Farba kytice ku "light gold" svadobným šatám. Poraďte

Kocky, dalsia otazocka. Akej farby kvety sa podla vas hodia k tymto satam? http://www.maggiesottero.com/dress.as... Ich farba sa vola Light gold. No vobec si neviem rady a nemozem si saty obliect a ist skusat do kvetinarstva :D Akukolvek radu si strasne vobred cenim. Dakujem!!!
Odpovedať
kvetinky si daj take aka bude vyzdoba...
Odpovedať
Profilova fotka
pastelove farby, pokojne svetla ruzova, fialovkasta, zlta.. napriklad http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/zan..., alebo tie v prilohe.. Pripadne si vyber sama: http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/zan...
Odpovedať
to som este nepocula aby si niekto kvoli satam daval robit kyticu len preto aby sa to hodilo....maj taku kyticu aku ty sama chces, ake sa ti kvety pacia....a aku budes mat hlavne vyzdobu....tym satam sa hodi hocico...ja by som si tam vedela predstavit aj krvavocervene ruze....aj jemnej farby kvety....to je uplne jedno...
Odpovedať
ja som si nahodou vyberala kyticu k satam - teda vedela som priblizne co chcem a co nie, ale farbu som potom doladila aby kytica bola trochu vyrazna. Mala som jednoduche saty a kyticu ruzovo-zelene kaly zasadene v zelenej hortenzii a bolo to krasne. katkaronno: urcite nie zltu farbu, ani oranzovu. Skor rozmyslaj nad bielou, zelenou a ruzovou. Cervena by bola k tymto satam asi trochu vulgarna, ale skus si zobrat mozno fotku siat a skocit do kvetinarstva, ak najdes tu spravnu kvetinarku tak ti poradi :-)
Odpovedať
kocky a co ku kremovym satam? chcela som povodne biele,ale moje vysnivane su kremove,vyzdoba bude fialovo biela,tak som taku chcela aj kyticu do fialova,ide to ku kremovym satam?
Odpovedať
ja som mala ku kremovym satam zlto-zelenu kyticu zvyraznenu bielymi perlickami a pod. k tym satam brittney by som volila kaly, ale nie biele ... popripade sa pozri pre inspiraciu na stranku ginky ... su tam aj fotky z vystav, kde su nafotene modelky v svadobnych satach s roznymi kyticami ... :-)
Odpovedať
Krasne satky :) Kyticku si vyber aka sa tebe paci, to je najdolezitejsie. ale asi by som ju zladila ku tvojej vyzdobe.
Odpovedať
Profilova fotka
baby vsak kyticka akejkolvek farby sa hodi k akymkolvek satam :) Su to zive kvietky tie su nadherne za vsetkych okolnosti... farbu naozaj nerieste... k satam a neveste sa riesi tvar kytice, jej velkost.... Farba akakolvek nemoze nic pokazit ;) Takze vyberajte z toho co sa vam paci a taktiez to nemusi byt podla vyzdoby v sale, vsak kyticku mate hlavne na obrade a na foteni, v sale ju odkladate a nemusite ju nutne odlozit na mladomanzelsky stol ;) takze vyzdobu si nepokazite ;) Ja osobne som za velmi vyrazne a jasne kytice, ale to je moj osobny vkus ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa typu kytice si vyber vhodné kvietky, ja budem mať snehobiele šaty a kytica bude previsnutá červeno-bielo-smotanová, ako aj výzdoba sály, ale fantázii sa medze nekladú a hlavne si vyber takú, aby sa ti páčila a aby si bola spokojná :-) A k tým tvojim šatičkám by sa mi hodilo niečo jemnučké.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
baby ja mam ciernobiele saty. pozeram akurat nejake inspiracie ze aku kyticu si dam spravit. nemala niektora z vas tiez ciernobiele saty? ako ste to riesili? alebo mate nejaky napad? napadli ma cervene ruze, ze tie by aj celkom sli. co poviete?
Odpovedať
Ja si myslim, ze klasickou ruzovou sa nic nepokazi, je to jemne a nenapadne. Takze kludne aj to k ciernobielym satam.
Odpovedať
Profilova fotka
Pre Katkaroono: k farbe šiat, ako máš, príp. smotanovým, by som osobne nevolila bielu farbu.. Je veľa farebných možností, ako tu bolo spomenuté, tiež by ma napadla ružová (rôzne odtiene, napr. alstromérie), možno aj niečo do hneda (kaly su krásne, aj antúrie, ktoré sa vracajú do módy v rôznych úžasných farbách.. a samozrejme nemusí byť kytička len v jednej farbe, ale môžu sa farby dopĺňať (odtiene) alebo kombinovať (max. 3 farby).. :-) Pre vianocnystromcek: tak tam je ta cervena na mieste ;-) krásne by sa dala použiť červená ľalia..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj, podla mna by si mala kyticu ladit do farby vyzdoby alebo podobne. Ja mam vsetko fialovo kremove aj kytica bude taká. Alebo k tým šatám nejaká kremovo , staroružová, marhulova - skus viacere kombinacie :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?