Kedy treba zarezervovať kvetinárstvo?

Profilova fotka
Dievcata, nevesty kedy ste si rezervovali kvetinarstvo kolko dni mesiacov pred svadobnym dnom. A jedna pani kvetinarka mi odporucala ze mam povedat ze chcem romanticku kyticu a vijde ma to urcite lacnejsie ako ked poviem svadobna..... Tak snad aj pomozem.
Odpovedať
Profilova fotka
No aj ja by som chcela vediet kedy...nam sa svadba blizi, tak by bolo asi tiez nacase.
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelivka podla mna to staci rezervovat nejaky ten mesiac pred....pokial teda nemas vyhliadnute konkretne kvetinarstvo...no, ja to budem riesit hned, ako si najdem kvetinarstvo so super cenami a peknou pracou, ak to najdem zajtra, tak to rezervujem a budem mat aspon ciste svedomie, ze mi datum neukradne niekto iny... :-) a co sa tika tej romantickej kytice, to som pocula aj ja, ale budes sa spoliehat na to, ze ti spravia kyticu, ktora sa bude podobat na svadobnu???? teda ja neviem, ako to funguje, ze co povies, na aku prilezitost ta romanticka kytica je, ale myslim si, ze ani tie predavacky v kvetinarstvach niesu na hlavu padnute, ze si nedomyslia, ze je to svadobna... :-D
Odpovedať
ja som sa bola pytat v rokmi overenom kvetinarstve asi 2 mesiace dopredu, ci treba rezervovat termin, aby potom nemali vela prace a podobne a nespravia mi. baba sa smiala, ze staci 2 tyzdne dopredu prist a dohodnut sa. tak som prisla, doniesla sviecky co som si kupila na stoly a dohodla vsetko ostatne... a co sa tyka svadobnej a romantickej kyticky. mne by asi neuverili, ze objednavam kvety za tisice a svadobnu neobjednam :-D :-D ale svadobna bola viazana inak nez kytice pre mamu a svokru. neboli tam stonky kvetov, ale bola dratikovana, takze vydrzala cely den bez vody bez zavady a hlavne sa super drzala.
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelivka @anickaaa6aaa ja som sa bola informatívne pýtať asi 3 mesiace dopredu vo viacerich kvetinárstvach, a keď som sa rozhodla, že v ktorom to bude najlepšie, tak asi mesiac dopredu som si bola zarezervovať....aby sa nestalo, že už budú mať veľa objednávok :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?