Darovanie kytice (Kedy/Ako)

Profilova fotka
Pekný večer nevestičky ;-) , potrebovala by som poradiť s darovaním svadobnej kytice. Máte nejaký tip kedy je ten najvhodnejší čas na to a ako to spraviť? Ďakujem
Odpovedať
@veron249 ako to myslis ze darovanie kytice? Myslis ze nechce svadobnu kyticu hadzat ale priamo niekomu darovat?
Odpovedať
Profilova fotka
@christina1988 áno nechcem ju hádzať ale skôr darovať alebo podať priamo jednej osobe, ktorá by sa pravdepodobne aj chcela vydať ale zatiaľ sa jej to nepodarilo. Chcela by som jej pre to urobiť radosť a možno to nakopne a jej partnera. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veron249 to je velmi pekne riesenie a snad ho to nakopne. Kolko bab takto cakaju a tych chlapov ani len nenapadne niekedy nejaky posun dalej
Odpovedať
Tiež mam podobný zámer a neviem ako to urobiť :)
Odpovedať
@ocicko214 ako to urobit? Vsak normalne ked ma byt hadzanie kytice tak ju nehodis ale iba pojdes za babou ktorej ju chces dat a podas jej ju:-)
Odpovedať
Profilova fotka
nechcem ju nejako tým uraziť ... ľudia sú rôzni...totiž sú dlh spolu a majú 4 ročné dieťatko...a nechcem zavolať všetky slobodné poďte chytať kyticu..čo myslíte keby som jej po pól noci osobne podala kyticu bez toho aby to niekto videl..len tak by som ju vzala išla za ňou a podala jej ju? je to ok?
Odpovedať
Profilova fotka
@veron249 osobne ale pred vsetkymi ci uplne by si ju zobrala niekde inde? Podla mna by to bolo pekne keby si jej ju isla za stol zaniest kde bude ona sediet. Myslim, ze by ju to urazit nemalo
Odpovedať
Profilova fotka
no v sále kde budú ostatní ale bez ovácií proste sa prezlečiem vezmem kyticu a pôjdem jej ju darovať...mohlo by to tak byť?
Odpovedať
Profilova fotka
@veron249 áno mohlo kľudne, bolo by to pekné!
Odpovedať
Ja som to urobila tak, že v čase, keď už bola rozbehnutá zábava, som vzala kytičku (všetci trochu stíchli) a šla som ju s malým príhovorom odovzdať mojej sesternici. Zároveň manžel vzal svoje pierko a podaroval ho jej partnerovi. Myslím, že sa to mnohým páčilo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vikikatka to znie veľmi pekne síce sa trošku bojím ako na to zareaguje jej partner (lebo chlapi to berú inak) ale páči sa mi ten nápad..ďakujem :-)
Odpovedať
Ja som darovala kyticu mamine a dala som jej ju hneď po čepčení (mali sme profi starejšieho, takže sme to mali zorganizované a vtedy mi to prišlo najvhodnejšie) a potom som ešte symbolicky darovala závoj kamarátke, ktorej by som priala svadbu a muž daroval svoje pierko kamarátovi. Ak nemáte tieto tradície na svadbe, tak by som našla nejaký pokojnejší moment a darovala by som kytičku vtedy :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
No s tym darovanim kytice opatrne, mne raz darovala kyticu na svadbe kamaratka, bolo to aj s nejakym prihovorom od suboru a necitila som sa velmi dobre....vtedy sme este svadbu neplanovali, bolo nam dobre len tak, ako nam bolo a toto darovanie kytice mi cely vecer pokazilo....v tu ranu sa ma vsetci zacali pytat, kedy bude svadba, a preco vlastne este svadba nebola, na co cakame.... myslim, ze toto su velmi sukromne veci a nie je dobre zbytocne sa do toho starat pred tolkymi ludmi...ja by som to po mojej skusenosti urcite nerobila
Odpovedať
@veron249 ja si tiež myslím, že to nemusí byť dobrý nápad, lebo nevieš, čo ich brzdí pred svadbou a jej partner by sa mohol uraziť, alebo niečo.. píšeš, že by sa ona aj chcela vydať ale sa to zatiaľ nepodarilo.. nevieš čo je za tým, či on ešte šetrí peniaze, chce ju zabezpečiť, prípadne chystá prekvapko.. jednak sa on môže uraziť, a ty môžeš prípadne niečo prekaziť :) neviem no, darovala by som ju neutrálne mamine
Odpovedať
@veron249 Určite by bolo vhodné porozprávať sa s ním o tom a zanalyzovat situaciu, aby nevzniklo nedorozumenie. Môže sa stať, že to naozaj nebude vhodné. U nás to bolo tak, že ja som kyticu dostala od sestry ešte v 2012, takže tú svoju som odovzdala s tým, že v pohodičke, aj oni maju 4 roky čas :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?