Kde mi urobia lacnú svadobnú kyticu v Bratislave?

Profilova fotka
ahojte nevestičky aj budúce nevestičky, rozmýšľam, kde si dať spraviť svadobnú kyticu, nechcem nič extra, ale nechce sa nám vyhodiť za kyticu vela eur, ked na druhy treti den kvietky zvadnu,je to zbytocny vydavok pre nas. Vedeli by ste poradiť, kde v Bratislave by vedeli urobiť krásnu menšiu kytičku z ruží a frezii (aj ozdobenu) spolu s pierkom tak do 20, max 30€???
Odpovedať
ahoj, ak pojdes do kvetinarstva, tak hlavne nehovor, ze chces SVADOBNU KYTICKU, lebo ta bude stat 50 eur a viac. ale ak si objednas kyticku, tak ta uz bude stat ovela menej. kvetinarstva na tom velmi radi zarabaju, lebo kazda nevesta chce krasnu kyticu a dala by za nu vsetko. ale aj normalna kytica, ktoru v kvetinarstve nenazves svadobna kytica, moze byt krasna a pre teba najkrajsia svadobna :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sviecka - dakujem za radu :) vsak jasne, kazda kyticka moze byt krasna, to je len vec nazoru , kazdy ma aj tak iny vkus, co sa jednemu paci, nemusi sa druhemu :) ja mam vyhliadnutu takuto :)
Odpovedať
Profilova fotka
skus kvetinarstvo na trznici na herlianskej. ja chodievam kvetinky kupovavat tam a este zatial nesklamali
Odpovedať
Profilova fotka
@majusqa77 dakujem za radu
Odpovedať
@sviecka nie je to preto, ze svadobne kytice musia aj co - to vydrzat a teda su na ne aplikovane rozne pripravky a spevnujuce srandicky? neviem, len sa pytam :-)
Odpovedať
@pomme myslim, ze nie. moja mamka robi vo velkosklade kvetov a sem tam urobi aj nejaku kyticu. ide o to, ako cerstve su tie kvety. cerstve vydrzia v pohode tyzden aj viac, ale na stare mozes dat hocico, a aj tak odbornejsie oko uvidi, ze su stare. a aj tak to vychadza tak, ze tie srandicky su ovela drahsie ako kvietky :D
Odpovedať
@sviecka dakujem za vysvetlenie :-) takze opat len marketingovy tah
Odpovedať
@pomme urcite ano :) napr 1 tulipan viem zohnat v sezone za 0,20 centov... viac netreba vraviet :)
Odpovedať
Profilova fotka
vsak toto, ceny kvetov cez leto by nemali byt velke, lebo je ich vela..napr ruze. moja mama sa pytala na cenu svad kytic v jednom kvetinarstve v BA, nie v centre!!!- povedali jej, ze sa to pohybuje 70- 80€!!!!!---- to je choreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Odpovedať
@greyeyes ty kokso! a to co tam budes mat 100 ruzi???? :D
Odpovedať
Profilova fotka
nie, urcite nie, vidis tu fotku kyticky, co som sem dala, tak ich zrataj, urcite ich nie je 100- mozno nejakych 11- 13ks plus frezie.
Odpovedať
keby som take ceny vo svojom podnikani prevadzkovala ja, asi uz zijem pod mostom... minule som mamine posielala kvet cez nemenovany portal... tie ceny :-o tusim si v Provensalsku zadarmo natrham levandulu a bude to pekne, autenticke, prirodne a... usetrim...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@greyeyes ehm...
Odpovedať
Profilova fotka
@pomme co ehm??
Odpovedať
@greyeyes ze sa mi to zda skutocne prehnane... ved prepanakrala, za tolko si kupim kyticu v zahranici, kde su platy trikrat vyssie...
Odpovedať
Profilova fotka
vsak toto, preto som sem dala tento prispevok. lebo sme nevyhrali v loterii a nepatrim k ludom, ktori musia mat za kazdu cenu vzdy to najdrahsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
ide o to, že všetko čo má prívlastok svadobná- ,svadobné- , svadobný- , je 2x tak drahé ;-)
Odpovedať
@sviecka Treba si uvedomiť,že je rozdiel uviazať gratulačnú a svadobnú kyticu,pri svadobnej kytici sa používajú iné techniky spracovania kvetov (drôtovanie,voskovanie, lepenie...)kopec kvetov sa zničí,aby sa dosiahol výsledný efekt a to tiež niečo stojí. Aj kaderníčka si vypýta inú cenu za bežný účes a inú za svadobný pretože s ním má viac práce. Mimochodom životnosť svadobnej kytice je cca 12-24 h.Kytica sa robí na to ,aby skrášlila nevestu vo svadobný deň a ak vydrží dlhšie je to fajn. Ani účes nevydrží týždeň.Tulipán za 0,20- €to je super cena ,s ktorou som sa stretol len vo výpredaji,ale to ten tulipán nebol čerstvý.
Odpovedať
@florista tak treba navstivit ine velkosklady, a nie take, kde su aj zvadnute kvety dost drahe. ja vravim z vlastnej skusenosti... a podla mna, skor najdem zvadnute kvety v kvetinarstve, ako vo velkosklade kvetov, odkial este len putuju do kvetinarstiev.
Odpovedať
@sviecka ja to vravím tiež z vlastnej skúsenosti a ver mi ,že tých skladov som prešiel veľa :-)
Odpovedať
najlacnejsie ta vide, ked si sama kupis kvety vo velkosklade a uviazes si ju sama, nie je to az take tazke , youtube je plny navodov, len treba mat odvahu, mne sa podarilo na promocie toto a vyrobna cena boli 3 eura :D
Odpovedať
Má to len malú chybičku krásy nájsť veľkosklad ,kde ti predajú kvety bez živnostenského listu.Preto sa to volá veľkoobchod ,lebo je to len pre obchodníkov a nie pre bežných zákazníkov z ulice.Veľa šťastia :-)
Odpovedať
v Ba poznam take dva :) bez ziadneho haciku, dojdem kupim, idem prec, len musis kupit cele balenie, cize v pripade ruzi 10 alebo 20 kusov :)
Odpovedať
No to je pre mňa novinka ,pretože bez živnostenského listu sa mi vo veľkosklade ešte nepodarilo nakúpiť,daj tip :-) dakujem
Odpovedať
Queen rose a Ruza v Bratislave :)
Odpovedať
Profilova fotka
a kde sa to nachadza v BA?
Odpovedať
obe maju www stranku a aj mapky, ale oblast Ruza je pri Slimaku a Queen je je ako je Baumax pri pristavnom moste, najlepsie bude ked si to hodis do google maps :))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?