Kedy objednať kyticu a kvety?

Ahojte, neviete mi poradiť, kedy je vhodné začať riešiť svadobnú kyticu a kvetovú výzdobu? Treba to zajednávať nejako popredu či stačí prísť ale napr. mesiac pred svadbou do kvetinárstva a povedať akú mám predstavu o kytici a ikebane na hlavný stôl? či rieši sa to skôr?
Odpovedať
@bonnie29 myslím že stačí nejaké dva-tri týždne pred termínom....Ja idem sestre robiť kyticu a výzdobu a aj kamoške som robila pred pár rokmi a aj sebe výzdobu a myslím že dva týždne pred stačí....A kľudne keď si nájdeš na nete nejaký obrázok, vytlač si ho a vezmi so sebou a ukáž im to, resp. aj nechaj tam, aby vedeli, že ako si to predstavuješ ;-) Ja som si tak brala pre kvetinárku obrázok kytice ;-)
Odpovedať
ja mam svadbu 11/10 a este stale som nebola v kvetinarstve :-D vsetko zalezi od toho ake kvety chces.ak je to nieco zlozite a kvet co sa musi doniest lebo bezne ho nemaju tak chod skor...ak mas klasiku ako ruze tak staci aj tyzden dopredu lebo tie maju stale na sklade...
Odpovedať
ahaaa..tak ďakujem za radu, ešte mám teda čas:) my máme svadbu až o rok ale tak pre istotu som sa spýtala :-)
Odpovedať
@bonnie29 ahoj, no asi zalezi, ze odkial si. Niektore kvetinarstva su uz plne na niektore datumy, takze rezervovat si mozes, ze od nich budes chciet kvety, a potom pred svadbou dohodnes, co, kolko a ake.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?