Cena?

Babulky Vas nazor. Cena za takuto svadobnu kyticu?
Odpovedať
Boze toto nepochopim toto trapne riesenie ceny furt... Ceny urcuje kvetinova burza.... Takze raz kupi kvetinar ruzu za 0,4€, raz za 0,5, raz za 1€... A teda to povedzme ze jeden druh... Je ich milion inych... Drahsich... Hlavne pivonky su sokujuce... Tam stoji ks niekedy 4€ nakup kvetinara... Kazdopadne.. Co chces pocut? 50€, 60€, 70€??? To uz sa setri aj na kytici? Vzdy zalezi od mnozstva kvetin v kytici a aktualnej ceny vo velkoobchode... Ja by som tam dala stuhu este a pytala si odhadom aspon 60€.... Ale fakt mi pride divne riesit kolko sa da usetrit na asi najdolezitejsom nevestinon doplnku.
Odpovedať
Profilova fotka
kamoska mala takuto podobnu, ale cyklamenovu a stala 75e a inak si myslim, ze tvoja otazka je uplne v poriadku . . .
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja si myslim že tvoja otazka je v poriadku ... nie je to o peniazoch ale tiež vysolit za kyticu 200 az 300 eur ako uznavam ze je to dost a da sa krasna kytica spravit aj za 50 eciek....a aj za menej... :-D a este pre perzefonu : nie kazdy ma na drahu kyticu a peniaze vie vyuzit aj inak... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,tak cena kytice(budem sa vyjadrovat vo vseobecnosti,kedze kvietky velmi nepoznam) zalezi najma od sezony kvetov :-) v roznych obdobiach kupis to iste za diametralne odlisnu cenu..co som si tu tak vsimla, kytice kupuju nevesty vo velmi vseobecnom priemere 40-80 Eur..poradim ti nepytat radsej rady tu,lebo jednak pochybujem ze narazis na noekoho kto mal rovnaku kyticu,a jednak aj ak ano,pravdepodobne bude z ineho mesta,co tiez ovplyvnuje ceny. Vytlac si obrazok a zajdi s nim do 2-3 kvetinarstiev nech ti povedia cenu :-) uvidis,ze niekedy sa tie ceny budu odlisovat mozno aj o niekolko desiatok Eur(mojej sestry pripad)..a mimochodom tiez nesuhlasim s perzefona,pretoze tu moznoze ani tak nejde o setrenie,ako o snahu nevyhadzovat peniaze von oknom.ked niekde mi moju vysnivanu kyticu spravia za 80eur ale inde spravia tu istu za 60,tak kupim tu drahsiu len preto,ze sa vydavam raz v zivote?...
Odpovedať
Ja tiez radim tak, ako minax - vytlac si obrazok a obehni 2-3 kvetinarstva. Inak veeelmi pekna kytica!
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som vcera prisla z kvetinarstva, objednavala som si cisto iba ruze, bez ziadnych zbytocnych trav a stuh a pod. Cena kytice zavisi nie od kytice, ale poctu kvetov + dolozky (stuhy, okrasne travy...) Ja som v ramci casovej tiesni vbehla do prveho kamenneho kvetinarstva a objednala kyticu tam. Cize je to miesto, kde treba platit drahy prenajom, energie. U nich stoji 1 ruza 3,50. Moja kytica vyjde tiez cca 70, ale to uz v tom mam aj pierko pre draheho (z ruze), pre mojho krpca a aj krpatu na fotenie a taktiez do vlasov. Cize keby som navstivla napr. take trhovisko, kde nemusia platit drahe podnajmy, mozno by som tu istu kyticu kupila o 10 € menej. Lenze mi to za to nestoji, aby som sa vecer vopred alebo v den D trmacala na "druhy koniec republiky". Takze ako matarka pise, ak mas cas, obehni 2-3 kvetinarstva, vybehni na trhovisko a porovnaj si ceny.
Odpovedať
Profilova fotka
ja si objednavam kvety z velkoskladu a kedze nechcem nejaku narocnu kyticu spravim si ju sama, omotam cipkou a ide sa. Vsetci len ryzuju na tom ze je nieco "svadobne" a prihodia si pomaly plus 100%. no mozem oklaslat. :-D minule som dostala kyticku bola uuuplne nadherna - miniruze, limonky, gypsomilka, frezia, nejake zelene travy... stala 5eur :-) no viem si ju v dvojnasobnej velkosti predstavit na svadbu... akurat ze by som si za nu isto vypytali 70 eur a este sa budu rozhorcovat ako ista slecna hore :D a podla mna je najkrajsi a najdolezitejsi doplnok nevesty usmev a cuduj sa svete, je zadarmo :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, kyticka je pekna, ale v zivote by som za kyticu nedala 60,70,80€. Ako kto už kde žijeme?!? "Svadobná" kytica +200%.?!?! Nie je to o šetrení, ale o zdravom rozume.. môj osobný názor
Odpovedať
Profilova fotka
moja rada pre teba je ( a nech si mysli, kto chce co chce, je mi to fuk), chod sa opytat do konkretneho kvetinarstva, kde chces, aby ti kyticku urobili, zober fotku a povedia ti orientacnu sumu...lebo, nic v zlom, ale pytat sa takto na cenu je divne (neviem to inak pomenovat)...zalezi od lokality, od konkretneho kvetinarstva atd...napr. niekde na trhu si kupis 3 ruze napr za 3€, v nejakom kvalitnejsom kvetinarstve aj za 30 (uvadzam PRIKLAD, tak ma nechytajte za slovicka)...zalezi od toho ake maju ceny, kvalitu kvetin, ale aj prace...takze trosku rozmyslat logicky a prides "ako na to"...P.S. Teraz sa mozete pokojne vsetky "janedamzaXYZneviemkolkoeur" do mna pustit, ako to mate vo zvyku, ked vyjadrim uprimne svoj nazor...(a.k.a Thanks for making me the center of your world....) :) :) :) a btw. o zdravom rozume je starat sa o seba a neposudzovat zdravy rozum na zaklade toho kto da kolko za hocico ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?