistú :) ale neviem či by to prešlo ;) ale takých 5-7 ruží a gypsomilka by bolo tiež super :) u nás je cena ruží všade rovnaká - 3,5e..
Odpovedať
Profilova fotka
@maminka2013 3,5euro za ruzu? to co uz nevedia co maju pytat. Ja som naposledy kupovala asi pred mesiacom k sviatku kamoske a jedna ruza ma vysla 2,5
Odpovedať
Profilova fotka
@maja367 krasna....tiez nad nou uvazujem. Prosin ta kolko ta vysla kyticka? Dakujem
Odpovedať
@maminka2013 @svadbadad dakujem :-) no presne nepoviem ale kytica aj pierko(1ruza+gypsomilka) okolo 23€ -25€ nakolko nemala som tam ziadne kamienky ani nič podobne, iba ruzka obmotana bielou stuhou :-)
Odpovedať
@maja367 to vážne ťa to vyšlo cca 25e???
Odpovedať
@maminka2013 ano spolu bolo 6 ruzi po 2e a gypsomilka. Zalezi aka je bohata ta gypsomilka. 1ks tam stoji okolo 1,2-1,50e . Tiez som ostala prekvapena, ze taka cena čakala som ovela viac. Vsetci chvalili kyticu nakoniec sme nemali 10 ale 70 ludi :-D
Odpovedať
@maja367 vau tak to je super :) no ja som zvedavá koľko za ňu zaplatím ja :) inak sme na tom rovnako s tým počtom ľudí - naprv sme chceli obed s najbližšími a nakoniec je z toho hostina pre celú rodinu :-N
Odpovedať
@maminka2013 dufam, ze nebude velky rozdiel .. akedy je svadba ??? na celu svadbu od siat-kolace-sala-kvety no proste vsetko sme mali 3 tyzdne .. a kazdy si pochvaloval... este sa vyjadrili. ze lepsie ako druhí čo planovali roky svadbu :-) velmi nas potesilo
Odpovedať
@maja367 my sme si dali na to plánovanie 2,5 mesiaca :) svadba bude poslednú augustovú sobotu.. aj kvôli farárkovi sme museli aspoň tak skôr dať.. a predsa - už máme malé deti - 2, obaja i pracujeme.. ešte som zvedavá ako oni vydržia :D no bude to sranda.. ja ešte nemám nejaké detaily, ale všetko si organizujem a tvorím prakticky sama so snúbencom.. od oznámení až po výzdobu :D no je to sranda.. to Vám verím, že Vás to potešilo.. človeku vtedy až srdce podskočí keď to vyjde ako má a všetci sú spokojní :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
žienky, prosím ako vyzerá vašakytica z gypsomilky po uschnutí? ďakujem! :)
Odpovedať
@jese1 celkom pekne :) len sa všetko akoby zmenší, stonky aj kvietky sú tenšie, tmavšie, ale tvar si to drží stále :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?