Darovanie svadobnej kytice namiesto hádzania

Profilova fotka
Ahojte baby, prosim povedzte mi svoj názor na to, že namiesto hádzania krásnej svadobnej kytice slobodným dievčatám na svadbe, by som ju podarovala mojej naj naj naj kamarátke, ktorá bude zároveň môj svedok ako takú vďaku, ze ju mam a že ju mam veľmi veľmi rada. Ďakujem za každý názor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@02katka11 Ahoj. Myslím, že by to bolo pekné gesto a nikde nie je napísané, že tú krásnu kyticu máš hodiť po obrade o zem :-D Už som to totiž párkrát zažila na svadbách, že tie vydajachtivé slobodné "diovky", sa až tak do toho nehrnuli a fakt to bol trapas, keď tá krásna (veľakrát aj dosť drahá) kytica pristála na zemi medzi nevestou a tou druhou skupinkou, ktorá reflexívne (hromadne a neuveriteľne synchronizovane) - nejak mimovoľne spravila krok vzad :-D Podľa mňa to nikto tak neocení, ako tvoja naj kamoška/svedok a určite ju to poteší...
Odpovedať
Je to veľmi krásne gesto :) ja chcem kyticu venovať mamine :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si s tým tiež celkom neviem rady :) asi ju tiež darujem sestre :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinkalp @ria236 @zuzu108 Ďakujem baby za Vaše názory. Potešili ste ma :-)
Odpovedať
@02katka11 super si to vymyslela, bolo by to velmi pekne gesto a aspon sa ani tvoja kyticka nedonici, ked ju nebudes hadzat
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem :-) @jahodicka
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej to je velmi mile ze si sa tak rozhodla :-) a naj naj kamaratka ma priatela? pojdes potom aj ty na svadbu? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marika194 ďakujem :-) áno ma priateľa, svadbu asi zatiaľ nechystajú :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím si, že to bude veľmi pekné gesto :-) ja som kyticu tiež nehadzala, po odčepčení sa u nás hádže závoj, takže drahá kytica bola ušetrená ;-) a slobodné baby chytali závoj.
Odpovedať
Profilova fotka
@pa3ciaaa dobrý zvyk s tým závojom ... Ja budem mat na hlave kvetinový venček takze relatívne by som mohla to hádzať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@02katka11 ano, dalo by sa aj to :-) ono je to vlastne celé o tom, že ušetríš kyticu a môžeš mať aj zvyk hádzania niečoho :-D po slobodných ;-) Mne osobne sa totiž zdá byť hádzanie kytice také poameričtené, neni to tak úplne slovenský zvyk. Je to teda môj názor, ale mne sa páčilo, že som to mala na spôsob ako to mala aj moja maminka a babka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@02katka11 a ono sa vlastne aj vraví, že nevesta nosí vienok a pri odčepčení sa jej má vienok sňať. Takže si myslím, že s tým venčekom by si to mala aj také tematické :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@pa3ciaaa presne, mne to tiez pripadá take "americké" a to ja nemusím teda. Tieň závoj, pripadne venček, mi je take prirodzenejšie, krajšie. Ďakujem Ti, ze si ma takto obohatila ;-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?